سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
هرکاری کردن به جز درس خوندن
-
امیرحسین ملتجی چقدر این تکست حالو هوای من بود
منم دوازدهم رشته ریاضی و دقیقا تمام مشکلاتتو داشتم(نداشتن هدف، تقلب، درس نخوندن و...)
اما از اذر از سوشال مدیا به کل اومدم بیرون و تمام تمرکزمو گذاشتم رو درس
اشتباه کردی ک نرفتی مدرسه چون اونجا ازت درس نمیپرسیدن جمع بندی برای دی میکردنبه هرحال گذشته، تو میتونی تو خرداد جبرانش کنی امتحانایی ک الان ردشون کردی
بهت پیشنهاد میدم برای باقی درسات از آلا کمک بگیر آلا 0تا100 یه درسو بهت توضیح میده و خیلی عالی من خودم با همین روش دارم میرم جلو و راضیم
راستی برای اینک یه هدف داشته باشی :
یه هدف نزدیک به خودت داشته باش برای شروع مثلا بگو الان هدفم اینه ک خرداد نمرات خیلی خوبی بگیرم اینطوری براش تلاش میکنی و یه هدف داری:)
موفق باشید -
اگه هدفت درسه و موفقیت خودتو تو درس میبینی بشین رشته های دانشگاهی هر رشته رو بررسی کن ببین کدومش با روحیاتت میخونه.اگه هدفت درس نیست و نمیدونی به چی علاقه داری به نظرم صحبت کردن بشاور میتونه کمک کننده باشه...
-
امیرحسین ملتجی سلام رفیق!من هم اسمم امیرحسینه و هم دقیقا مث خودت بودم!دقییییقاااا حاظرم قسم بخورم!درکت می کنم!دوستی نداری اگه هم داشته باشی شرایطشو نداری که باهاشون باشی!حالت گرفتس!و ....
ببین همسن خودتم!چندتا راه حل میگم که روی خودم جواب داد!
1-باخداباش!اصلی ترین راه!اگه هم نمی دونی چطوری با خدا باشی اول از نماز خوندن شروع کن اگه نماز نمی خونی!
2-هدف!هدف دقیییییققققق انتخواب کن!و گرهش بزن به خدا!مثلا پزشک میشم برای خدا!و هدف کوتاه مدت انتخواب کن!یعنی 30 دقیقه این کتابو بخونم اجازه دارم شکلات بخورم!و اینجوری به خودت جایزه بده
3-جمله i never give up رو بزن جلو چشمت تو اتاقت!
4- خواستی می تونیم باهم دوست بشیم! -
Amir Ghaheri
چه قدر خوب بود نوشته تون . ممنون واقعا -
ladan.karami karami خواهش می کنم نظرلطفتونه
-
alireza abdi 0 دقیقا همیشه باید ادامه داد مجبوریم ادامه بدیم این بازییه که توش گیر کردیم پس چه بهتر که بازس برای خودمون شیرین کنیم، چرا عقب افتادی؟
-
Asal Ahmadzadeh هدف های کوتاه درست کنم، ایده خیلی خوبیه، مرسی
-
Iweirdoo خیلی ممنون برای راهنماییت
-
Amir Ghaheri دقیقا من به جز یه دونه دوست دیگی هیچ دوستی ندارم و همش حالم گرفتست و افسردگی شدید البته یه هفته ای که بهتر شدم
سپاسگذارم بابات راهکاری که دادی و برای پیشنهاد دوستی منم دوست دارم با شما دوست بشم -
وااای تو چقدر عین منی حس کردم از زبون من نوشتی منم اینجوریم حالا چیکار کنیم؟
-
امیرحسین ملتجی منم یه دونه دوست دارم
من کلا انگیزه ای برای حرکت ندارم راه ابریشم دارم کتاب دارم ازمون دارم همه چی فراهم اما شروع نمیکنم میترسم از شروع کردن -
امیرحسین ملتجی سلام.چندتا عامل خیلی مهم داشت برای عقب افتادن.اول اینکه برنامه منظم و درست و حسابی نداشتم یعنی نتونستم برنامه خوبی بریزم.دومی هم اینه که حرف آلا رو گوس نکردم گفتم خودم از اول میخونم و بیخیال کاروان شدم.همین باعث شد عقب بیافتم.چند روز پیش هم صبح از خواب بیدار شدم دیدم ویندوز بالا نمیاد بعدش دیدم کل هاردم پاک شده هرچی که داشتم.
-
امیرحسین ملتجی سلام امیرحسین واقعا شرمندم 1 ماه پیش پیام دادی و من پیگیری نکردم!چیشد حالت بهتر هست؟می خوای دوست بشیم هنوز یا نه؟