چطور درس بخونم؟
-
خب نظرمو میگم :
برای دروس تخصصی ، دبیر خییییلی جلو میندازتت. تو همین سایت ، دبیرای سایت عالین.
دبیر فیزیک ، استاد یاری. دبیر ریاضی ، استاد لکستانی من خودم یه سری جاها مشکل داشتم تابستون رفتم سراغشون خیلی خوبن. برای شیمی هم استاد گودرزی خیلی تست حل میکنن مسلما خیلی مفید میتونه باشهبا دبیر پیش بیا ازین ببعد. سرعت ویدیو هارو یکم بیشتر کن خودت. (من خودم همه ویدیو هارو 2 یا بیشتر میبینم) تا جاهایی که برسونیش به x2
تو دروس اختصاصی ، وقتی داری ویدیو میبینی ، فیلم سینمایی نمیبینی. قبل حل تمرین ، ویدیو رو باید استپ کنی ، خودت کنی و بعد حل استاد رو ببینی. اینجوری نتیجه میگیری
برای دروس عمومی ، یه درسنامه خلاصه بخونی کافیه. ادبیات رو باید باید باید موضوعی بخونی (یعنی دستور جدا. ارایه جدا. قرابت جدا) و تستارو هم جدا بزنی. بعد اینکه یه دور یه جزوه ای رو خوندی ، دیگه فقط کارت تسته
amirmohammad shakeri
سلام مجدد
ببخشید برام یه سوال دیگه پیش اومد
فیلمهارو درکنار تدریس معلم دیدن وقت گیر نیست؟
شما خودتون چطور میرین جلو؟ -
بعدش که امتحانات ترم شروع شدن و من همه درسهارو نیمه نصفه بلدم
الان واقعا نمیدونم بعد امتحاناتم چیکارکنم؟
پایه دهم هستم
نمیدونم فیلمارو ببینم با معلمام جلو برم که اونوقت درسای قبلی میمونن فیلمای آلا رو بخوام ببینم نمیرسم
برای تست زدن هم مثلا نمیدونم چطور مرور کنم کی تست زمان دار یک فصل رو بزنمgomnam gharib
سلام خب شما هنوز پایه دهمی کلی وقت داری
مباحث و دسته بندی کن از ی طرف شروع کن بخون
میتونی با برنامه امتحان مدرسه آن پیش بری تو کنکوری نیستی مشکلی پیش نمیاد
اگ تو برنامه ریزی مشکل داری مباحثتو بنویس همراه برنامه امتحانات من میتونم کمکت کنم البته من مشاور نیستم ی دوره برنامه ریزی بود ک ی مشاور برگزار میکرد اونو شرکت کردم یاد گرفتم برنامه ریزی رو -
gomnam gharib
سلام خب شما هنوز پایه دهمی کلی وقت داری
مباحث و دسته بندی کن از ی طرف شروع کن بخون
میتونی با برنامه امتحان مدرسه آن پیش بری تو کنکوری نیستی مشکلی پیش نمیاد
اگ تو برنامه ریزی مشکل داری مباحثتو بنویس همراه برنامه امتحانات من میتونم کمکت کنم البته من مشاور نیستم ی دوره برنامه ریزی بود ک ی مشاور برگزار میکرد اونو شرکت کردم یاد گرفتم برنامه ریزی رو@سمیه-صادقلو
ممنونم از شما -
بعدش که امتحانات ترم شروع شدن و من همه درسهارو نیمه نصفه بلدم
الان واقعا نمیدونم بعد امتحاناتم چیکارکنم؟
پایه دهم هستم
نمیدونم فیلمارو ببینم با معلمام جلو برم که اونوقت درسای قبلی میمونن فیلمای آلا رو بخوام ببینم نمیرسم
برای تست زدن هم مثلا نمیدونم چطور مرور کنم کی تست زمان دار یک فصل رو بزنمgomnam gharib سلام
به نظر من فعلا با برنامه آزمونت و مدرسه پیش برو و فیلما رو ببین و تستا رو کامل بزن
تابستون و عید کامل وقت داری که دهم رو یه مرور ریز کنی و یادش بگیری
دهم و یازدهم کلا دوسالیه که باید بگردی روش مربوط به خودت رو پیدا کنی و کسی نمیتونه یه فرمول بگه برای یادگرفتن درسا که همه ازش استفاده کنن و به تعداد آدمای موفق روی کره زمین راه واسه موفقیت وجود داره
پس تو هم روش خودت رو پیدا کن و پیش ببر
اصلا به این فکر نکن که نمیرسی تموم کنی مباحث رو و عقب میمونی چون هم باعث استرست میشه و هم اینکه تو ایستگاه جبرانی آزمون ها فرصت داری این مطالب رو بخونی و جبرانش کنی
تو تاپیک تجربه های طلایی کنکوری ها چندتا پست گذاشتم راجب کلیت برنامه ریزی و درس خوندن اونا رو هم بخون شاید بهت کمک کرد -
gomnam gharib سلام
به نظر من فعلا با برنامه آزمونت و مدرسه پیش برو و فیلما رو ببین و تستا رو کامل بزن
دهم و یازدهم کلا دوسالیه که باید بگردی روش مربوط به خودت رو پیدا کنی و کسی نمیتونه یه فرمول بگه برای یادگرفتن درسا که همه ازش استفاده کنن و به تعداد آدمای موفق روی کره زمین راه واسه موفقیت وجود داره
اصلا به این فکر نکن که نمیرسی تموم کنی مباحث رو و عقب میمونی چون هم باعث استرست میشه و هم اینکه تو ایستگاه جبرانی آزمون ها فرصت داری این مطالب رو بخونی و جبرانش کنی
تو تاپیک تجربه های طلایی کنکوری ها چندتا پست گذاشتم راجب کلیت برنامه ریزی و درس خوندن اونا رو هم بخون شاید بهت کمک کردmaryam111
خیلی ممنونم لطف کردین️
-
gomnam gharib سلام
تو تاپیک تجربه های طلایی کنکوری ها چندتا پست گذاشتم راجب کلیت برنامه ریزی و درس خوندن اونا رو هم بخون شاید بهت کمک کردmaryam111
میشه آدرس تاپیک رو بدین؟
کلا هرچی تاپیک دراین باره هست ادرسش رو میشه بدین؟ -
maryam111
میشه آدرس تاپیک رو بدین؟
کلا هرچی تاپیک دراین باره هست ادرسش رو میشه بدین؟ -
-
mohammad mahdi amini
سلام وقتتون بخیر
بله تا فیلم ۲۳ ایشون دیدم منتظر بودم ادامش بارگذاری بشه -
maryam111
ممنونم -
maryam111
ممنونمgomnam gharib خواهش میکنم
-
سلام وقت شما آلایی های عزیز بخیر
خب حقیقتش اوایل مهر که داشتم روغلتک میفتادم به دلیل یه سری مشکلات حاد از درسها عفب موندم و سعی میکردم درسهامو درحد مدرسه بخونم.
آبان که شد رفتم واکسن زدم که یه همون روز فهمیدم قبل اینکه واکسن بزنم کرونا داشتم...
از آذر شروع کردم به درسخوندن ولی دیدم معلمای مدرسه خیلی جلوترن پس من مجبور شدم که واسه امتحانات مدرسه که درسهای جلوتر بودن بخونم
یعنی وضعیت من اینجوری شده بود که مثلا فصل ۲ فیزیک رو میخونم درحد مدرسه بعد برمیگردم فصل اول فیزیک فیلماشو میبینم و سوال حل میکنم بعد دیدم که نمیرسم به اون اصلی که میگه پیش مطالعه و درس هر روز همون روز و...gomnam gharib سلام
منم از این تقویم های عقب افتادگی زیاد دارم
قشنگ مثل خودت مهر ماه اینطوری شدم و تا اومدم جبران کنم آبان یه چیز دیگه شد و...
اصلا انگار میخواد میزان مقاومتت را بسنجه
که اگه مرد این راه نیستی همین الان بذاری برییه نوید بهت میدم تا اگر این سختی هارو پشت سر بذاری و پا پس نکشی درست میشه
فقط هر چی گذشت را فراموش کن و ادامه بدهبه نظرم با یکجا پیش برو که سردرگمیت کمتر بشه
-
amirh_hmyf
خیلی ممنونم
راجع به فیلما نظرتون چیه؟
و اینکه درسنامه بخونم یا فیلم ببینم؟gomnam gharib ترجیحتون رو درسنامه باشه
اگر موضوعیو مشکل داشتین و متوجه نمیشدین با درسنامه به فیلم مراجعه کنیین به نظرم