ددلاین /گزارش نیمروزی/
-
gomnam gharib 0 اوکی بهسلانتی کی تموم میشن و ایکه چندمی/؟
zahra zhalehpour ببخشید پس موضوع اعلام درصد ها چی شد
-
zahra zhalehpour
۲ بهمن و اینکه تاپیک شما واسه چندمیاست؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 همه حساس نشو میخوایم فقط ی طوری باشه بخونیم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاضل جهانگیری
اون رفت یه تاپیک دیگه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاضل جهانگیری گروه نتیجه چی شد هم سرچ کنید اونجا اعلام کنید شب چک میشه ایشالا
-
فاضل جهانگیری
اون رفت یه تاپیک دیگهgomnam gharib 0 چرا منو میشن نکردین؟!
-
gomnam gharib 0 همه حساس نشو میخوایم فقط ی طوری باشه بخونیم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
اهان گفتم شاید واسه مقطع خاصی باشه
من دهمم -
gomnam gharib 0 چرا منو میشن نکردین؟!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاضل جهانگیری
بزارید بکنم
من نمیدونستم حقیقتش ببخشید -
فاضل جهانگیری گروه نتیجه چی شد هم سرچ کنید اونجا اعلام کنید شب چک میشه ایشالا
zahra zhalehpour ببخشید اینقدر تند حرف زدم من ایموجی ندارم
-
zahra zhalehpour
اهان گفتم شاید واسه مقطع خاصی باشه
من دهممدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 بسلامتی و خوشحالی شاد باش بچسب به درسات خوشحالم که از الان به فکر خوندنی و زود وارد درس خوندن شدی
-
gomnam gharib 0 بسلامتی و خوشحالی شاد باش بچسب به درسات خوشحالم که از الان به فکر خوندنی و زود وارد درس خوندن شدی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
از هشتم واردش شده بودم
ولی خب افتی که امسال داشتم تو هفتمم نداشتم -
gomnam gharib 0 چرا منو میشن نکردین؟!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاضل جهانگیری من متوجه نشدم معذرت
-
zahra zhalehpour
از هشتم واردش شده بودم
ولی خب افتی که امسال داشتم تو هفتمم نداشتمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 کم کم روال میشه
-
gomnam gharib 0 کم کم روال میشه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
انشاءالله به حق ایزد منان -
فاضل جهانگیری من متوجه نشدم معذرت
zahra zhalehpour میگم چرا موضوع اصلی هر دو تاپیک تازه بالا نیست میشه درستش کنین
-
zahra zhalehpour میگم چرا موضوع اصلی هر دو تاپیک تازه بالا نیست میشه درستش کنین
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفاضل جهانگیری
اتفاقا من هم این رو گفتم
یا باید به خانم ناظم بگیم یا باید این تاپیک رو حذف کنیم جدید بزنیم یا تو همین ادامه بدیم... -
فاضل جهانگیری
اتفاقا من هم این رو گفتم
یا باید به خانم ناظم بگیم یا باید این تاپیک رو حذف کنیم جدید بزنیم یا تو همین ادامه بدیم...دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 میخواین درصدای خوب ازمونا هم همینجا بگیم دو هفته ی بار که بیشتر نیست
-
عباس زنگارکی نکته ظریفی بود ممنونم ازت اره سعی میکنم محدود باشه سر وقت گزارش ارسال بشه سریع چک میشو تمام پایه و رشته هاتون هم بگین سپاس
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour بله حتما
-
gomnam gharib 0 میخواین درصدای خوب ازمونا هم همینجا بگیم دو هفته ی بار که بیشتر نیست
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
موافقم
هدفگذاری ازمون بعدی رو هم همون موقع بگیم -
پس فردا ظهر بین ساعت 1 تا 2 اینجا گزارش ارسال میکنیم من خودم براتون چک میکنم بشدت علاقه مند به این کار
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour چیزه من اون موقع نیستم بین دوتا3 هستم
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد ی تاپیک دیگم هست ممکنه قفل شه اینجا