گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
این پست پاک شده!
-
بچه ها برای اینکه اون فضای رقابتی خیلی برقرار نیست باعث پیشرفت نمیشه اینجا
فک کنم اگه بچه ها با هم کَل کَل کنن در مورد همین ساعت مطالعه و به صورت مسابقه باشه باعث پیشرفت بشه
بازم هرچی نظر بچه ها هست -
درود
امروز ۲۳دی
1.5 ساعت زبان + ۳۵ تست
جامعه شناسی ۲.۵ ساعت +۲۵تست
اقتصاد ۲۵ تست + تحلیل ۴۵دقیقه
جمع مطالعه ۴:۴۵
جمع تست: ۸۵ -
سلام
۷ ساعت
۹۰ تست -
سلام شبتون بخیر
23 دی
8.5 ساعت
240 تست -
فک کنم اگه بچه ها با هم کَل کَل کنن در مورد همین ساعت مطالعه و به صورت مسابقه باشه باعث پیشرفت بشه
بازم هرچی نظر بچه ها هست@آرمان-میرانی خلاصه اگه دوست داشتید مسابقه ای کنیم اش ساعت مطالعه رو
-
@آرمان-میرانی خلاصه اگه دوست داشتید مسابقه ای کنیم اش ساعت مطالعه رو
@آرمان-میرانی جایزش با کی
-
سلام
۸ ساعت مطالعه
۸۰ تست
افتضاح بودم اصلا امروز درس نخواندم -
سلام
۲۳دی
۷ساعت
۱۳۵T
بابت دیروز واقعا عذر میخوام دیگه قول میدم تکرار نشه -
بازم هرچی نظر بچه ها هست@آرمان-میرانی سلام ببخشید من یه پشنهاد دارم عزیزان هر آزمونی رو شرکت میکنن درصد و تراز خودشون رو اعلام کنند
برای مثال
آزمون گزینه دو ۲۴ دی
ادبیات.۴۰
عربی.۲۹
دینی.۵۲
زبان.۴۵
فیزیک.۴۷
زیست.۴۲
ریاضی. ۲۰
شیمی.۳۷
و تراز ۵۶۰۰
به نظرم باید یه تاپیک جدید بزنید ولی خیلی خوب میشه و باعث میشه حس رقابت و پیشی گرفتن ایجاد و تقویت بشه -
@آرمان-میرانی سلام ببخشید من یه پشنهاد دارم عزیزان هر آزمونی رو شرکت میکنن درصد و تراز خودشون رو اعلام کنند
برای مثال
آزمون گزینه دو ۲۴ دی
ادبیات.۴۰
عربی.۲۹
دینی.۵۲
زبان.۴۵
فیزیک.۴۷
زیست.۴۲
ریاضی. ۲۰
شیمی.۳۷
و تراز ۵۶۰۰
به نظرم باید یه تاپیک جدید بزنید ولی خیلی خوب میشه و باعث میشه حس رقابت و پیشی گرفتن ایجاد و تقویت بشهفاضل جهانگیری نتیجه چی شد؟ تاپیکیهست که من در همین مورد زدم فردا هم میتونه استارت بخوره
-
بازم هرچی نظر بچه ها هست@آرمان-میرانی
سلام وقت شما بخیر
کوری خونی بزاریم -
@آرمان-میرانی
سلام وقت شما بخیر
کوری خونی بزاریمgomnam gharib 0 در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
@آرمان-میرانی
سلام وقت شما بخیر
کوری خونی بزاریمهرکی عمل نکرد بقیه براش تنبیه در نظر بگیرن
-
فاضل جهانگیری نتیجه چی شد؟ تاپیکیهست که من در همین مورد زدم فردا هم میتونه استارت بخوره
zahra zhalehpour سلام فقط من این آزمون درست و حسابی نخوندم به نظرم ترازم بشه زیر ۵۰۰۰
-
zahra zhalehpour سلام فقط من این آزمون درست و حسابی نخوندم به نظرم ترازم بشه زیر ۵۰۰۰
فاضل جهانگیری منم حالا این ازمون دست گرمی طور میدیم ولی از شنبه دیگه درست حسابی میخونیم
-
فاضل جهانگیری نتیجه چی شد؟ تاپیکیهست که من در همین مورد زدم فردا هم میتونه استارت بخوره
zahra zhalehpour اره استارتش بزن که کلی کار داریم میخواهم از همه تون جلو بزنم برو پس
-
zahra zhalehpour اره استارتش بزن که کلی کار داریم میخواهم از همه تون جلو بزنم برو پس
فاضل جهانگیری به به ایل پس اماده باشیید که همه چی رو بترکونیم
-
فاضل جهانگیری به به ایل پس اماده باشیید که همه چی رو بترکونیم
zahra zhalehpour ایول
-
بچه ها بیان تو گروه نتیجه چی شد تا از فردا بگیم که دقیقا قراره چیکار کنیم
-
بچه ها بیان تو گروه نتیجه چی شد تا از فردا بگیم که دقیقا قراره چیکار کنیم
zahra zhalehpour حالا فردا روم نمیشه درصدامو اعلام کنم