شیمی۳
-
سلام
چه زمانی برای بدست آوردن پی اچ باید حجم رو در نظر بگیریم و چه زمانی نباید اون رو در نظر بگیریم من تا به حال هر سوالی حل کردم باید در نظر میگرفتیم حجم محلول رو اما تو این سوال گفته غلظت مهمه و حجم اهمیتی ندارد اما توی بعضی سوال ها از حجم استفاده کرد ؟؟ -
س ستایش محمودزاده marked this topic as a question on
-
س ستایش محمودزاده این موضوع را در حذف کرد
-
س ستایش محمودزاده این موضوع را در بازیابی کرد
-
سلام اول شما باید به مباحث استوکیومتری احاطه کامل داشته باشین و بر اساس داده های سوال پیش برین تیپ تست های مختلف از اسید قوی و ضعیف بهتون میدن کهph پیدا کنین و غلظت مسلما مهمتره چون باهاش ph دست میاد
-
سلام اول شما باید به مباحث استوکیومتری احاطه کامل داشته باشین و بر اساس داده های سوال پیش برین تیپ تست های مختلف از اسید قوی و ضعیف بهتون میدن کهph پیدا کنین و غلظت مسلما مهمتره چون باهاش ph دست میاد
من مسائل استکیومتری رو خونده دارم یعنی تا حدی بلدم که بتونم این مسائل رو حل کنم اما این سوال یجوریه؟!
پی اچ ۱۰۰ میلی لیتر محلول ۰.۱ مولار پتاسیم هیدروکسید چقدر است؟ -
من مسائل استکیومتری رو خونده دارم یعنی تا حدی بلدم که بتونم این مسائل رو حل کنم اما این سوال یجوریه؟!
پی اچ ۱۰۰ میلی لیتر محلول ۰.۱ مولار پتاسیم هیدروکسید چقدر است؟ستایش محمودزاده سلام سوالاتون بسیار سادس اول بگین پتاسیم هیدروکسید باز قوی یا نه؟ بله هست چون باز قوی غلظتش با غلظت oh منفی برابره از اونطرف غلظت H مثبت در OH منفی میشه ده به توان منفی چهارده حالا جایگزین میکنیم غلظت H مثبت به دست میاد بعد یه لگاریتم میگیریم و تمام نیازی به حجم نیس
-
ستایش محمودزاده سلام سوالاتون بسیار سادس اول بگین پتاسیم هیدروکسید باز قوی یا نه؟ بله هست چون باز قوی غلظتش با غلظت oh منفی برابره از اونطرف غلظت H مثبت در OH منفی میشه ده به توان منفی چهارده حالا جایگزین میکنیم غلظت H مثبت به دست میاد بعد یه لگاریتم میگیریم و تمام نیازی به حجم نیس
shayan motaghi
خیلی ممنون😇 -
س ستایش محمودزاده has marked this topic as solved on