شروع مجدد...
-
درود دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه؛
میدونم تو این هنگامه امتحانات و عقب موندگی ها، خیلی ها نا امید شدند و انگیزه ای دیگه براشون نمونده (از جمله خود من) و فقط پیگیر امتحانات دی ماه هستند و اونارو میخونند
از روی که اولین امتحانمو دادم تا امروز 18 روز میشه ، و منی که از 8 تا 13 و از 15 تا 21 توی راه ابریشم کارامو دنبال میکردم ، الان 18 روزه که شاید سر جمع تو این 18 روز 4 - 5 ساعت اومدم و توی راه ابریشم فعالیت خودمو ادامه دادم . دیشب داشتم فکر میکردم واااااااااااای چقدر کلیپ چقدر درس چقدر مطلب عقب افتادم یا گاد هلپ پلیز..
بعد نشستم اون چیزایی ک باید ببینم و انجام بدم رو نوشتمشون ..
و ب خودم قول دادم ک صبح ساعت 7 و نیم پاشم ک برا 8 اماده شده باشم و شروع کنم ولی میدونید چیشد ؟ ساعت 9 تازه از خواب بیدار شدم ولی بازم خداروشکر چون دو ساعت زودتر از همیشه بیدار شدم
من 16 ماه پیش کرونا گرفتم و بدن درد و ضعف عجیبی از اون موقع تو بدنمه و کلا خیلی تلاش میکنم تا خودمو برسونم به کار و تموم این 18 رو توی درد ب سر میبردم و فقط امتحانامو دنبال میکردم ولی الان بی توجه به دردام به خودم گفتم هی بدن من تو درد داری ؟ اوکی منم درس دارم پس ساکت بشین تا من کارامو انجام بدم و تا الان خداروشکر یکمی از کارامو پیش بردم.دیر نشده دوستان هیچوقت دیر نمیشه.. اگه دارین این متنو میخونید همین الان پاشید و چشماتونو ببندید و بخاطر چیزایی که دارید خداروشکر کنید و ازش کمک بخواین.. He's our provider...
پاشید و پر قدرت شروع کنید
love u guyz
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء -
عالی بود
منم با کرونا خیلی سنگین رفتم سر جلسه کنکور و عوارضش هنوز هس
میتونی به متخصص طب سنتی مراجعه کنی تا با یه دارو یا حجامت اثر کرونا که توخونت هست رو ببره -
عالی بود
منم با کرونا خیلی سنگین رفتم سر جلسه کنکور و عوارضش هنوز هس
میتونی به متخصص طب سنتی مراجعه کنی تا با یه دارو یا حجامت اثر کرونا که توخونت هست رو ببرهعلی طهماسبی ممنونمممممم ، به امید بهبوی همممون