IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
موقعیت تالاموس و اپی فیز ≡(▔﹏▔)≡
-
سلام
تصویر16 صفحه11 کتاب با تصویر پایینی سمت چپ ص 14 فعالیت یه خورده تناقض داره
اپی فیز در فعالیت نسبت به تالاموس بالا تره اما در تصویر ص 11 نمیشه اپی فیز رو تشخیص داد پس از تشخیص بطن 3 و بعدا اپی فیز کمک میگیریم
در این حالت تالاموس بالاتر از اپی فیز میشه!!!!الان من سوالم این هستش مختصات دقیق چیه؟
-
-
- در فعالیت هم گفته شده :
در عقب تالاموس ها بطن 3 و در لبه پایین این بطن اپی فیز قرار دارد ( ادامه فعالیت ص15)
الان دقیقا یعنی چی تصویر که چیز دیگه ای میگه متن هم چیز دیگه ای! :| :|
- در فعالیت هم گفته شده :
-
mohamad rəza در موقعیت تالاموس و اپی فیز ≡(▔﹏▔)≡ گفته است:
سلام
تصویر16 صفحه11 کتاب با تصویر پایینی سمت چپ ص 14 فعالیت یه خورده تناقض داره
اپی فیز در فعالیت نسبت به تالاموس بالا تره اما در تصویر ص 11 نمیشه اپی فیز رو تشخیص داد پس از تشخیص بطن 3 و بعدا اپی فیز کمک میگیریم
در این حالت تالاموس بالاتر از اپی فیز میشه!!!!الان من سوالم این هستش مختصات دقیق چیه؟
سلام خدمت شما امیدوارم این شکل مشکلتون رو حل کنه .و لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین خیلی ممنون میشم.
-
mohamad rəza سلام / این فعالیت و فعالیت چشم گاو واقعا دیونه کنندن
چرا که در گاو و گوسفند بالا و پایین یچی میشه / در مغز انسان یچی دیگ
چونکه گاو و گوسفند مغزشون ۹۰ درجه چرخش داره نسبت به مغز انسان
واسه همین هیچ جوره مختصاتش ۳ بُعدش درست در نمیاد
واسه همین پیشنهاد اینع شکل مغز انسان ( که کنار توضیح ساقه مغزه ) رو جدا حفظ کنید
شکل مغز گوسفند رو هم جدا
-
شاید این به دردت بخوره
-
mohamad rəza سلام.. اپی فیز دقیقاً زیر تالاموس قرار نداره؛ ضمن اینکه مغز گوسفند افقیه و مغز انسان عمودی در نظر گرفته میشه به خاطر همین نمیشه تو همچین مواردی عیناً مقایسشون کرد.
-
با تشکر از دوستان که زحمت کشیدید
سلام درسته بله اما خود کتاب برای مغز گوسفند در شکل تالاموس رو پایین و در متن تالاموس رو بالا گفته ! و این بده واقعا
-
-
mohamad rəza نه دیگه دقت کنین در متن موقعیت تالاموس رو تو مغز انسان گفته (عمودی!) و تو شکل مغز گوسفند (افقی!) رو نشون داده؛ اگه مغز انسانو ۹۰ درجه بچرخونیم همونجوری درمیاد تناقضی وجود نداره... با توجه به اینکه اشاره هم کردم تالاموس دقیقاً بالای اپی فیز نیست تو مغز انسان یکم جلوتر هم (!) هست. پس اگه افقی بش نگا کنیم (تو مغز گوسفند) در سمت چپ اپیفیز قرار گرفته و پایینتر از اپیفیز میشه.