توی آزمون غلط زیاد میزنم
-
@f-seif-0
سلام، ببینید به خاطر اینه که میخونین ولی اون خوندنه ناقصه و کامل یادش نگرفتین، از طرفی روحیه کمالگرایی دارین و چون خوندین اصرار میکنین جواب بدین همه رو پس منفی میشه. وقتی تست کار میکنین همه نکاتو تو کتاب حاشیه نویسی کنین و اگه غلط زدین چندین بار دیگه بزنینش، هر روز کتاب درسی رو مطالعه کنید و نهایتاً مدیریت سر جلسه آزمون داشته باشید، شما قرار نیست 100% بزنین و اصراری نیست همه رو جواب بدید، اگه یکی دو بار فقط سوالاتی که مطمئن هستینو بزنید و تأثیرشو ببینین قطعاً این موردو رعایت خواهید کردKalin Nejati یعنی هرروز کتاب رو بخونم حتی بااینکه بلدمش؟
من کتاب رو نمیخونم فقط تست کار میکنم -
Kalin Nejati یعنی هرروز کتاب رو بخونم حتی بااینکه بلدمش؟
من کتاب رو نمیخونم فقط تست کار میکنم -
@f-seif-0 ایندفعه همه سوالا چک کن
منم قبلا فقط اشتباه ها چک میکردم ولی مشاورم گفت همرو چک کن و نکاتشو بنویس حتما@zahra-zahraii خب میدونی من نکات رو که میخوام بنویسم میگم یادش دارم دیگه نمینویسم
بنویسمش؟ :| -
@zahra-zahraii هووووم
حتمن این رو اجرا میکنم ممنونم -
@zahra-zahraii خب میدونی من نکات رو که میخوام بنویسم میگم یادش دارم دیگه نمینویسم
بنویسمش؟ :| -
@zahra-zahraii ممنون حتمن
-
من کتاب رو نمیخونم فقط تست کار میکنم@f-seif-0 کتابو هر روز باس حداقل یه مرور ده دقیقه ایش کنی:))
و هر شب قبل از خواب بیستا از گزاره های کتاب درست نادرست خیلی سبزو بزن که مطالب برات مرور بشن
اینطوری بازدهیت خیلی بهتر میشه:)) -
@f-seif-0 کتابو هر روز باس حداقل یه مرور ده دقیقه ایش کنی:))
و هر شب قبل از خواب بیستا از گزاره های کتاب درست نادرست خیلی سبزو بزن که مطالب برات مرور بشن
اینطوری بازدهیت خیلی بهتر میشه:))ramses kabir ممنون ازتون :))
-
من کتاب رو نمیخونم فقط تست کار میکنم@f-seif-0
بله.. مهمترین منبع مخصوصاً تو زیست کتاب درسیه، من درصدم بالاست ولی هر روز میخونم، نکته نویسیا رم هر بار مرور میکنم، حتماً مطالعش کنین خیلی مهمه... -
@f-seif-0
بله.. مهمترین منبع مخصوصاً تو زیست کتاب درسیه، من درصدم بالاست ولی هر روز میخونم، نکته نویسیا رم هر بار مرور میکنم، حتماً مطالعش کنین خیلی مهمه...Kalin Nejati خیلی ممنوووونم
-
@zahra-zahraii خب میدونی من نکات رو که میخوام بنویسم میگم یادش دارم دیگه نمینویسم
بنویسمش؟ :|@f-seif-0 بله بنویسین و هر بار قبل تست زدن مرور کنین، ترجیحاً تو کتاب حاشیه نویسی کنید که کارتون راحت باشه، تستایی که غلط زدین هم نشاندار کنین... موفق باشید
-
@f-seif-0 بله بنویسین و هر بار قبل تست زدن مرور کنین، ترجیحاً تو کتاب حاشیه نویسی کنید که کارتون راحت باشه، تستایی که غلط زدین هم نشاندار کنین... موفق باشید
Kalin Nejati همچنین
-
@f-seif-0 خب من از یکی پرسیدم
گفتن اول ب کتاب درسی برگرد از رو کتاب چک کن .میفهمی الان کدوم قسمت یادگیریت مناقصه بعد ببین بازم میتونی جواب بدی یا نه
تهش برو پاسخنامه -
سلام بچها امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها من از اوناییم که تو ازمونا غلط خیلی میزنم
راهکارتون چیه؟
من اصولن بیشترین غلطام تو زیسته همیشه
اومدم این 3 هفته تعداد تستای زیستم رو بیشتر کردم و زمان بیشتری براش گذاشتم
ولی باز چیزی تغییر نکرد
و سر ازمون فکر میکنم دارم درست میزنم ولی بعدش میبینم کلی غلط جواب دادم
شما چه راهکاری دارین؟
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا همیار@f-seif-0 سلام.
یه چی ک خیلی بهم کمک کرد ت تست زدن این بود ک بعد از زدن تست چک میکردم اگ غ زده بودم پاسخنامه رو نمیخوندم رجوع میکردم ب کتاب و همینطور اگه این کارو ادامه بدی ناخوداگاه کل صفحات کتابو حفظ میشی (حافظه ی تصویری خیلی قویتره)
فقط برا زیس اینشکلی تست میزنم. -
@f-seif-0 سلام.
یه چی ک خیلی بهم کمک کرد ت تست زدن این بود ک بعد از زدن تست چک میکردم اگ غ زده بودم پاسخنامه رو نمیخوندم رجوع میکردم ب کتاب و همینطور اگه این کارو ادامه بدی ناخوداگاه کل صفحات کتابو حفظ میشی (حافظه ی تصویری خیلی قویتره)
فقط برا زیس اینشکلی تست میزنم.mahsaaa rezaeee مرسی
-
سلام بچها امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها من از اوناییم که تو ازمونا غلط خیلی میزنم
راهکارتون چیه؟
من اصولن بیشترین غلطام تو زیسته همیشه
اومدم این 3 هفته تعداد تستای زیستم رو بیشتر کردم و زمان بیشتری براش گذاشتم
ولی باز چیزی تغییر نکرد
و سر ازمون فکر میکنم دارم درست میزنم ولی بعدش میبینم کلی غلط جواب دادم
شما چه راهکاری دارین؟
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم انسانیا همیار@f-seif-0 سلام فکر کنم سریع حکم می کنی!