هرکاری کردن به جز درس خوندن
-
سلام
من دانش آموز دوازدهم تجربی هستم
و یه مشکل خیلی خیلی جدی دارم،
اصلا نمیتونم درس بخونم یعنی وقتی میام بخونم هرکاری میکنم به جز درس خوندن
خسته شدم دیگه
نمراتم همینجور داره میاد پایین تر نمیدونم چیکار کنم
با یه نفر صحبت کردم گفت هدفت چیه
همینجور نگاهش کردم بعد فهمیدم من اصلا هدفی ندارم، اصلا نمیدونم میخوام چیکار کنم همش نشستم تو خونه پامم از خونه نمیزارم بیرون افسردگی گرفتم و همین امسال هم باید کنکور بدم و هیچی هم بلد نیستم به معنای واقعی کلمه هیچی، سال یازدهم که به خاطر کرونا هیچی نخوندم و همش تو امتحانات تقلب بود الانم که به همین شکل، دبیرستان حضوری بودن رو اختیاری کرده همه رفتن به جز من، جرأت نداشتم پام رو تو مدرسه بزارم بعضی اوقات حس میکنم از زندگی عقب موندم و یه حس جنون بهم دست میده بعضی اقات هم از زندگی سیر میشم میخوام خودمو خلاص کنم دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم الانم که دارم این متن رو مینویسم سه روز دیگه امتحان زیست نوبت اول رو دارم و هیچی یعنی هیچی بلد نیستم.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین ملتجی چقدر این تکست حالو هوای من بود
منم دوازدهم رشته ریاضی و دقیقا تمام مشکلاتتو داشتم(نداشتن هدف، تقلب، درس نخوندن و...)
اما از اذر از سوشال مدیا به کل اومدم بیرون و تمام تمرکزمو گذاشتم رو درس
اشتباه کردی ک نرفتی مدرسه چون اونجا ازت درس نمیپرسیدن جمع بندی برای دی میکردنبه هرحال گذشته، تو میتونی تو خرداد جبرانش کنی امتحانایی ک الان ردشون کردی
بهت پیشنهاد میدم برای باقی درسات از آلا کمک بگیر آلا 0تا100 یه درسو بهت توضیح میده و خیلی عالی من خودم با همین روش دارم میرم جلو و راضیم
راستی برای اینک یه هدف داشته باشی :
یه هدف نزدیک به خودت داشته باش برای شروع مثلا بگو الان هدفم اینه ک خرداد نمرات خیلی خوبی بگیرم اینطوری براش تلاش میکنی و یه هدف داری:)
موفق باشید -
اگه هدفت درسه و موفقیت خودتو تو درس میبینی بشین رشته های دانشگاهی هر رشته رو بررسی کن ببین کدومش با روحیاتت میخونه.اگه هدفت درس نیست و نمیدونی به چی علاقه داری به نظرم صحبت کردن بشاور میتونه کمک کننده باشه...
-
سلام
من دانش آموز دوازدهم تجربی هستم
و یه مشکل خیلی خیلی جدی دارم،
اصلا نمیتونم درس بخونم یعنی وقتی میام بخونم هرکاری میکنم به جز درس خوندن
خسته شدم دیگه
نمراتم همینجور داره میاد پایین تر نمیدونم چیکار کنم
با یه نفر صحبت کردم گفت هدفت چیه
همینجور نگاهش کردم بعد فهمیدم من اصلا هدفی ندارم، اصلا نمیدونم میخوام چیکار کنم همش نشستم تو خونه پامم از خونه نمیزارم بیرون افسردگی گرفتم و همین امسال هم باید کنکور بدم و هیچی هم بلد نیستم به معنای واقعی کلمه هیچی، سال یازدهم که به خاطر کرونا هیچی نخوندم و همش تو امتحانات تقلب بود الانم که به همین شکل، دبیرستان حضوری بودن رو اختیاری کرده همه رفتن به جز من، جرأت نداشتم پام رو تو مدرسه بزارم بعضی اوقات حس میکنم از زندگی عقب موندم و یه حس جنون بهم دست میده بعضی اقات هم از زندگی سیر میشم میخوام خودمو خلاص کنم دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم الانم که دارم این متن رو مینویسم سه روز دیگه امتحان زیست نوبت اول رو دارم و هیچی یعنی هیچی بلد نیستم.نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین ملتجی سلام رفیق!من هم اسمم امیرحسینه و هم دقیقا مث خودت بودم!دقییییقاااا حاظرم قسم بخورم!درکت می کنم!دوستی نداری اگه هم داشته باشی شرایطشو نداری که باهاشون باشی!حالت گرفتس!و ....
ببین همسن خودتم!چندتا راه حل میگم که روی خودم جواب داد!
1-باخداباش!اصلی ترین راه!اگه هم نمی دونی چطوری با خدا باشی اول از نماز خوندن شروع کن اگه نماز نمی خونی!
2-هدف!هدف دقیییییققققق انتخواب کن!و گرهش بزن به خدا!مثلا پزشک میشم برای خدا!و هدف کوتاه مدت انتخواب کن!یعنی 30 دقیقه این کتابو بخونم اجازه دارم شکلات بخورم!و اینجوری به خودت جایزه بده
3-جمله i never give up رو بزن جلو چشمت تو اتاقت!
4- خواستی می تونیم باهم دوست بشیم! -
امیرحسین ملتجی سلام رفیق!من هم اسمم امیرحسینه و هم دقیقا مث خودت بودم!دقییییقاااا حاظرم قسم بخورم!درکت می کنم!دوستی نداری اگه هم داشته باشی شرایطشو نداری که باهاشون باشی!حالت گرفتس!و ....
1-باخداباش!اصلی ترین راه!اگه هم نمی دونی چطوری با خدا باشی اول از نماز خوندن شروع کن اگه نماز نمی خونی!
2-هدف!هدف دقیییییققققق انتخواب کن!و گرهش بزن به خدا!مثلا پزشک میشم برای خدا!و هدف کوتاه مدت انتخواب کن!یعنی 30 دقیقه این کتابو بخونم اجازه دارم شکلات بخورم!و اینجوری به خودت جایزه بده
4- خواستی می تونیم باهم دوست بشیم!Amir Ghaheri
چه قدر خوب بود نوشته تون . ممنون واقعا -
Amir Ghaheri
چه قدر خوب بود نوشته تون . ممنون واقعانوشتهشده در ۱۸ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ladan-karami-karami خواهش می کنم نظرلطفتونه
-
امیرحسین ملتجی سلام.متن ت رو که خوندم یاد خودم افتادم البته فرق من با تو اینه که من اومدم ریاضی و از رشته م راضیم و هدف دارم ولی شرایط درسیم داغونه هرکاری میکنم نمیدونم چرا نمیتونم با راه ابریشم درس بخونم.الان هم کلی از برنامه عقب افتادم ولی هرموقع ناامید میشم پیش خودم فک می کنم می بینم هیچ راهی به جز ادامه دادن نیست.حتی اگه مطمئن باشی نتیجه داغونه باید ادامه بدی چون راه دیگه ای نیست.یا علی
alireza abdi 0 دقیقا همیشه باید ادامه داد مجبوریم ادامه بدیم این بازییه که توش گیر کردیم پس چه بهتر که بازس برای خودمون شیرین کنیم، چرا عقب افتادی؟
-
امیرحسین ملتجی چقدر این تکست حالو هوای من بود
منم دوازدهم رشته ریاضی و دقیقا تمام مشکلاتتو داشتم(نداشتن هدف، تقلب، درس نخوندن و...)
اما از اذر از سوشال مدیا به کل اومدم بیرون و تمام تمرکزمو گذاشتم رو درس
اشتباه کردی ک نرفتی مدرسه چون اونجا ازت درس نمیپرسیدن جمع بندی برای دی میکردنبه هرحال گذشته، تو میتونی تو خرداد جبرانش کنی امتحانایی ک الان ردشون کردی
بهت پیشنهاد میدم برای باقی درسات از آلا کمک بگیر آلا 0تا100 یه درسو بهت توضیح میده و خیلی عالی من خودم با همین روش دارم میرم جلو و راضیم
راستی برای اینک یه هدف داشته باشی :
یه هدف نزدیک به خودت داشته باش برای شروع مثلا بگو الان هدفم اینه ک خرداد نمرات خیلی خوبی بگیرم اینطوری براش تلاش میکنی و یه هدف داری:)
موفق باشیدAsal Ahmadzadeh هدف های کوتاه درست کنم، ایده خیلی خوبیه، مرسی
-
اگه هدفت درسه و موفقیت خودتو تو درس میبینی بشین رشته های دانشگاهی هر رشته رو بررسی کن ببین کدومش با روحیاتت میخونه.اگه هدفت درس نیست و نمیدونی به چی علاقه داری به نظرم صحبت کردن بشاور میتونه کمک کننده باشه...
Iweirdoo خیلی ممنون برای راهنماییت
-
امیرحسین ملتجی سلام رفیق!من هم اسمم امیرحسینه و هم دقیقا مث خودت بودم!دقییییقاااا حاظرم قسم بخورم!درکت می کنم!دوستی نداری اگه هم داشته باشی شرایطشو نداری که باهاشون باشی!حالت گرفتس!و ....
4- خواستی می تونیم باهم دوست بشیم!Amir Ghaheri دقیقا من به جز یه دونه دوست دیگی هیچ دوستی ندارم و همش حالم گرفتست و افسردگی شدید البته یه هفته ای که بهتر شدم
سپاسگذارم بابات راهکاری که دادی و برای پیشنهاد دوستی منم دوست دارم با شما دوست بشم -
وااای تو چقدر عین منی حس کردم از زبون من نوشتی منم اینجوریم حالا چیکار کنیم؟
-
Amir Ghaheri دقیقا من به جز یه دونه دوست دیگی هیچ دوستی ندارم و همش حالم گرفتست و افسردگی شدید البته یه هفته ای که بهتر شدم
سپاسگذارم بابات راهکاری که دادی و برای پیشنهاد دوستی منم دوست دارم با شما دوست بشمامیرحسین ملتجی منم یه دونه دوست دارم
من کلا انگیزه ای برای حرکت ندارم راه ابریشم دارم کتاب دارم ازمون دارم همه چی فراهم اما شروع نمیکنم میترسم از شروع کردن -
alireza abdi 0 دقیقا همیشه باید ادامه داد مجبوریم ادامه بدیم این بازییه که توش گیر کردیم پس چه بهتر که بازس برای خودمون شیرین کنیم، چرا عقب افتادی؟
امیرحسین ملتجی سلام.چندتا عامل خیلی مهم داشت برای عقب افتادن.اول اینکه برنامه منظم و درست و حسابی نداشتم یعنی نتونستم برنامه خوبی بریزم.دومی هم اینه که حرف آلا رو گوس نکردم گفتم خودم از اول میخونم و بیخیال کاروان شدم.همین باعث شد عقب بیافتم.چند روز پیش هم صبح از خواب بیدار شدم دیدم ویندوز بالا نمیاد بعدش دیدم کل هاردم پاک شده هرچی که داشتم.
-
Amir Ghaheri دقیقا من به جز یه دونه دوست دیگی هیچ دوستی ندارم و همش حالم گرفتست و افسردگی شدید البته یه هفته ای که بهتر شدم
سپاسگذارم بابات راهکاری که دادی و برای پیشنهاد دوستی منم دوست دارم با شما دوست بشمنوشتهشده در ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامیرحسین ملتجی سلام امیرحسین واقعا شرمندم 1 ماه پیش پیام دادی و من پیگیری نکردم!چیشد حالت بهتر هست؟می خوای دوست بشیم هنوز یا نه؟