نشست سرجلسه ازمون
-
سلام
من توی خواندن دروس و حتی جواب دادن بهشون تقریبا مشکلی ندارم اما از یکی دو ساعت بعد شروع ازمون کلافه میشم با اینکه میدونم جوابا رو بلدم نمیتونم ذهنمو درگیر بحث کنم،مثلا الان توی ازمون امروز قلم چی تا پایان دفترچه عمومی همه چی امن و امان بود اما بعد تایم اون اصلا تمرکز ندارم نه اینکه مطلبو ندونم نه مشکل اینه نمیتونم سر جلسه بشین کلافه میشم امیدوارم متوجه بشین چی میگم و اگه برا شماهم پیش اومده راهکار تون چیه؟؟؟؟
خیلیم به ضررم تموم شده من همیشه تو هدف گزاری یا مشابه پارسال که همه درسارو ی جا جواب نمیدم زیستو بالای شصت هفتاد میزنم اما تو ازمون اصلیم اگع اولش بزنم همون درصدارو میارم اما بمونه بعد چن درس بازم همون اشه و همون... و درصدم به چهل پنجاه افت میکنه
@دوازدهم
تجربی
@همیار
soleiman jahan
@دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
کنکوری -
سلام
من توی خواندن دروس و حتی جواب دادن بهشون تقریبا مشکلی ندارم اما از یکی دو ساعت بعد شروع ازمون کلافه میشم با اینکه میدونم جوابا رو بلدم نمیتونم ذهنمو درگیر بحث کنم،مثلا الان توی ازمون امروز قلم چی تا پایان دفترچه عمومی همه چی امن و امان بود اما بعد تایم اون اصلا تمرکز ندارم نه اینکه مطلبو ندونم نه مشکل اینه نمیتونم سر جلسه بشین کلافه میشم امیدوارم متوجه بشین چی میگم و اگه برا شماهم پیش اومده راهکار تون چیه؟؟؟؟
خیلیم به ضررم تموم شده من همیشه تو هدف گزاری یا مشابه پارسال که همه درسارو ی جا جواب نمیدم زیستو بالای شصت هفتاد میزنم اما تو ازمون اصلیم اگع اولش بزنم همون درصدارو میارم اما بمونه بعد چن درس بازم همون اشه و همون... و درصدم به چهل پنجاه افت میکنه
@دوازدهم
تجربی
@همیار
soleiman jahan
@دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
کنکوریMahan Xodayi 2
سلام، حقیقتش منم خیلی حوصله ندارم حتی امتحانات مدرسه قبل همه میام بیرون ولی سر جلسه آزمونا اینجوری نیستم، الان که اغلب غیرحضوریه بین دروس عمومی و اختصاصی یه ده دقه استراحت کنین چون تو جلسه کنکور تا دفترچهها رو عوض کنن انقد طول میکشه یحتمل، بعد تموم شدن هر درس یکم آب یا شکلات یا بیسکوییت بخورین و شده سی ثانیه به مغزتون استراحت بدین، کم کم زمانی که پشت سر هم میشینین رو زیاد کنین که عادت بگیرین و... ممکنه زیاد شدن تایم باکسهای مطالعتون هم کمک کننده باشه -
سلام
@دوازدهم
تجربی
@همیار
soleiman jahan
@دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
کنکوریMahan Xodayi 2 سلام
درطول هفته سعی کنین تایم مطالعتون بیشتر کنین مثلا هرواحد مطالعاتیتون یک ساعت نباشه هردفعه نیم ساعت بیشتر کنین
سعی کنین مدت زمان بیشتری یکسره درطول روز بشینین -
Mahan Xodayi 2
سلام، حقیقتش منم خیلی حوصله ندارم حتی امتحانات مدرسه قبل همه میام بیرون ولی سر جلسه آزمونا اینجوری نیستم، الان که اغلب غیرحضوریه بین دروس عمومی و اختصاصی یه ده دقه استراحت کنین چون تو جلسه کنکور تا دفترچهها رو عوض کنن انقد طول میکشه یحتمل، بعد تموم شدن هر درس یکم آب یا شکلات یا بیسکوییت بخورین و شده سی ثانیه به مغزتون استراحت بدین، کم کم زمانی که پشت سر هم میشینین رو زیاد کنین که عادت بگیرین و... ممکنه زیاد شدن تایم باکسهای مطالعتون هم کمک کننده باشهKalin Nejati اصلا اینجوری نیست
سر کنکور بین اختصاصی و عمومی حتی وقت اب خوردنم ندارین چون وقتی عمومی میدین چند دقیقه قبلش اختصاصی میدن
سعی کنین از الان تمرین کنین -
Kalin Nejati اصلا اینجوری نیست
سر کنکور بین اختصاصی و عمومی حتی وقت اب خوردنم ندارین چون وقتی عمومی میدین چند دقیقه قبلش اختصاصی میدن
سعی کنین از الان تمرین کنین@zahra-zahraii عزیزم اگه سر جلسه اب نخوری غلظت خون میره بالا اونوقت به جای خوب دادن کنکور ترررررر میزنین یه دقیقه چیز خوردن بهتر از بدبخت شدنه تجربه دارم که میگم
-
@zahra-zahraii عزیزم اگه سر جلسه اب نخوری غلظت خون میره بالا اونوقت به جای خوب دادن کنکور ترررررر میزنین یه دقیقه چیز خوردن بهتر از بدبخت شدنه تجربه دارم که میگم
zahra maleki من نگفتم کلا بین عمومی اختصاصی گفتم
-
Mahan Xodayi 2
سلام، حقیقتش منم خیلی حوصله ندارم حتی امتحانات مدرسه قبل همه میام بیرون ولی سر جلسه آزمونا اینجوری نیستم، الان که اغلب غیرحضوریه بین دروس عمومی و اختصاصی یه ده دقه استراحت کنین چون تو جلسه کنکور تا دفترچهها رو عوض کنن انقد طول میکشه یحتمل، بعد تموم شدن هر درس یکم آب یا شکلات یا بیسکوییت بخورین و شده سی ثانیه به مغزتون استراحت بدین، کم کم زمانی که پشت سر هم میشینین رو زیاد کنین که عادت بگیرین و... ممکنه زیاد شدن تایم باکسهای مطالعتون هم کمک کننده باشهKalin Nejati نه تو جلسه ی کنکور حین آخرای عمومی تخصصی رم پخش میکنن فقط نمیذارن باز کنید
-
سلام
@دوازدهم
تجربی
@همیار
soleiman jahan
@دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
کنکوریMahan Xodayi 2 سلام من یه ذره تنقلات مثلا کشمش میبردم وقتی حوصله ام تموم میشد چند تا میخوردم آروم چند تا تست هم میزدم هم از یکنواختی در میاومدم هم قند خون تامین میشد بعدش خوب بود دوباره
البته وقت عمومی ها وقت نمیشد و اول آزمون هم بود انرژی داشتم ، یک یا دوبار وقت اختصاصی ها میخوردم