گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
سلام شبتون بخیر
۴ ساعت مطالعه + ۲۱۰ تستmahdieh salarieh سلام افرین چ تعداد تسته خوبی کارکردی
-
21 دی
8ساعت + 3ساعت درس انسان و محیط
115 تست -
21 دی
8ساعت + 3ساعت درس انسان و محیط
115 تستmohammadhosein Bahadori لطفا شب گزارش بدین
-
mahdieh salarieh سلام افرین چ تعداد تسته خوبی کارکردی
zahra zhalehpour
پیش آزمون قلمچی بود
ولی خوب بازم تعداد تست محسوب میشه دیگه
بازم تشکر -
سلام ببخشید که این موقع گزارش میدم آخه امشب دیگه اینترنتم ندارم
۲۲دی چهارشنبه
۷/۵
اما مطمئن باشید ان شاءالله باکس ها رو تحویل میدم
موفق باشید -
سلام امروز
زبان 2:30 ساعت آموزش + 45 تست
اقتصاد بخش اول 35 تست محاسباتی + تحلیل 1:15
جامعه شناسی مطالعه یک درس 2 ساعت
20 تست جامعه شناسی 30 دقیقه
جمع ساعت مطالعه : 6:15
جمع تست 100 -
سلام
۸ ساعت مطالعه
۱۲۰ تست -
سلام امروز
زبان 2:30 ساعت آموزش + 45 تست
اقتصاد بخش اول 35 تست محاسباتی + تحلیل 1:15
جامعه شناسی مطالعه یک درس 2 ساعت
20 تست جامعه شناسی 30 دقیقه
جمع ساعت مطالعه : 6:15
جمع تست 100Tahmineh Bahadoran سلام خسته نباشی تنوع درسی خوبی داشتی بنظرم برای زبان در یک روز بیشتر از 1:30 وقت نذار و دروس مهم تر و اختصاصی وقت بیشتری میخواد ی پیشنهاد 3 درس اختصاصی هروز داشته باش و یدرس عمومی و بعد با افزایش ساعت مطالعه روز به روز میتونه دروس عمومی بیشتر و روتین عمومی داشته باشی
-
سلام
۲۲ دی
۷ ساعت
۶۵ تست -
Tahmineh Bahadoran سلام خسته نباشی تنوع درسی خوبی داشتی بنظرم برای زبان در یک روز بیشتر از 1:30 وقت نذار و دروس مهم تر و اختصاصی وقت بیشتری میخواد ی پیشنهاد 3 درس اختصاصی هروز داشته باش و یدرس عمومی و بعد با افزایش ساعت مطالعه روز به روز میتونه دروس عمومی بیشتر و روتین عمومی داشته باشی
zahra zhalehpour در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
Tahmineh Bahadoran سلام خسته نباشی تنوع درسی خوبی داشتی بنظرم برای زبان در یک روز بیشتر از 1:30 وقت نذار و دروس مهم تر و اختصاصی وقت بیشتری میخواد ی پیشنهاد 3 درس اختصاصی هروز داشته باش و یدرس عمومی و بعد با افزایش ساعت مطالعه روز به روز میتونه دروس عمومی بیشتر و روتین عمومی داشته باشی
ممنونم از راهنمایی ارزشمندت رفیق
حتما اجراش میکنم -
zahra zhalehpour در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
ممنونم از راهنمایی ارزشمندت رفیق
حتما اجراش میکنمTahmineh Bahadoran عزیزی برو بترکون
-
سلام شبتون بخیر
ساعت مطالعه ۳ ساعت
تعداد تست ۱۱۰
حقیقتا امروز امتحان داشتم حالمم یخورده بد بود نتونستم خیلی روی ساعت مطالعه کار کنم
فردا حتما جبران میکنم۲۲دی
-
سلام شبتون بخیر
ساعت مطالعه ۳ ساعت
تعداد تست ۱۱۰
حقیقتا امروز امتحان داشتم حالمم یخورده بد بود نتونستم خیلی روی ساعت مطالعه کار کنم
فردا حتما جبران میکنم۲۲دی
mahdieh salarieh سلام شبت بخیر تعداد تست خوبی داشتی
-
zahra zhalehpour
یه سوال برای ما ریاضیا که اختصاصیامون بیشتره چی؟؟
سه تا از اختصاصی ها رو انتخابی هر روز بخونیم منظورم اینه که مثلا فیزیک و شیمی و یکی از درسای ریاضیات؟؟یا نه باید برای هر ۵ تا اختصاصی هرروز زمان بزاریم؟؟ -
تازه نیم ساعت دیگه خودم میزارم