زیست دهم
-

دربارا سوال ۱۴۰ و ۱۴۱ سوال دارم.
در سوال ۱۴۰ گزینه منظور از دیواره ماهیچه ای حلق که بسته میشه رو نمیفهمم!!! نمیتونم تو اینجور موقع ها که از ماهیچه حرف میزنن منظور اسفنکتره یا اون لایه ماهیچه ای لوله گوارش که طولی و حلقویه🥺قاطی میکنم
در سوال ۱۴۱ هم،گزینه ۴ رو نمیفهمم!وقتی کیموس برمیگرده مری قطعا بنداره انتهای مری انقباضش کامل نبوده که این اتفاق افتاده!پس چرا غلطه
همیار z Gheibi -

در سوال ۱۴۰ گزینه منظور از دیواره ماهیچه ای حلق که بسته میشه رو نمیفهمم!!! نمیتونم تو اینجور موقع ها که از ماهیچه حرف میزنن منظور اسفنکتره یا اون لایه ماهیچه ای لوله گوارش که طولی و حلقویه🥺قاطی میکنم
در سوال ۱۴۱ هم،گزینه ۴ رو نمیفهمم!وقتی کیموس برمیگرده مری قطعا بنداره انتهای مری انقباضش کامل نبوده که این اتفاق افتاده!پس چرا غلطه
همیار z Gheibi -
Leili Salahi در رابطه با سوال ۱۴۱. در هنگام استفراغ بندازه منبسط هست یعنی انقباض نداره که کامل نباشه
Azx Azxc پاسخ نامه رو بخونین اخه گفته انقباضشون کم میشه
-
Azx Azxc پاسخ نامه رو بخونین اخه گفته انقباضشون کم میشه
-
ببین خیلی خودتو درگیر نکن اینجا تو سوال 140 منظورش خود دیواره هس میگ تنها در فاصله زمانی بین دو تا ببلع انقباض باعث حر کت کرمی میشه ک این علطه چون در زمان های دیگم اتفاق میفته
-

همیار z Gheibi -

همیار z GheibiLeili Salahi hesam babaei ببخشین این تست رو هم بلدین؟؟؟
-
Leili Salahi hesam babaei ببخشین این تست رو هم بلدین؟؟؟
Leili Salahi سوال 140 : ببینید خودش گفته دیواره و در فاصله بین بلع چون منبسطه پس شروع حرکت کرمی در کار نیست
141:حقیقتش اینو نمییدونم خیلی روش فکر کردم.... ولی ببینید تو کتاب عبارت کافی نبودن تنقباض بنداره رو برا ریفلاکس آورده و برای استفراغ حرفی نزده نمیدونم پاسخنامه اینو از کجا برداشت کرده -
Leili Salahi سوال 140 : ببینید خودش گفته دیواره و در فاصله بین بلع چون منبسطه پس شروع حرکت کرمی در کار نیست
141:حقیقتش اینو نمییدونم خیلی روش فکر کردم.... ولی ببینید تو کتاب عبارت کافی نبودن تنقباض بنداره رو برا ریفلاکس آورده و برای استفراغ حرفی نزده نمیدونم پاسخنامه اینو از کجا برداشت کردهhesam babaei دقیقا منم سوال ۱۴۱ هرکار کردم نفهمیدم😂🤕نمیدونم چکارش کنم
ممنون از شما -

همیار z GheibiLeili Salahi فک کنم سئوال ۱۴۱ دوتا جواب داره😂
گزینه ۳ و ۴ -
Leili Salahi فک کنم سئوال ۱۴۱ دوتا جواب داره😂
گزینه ۳ و ۴سوران عبدلی اخه مگه میشه کتاب تست اشتباه کنه
-
سوران عبدلی اخه مگه میشه کتاب تست اشتباه کنه
Leili Salahi خب خودت ی بررسی بکن
منم بوده ک کتابم اشتبا کرده -
Leili Salahi خب خودت ی بررسی بکن
منم بوده ک کتابم اشتبا کردهسوران عبدلی کتابو نگاه کردم پایخنامه هم چند بار خوندم نمیدونم دیگه
-
سوران عبدلی کتابو نگاه کردم پایخنامه هم چند بار خوندم نمیدونم دیگه
Leili Salahi منم تا این حد میدونم 😂ولی فک کنم هردوش درسته
بفرست برا معلمت که جوابتو بده؟؟ -

همیار z GheibiLeili Salahi سلام
اسفنکتر همون ماهیچه حلقوی هست و در محل خاص تخصص یافته تر شده، وقتی میگه ماهیچه باید هر دو را در نظر بگیریدعلت غلط بودن گزینه چهار اینه که گفته قطعا
ممکنه علت برگشت مواد مشکل دریچه نبوده و معده علی رغم سالم بودن دریچه کیموس را پس زده است -
Leili Salahi منم تا این حد میدونم 😂ولی فک کنم هردوش درسته
بفرست برا معلمت که جوابتو بده؟؟سوران عبدلی دوازدهمی نیستم فارغ التحصیلم
-
سوران عبدلی اخه مگه میشه کتاب تست اشتباه کنه
Leili Salahi بله ممکنه😬
اگر سوال حل نشده دیگه ای مونده تگم کنید -
سوران عبدلی دوازدهمی نیستم فارغ التحصیلم
Leili Salahi موفق
-
Leili Salahi سلام
اسفنکتر همون ماهیچه حلقوی هست و در محل خاص تخصص یافته تر شده، وقتی میگه ماهیچه باید هر دو را در نظر بگیریدعلت غلط بودن گزینه چهار اینه که گفته قطعا
ممکنه علت برگشت مواد مشکل دریچه نبوده و معده علی رغم سالم بودن دریچه کیموس را پس زده استz Gheibi خب اخه چیزی که تو کتاب میخونیم اینه که اگر کیموس برگرده انقباض دریچه اندازه کافی نبوده
-
Leili Salahi سلام
ممکنه علت برگشت مواد مشکل دریچه نبوده و معده علی رغم سالم بودن دریچه کیموس را پس زده استz Gheibi اخه تو کتاب گفته برگشت کیموس به علت عدم اتقباض کافی دریچه س....
منم حدس زدم ب خاطر قطعا بوده باشه ولی کتاب چی