اعتیادها وحاشیه هایی که مانع درس خوندن میشوند
-
وسواس تو درس خوندن تو یه ساعت رند، مثلن 10:40 باشه صبر میکنم 11 بشه بعد درس میخونم
-
وسواس تو درس خوندن تو یه ساعت رند، مثلن 10:40 باشه صبر میکنم 11 بشه بعد درس میخونم
aaalizadeh79 دوست عزیز من اینو بدون با یه روند ساعتی کلا نمیشه به یک مبحث مسلط شد مثلا بگی باید بشه دوساعت من پروتین سازی رو خوب بفهمم این درست نیس سعی کن زیاد توجهی به زمان نداشته باشی بیست دیقه کار انچنانی برای تو نمیکنه بهتره به عملکردت توجه کنی منظورم از این که به ساعت توجه نکن این نیس که بیخیال زمنتان بشی منظورم اینه که تا جایی یا ساعتی که فکر میکنی عملکردت خوبه بخون
-
به شدت درگیر گوشی و اینترنت کلا .
دلم میخواد کلا پاک کنم بزارم کنار . ولی نمیشه هم برا مدرسه نیاز به تل دارم هم برای دانلود و تماشای فیلما به گوشی -
به شدت درگیر گوشی و اینترنت کلا .
دلم میخواد کلا پاک کنم بزارم کنار . ولی نمیشه هم برا مدرسه نیاز به تل دارم هم برای دانلود و تماشای فیلما به گوشیصالحی بنظر من هم بزورم شده بزار کنار اگه برای تماشای فیلم ها نباز به گوشی داری میتونی از موبایل خانوادت استفاده کنی و اگه به تلگرام فقط از لحاظ مدرست ودرس نیاز داری بازم از گوشی خانوادت میتونی استفاده کنی اگه چیز های شخصی هم داری که دلت نمیاد پاکشون کنی میتونی یه هارد بگیری کل مطالبتو بریزی توشون و بعدها دوباره ازشون استفاده کنی دنبال بهونه ها نباش همه ی ماادما برای درس دنبال بهونه ایم گفتنش اسونه ولی عمل کردن سخت درسته سخته ولی امکان پذیره
-
شاید مسخره باشه ولی تا قهوه نخورم نمیتونم تمرکز کنم
-
زندگی بدون اینترنت نمیشه واقعا
من فقط با گوشی فیلمارو میبینمو با کامپیوتر اذیت میشم چون خیلی نمیتونم یه جا بشینم.بیاید از این ب بعد فقط آخر شبا فیلمارو دانلود کنیم و گوشیمونو چک کنیم.طول روز سیم کارتو خاموش کنیم.من رفتم خاموش کنم آخرشب میام.بسم الله
-
barghamadi در اعتیادها وحاشیه هایی که مانع درس خوندن میشوند گفته است:
به به
-
من خوشبختانه گوشیم شکست.
-
زندگی بدون اینترنت نمیشه واقعا
من فقط با گوشی فیلمارو میبینمو با کامپیوتر اذیت میشم چون خیلی نمیتونم یه جا بشینم.بیاید از این ب بعد فقط آخر شبا فیلمارو دانلود کنیم و گوشیمونو چک کنیم.طول روز سیم کارتو خاموش کنیم.من رفتم خاموش کنم آخرشب میام.بسم الله
آزمایشگاه دوست عزیز من تو اگر خیلی اذیتی با کامپیوترت از گوشی مامان یا بابا استفاده کن چون پیاما و تماس هایی که برا اونا میاد معمولا به ما ربطی ندارن و درگیری برای ما نمیشه من که کلا گوشیمو خاموش کردم این بنظرم بهترین کاره
-
من خوشبختانه گوشیم شکست.
aaalizadeh79 این خیلی خوبه
-
barghamadi مسخره نیست دوست عزیز من تو با هرچیزی که میتونی خودتو وفق بدی باید اون کارو انجام بدی برای تمرکز کردن قانون خاصی وجود نداره هرکسی روحیات خاص خودشونو داره وهرکی برای تمرکز قانونه خودشو داره
-
mimfatehi بنظرم پاکش کن کلا چون فایده نداره تو همین انجمن باش خودش انگیزه و روحیست تازشم اینو میدونستی که وصل کردن تلگرام به کامپیوتر و لب تاپ باعث میشه بمرور هرسه ماه یه بار ویندوز بپره
22ستاره
مرسی دوست عزیز بابت راهنماییت
اینستا رو کلا پاکیدم
ولی تل مونده که برا چت!!!که خیلی این مدت بم ضربشو زد + کانال آلا و مهندس آقاجانی و کانال دکتر افشار استفاده میکردم
ولی الان میبینم بی فایدس تل بیشتر تایممو میگیره
از این ببعد ب کمترین تایم ممکن محدودش میکنم یا شایدم دلت اکانت کردم
اگه نظرات دیگری دارین ممنون ممیشم عزیزانم -
22ستاره
مرسی دوست عزیز بابت راهنماییت
اینستا رو کلا پاکیدم
ولی تل مونده که برا چت!!!که خیلی این مدت بم ضربشو زد + کانال آلا و مهندس آقاجانی و کانال دکتر افشار استفاده میکردم
ولی الان میبینم بی فایدس تل بیشتر تایممو میگیره
از این ببعد ب کمترین تایم ممکن محدودش میکنم یا شایدم دلت اکانت کردم
اگه نظرات دیگری دارین ممنون ممیشم عزیزانمmimfatehi کار عالیی کردی که پاک کردی اینستارو واقعا این برنامه ها بی فایدن بنظرم وقتی که اروم اروم محدودش کردی بکل پاکش کن و این کانالها هم که درسی هستنو از طریق گوشی شخص دیگه مثل مامان بابا یا خواهر برادر استفاده کنین فقط برای8 ماه
-
mimfatehi کار عالیی کردی که پاک کردی اینستارو واقعا این برنامه ها بی فایدن بنظرم وقتی که اروم اروم محدودش کردی بکل پاکش کن و این کانالها هم که درسی هستنو از طریق گوشی شخص دیگه مثل مامان بابا یا خواهر برادر استفاده کنین فقط برای8 ماه
-
22ستاره
مرسی عزیزمبابت راهنماییات
واقعا استفاده کردم
ایشالا حتما کنار میزارم با کمک خدا و توصیه های شما دوستان گلم