نمونه سوالی از فصل 2 شیمی 3
-
سلام دوستان وقت تون بخیر✨
دوستان من این تیپ سوال رو اصلا نمی فهمم چجوریه چجوری باید حلش کنم؟
کلا فرقی هم نداره مدل کاهنده باشه یا اکسنده کلا نمیدونم چجوریه😂
ممنون میشم راهنمایی کنید😊

دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 تجربیا راه-ابریشمی-ها-شیمی -
S Succinate marked this topic as a question on
-
سلام دوستان وقت تون بخیر✨
دوستان من این تیپ سوال رو اصلا نمی فهمم چجوریه چجوری باید حلش کنم؟
کلا فرقی هم نداره مدل کاهنده باشه یا اکسنده کلا نمیدونم چجوریه😂
ممنون میشم راهنمایی کنید😊

دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 تجربیا راه-ابریشمی-ها-شیمی@sania-andiravan سلام اگه با بیشترین عدد اکسایشش شرکت کنه فقط اکسنده هست بیشترینش ینر همه رو بده بره (لایه ظرفیتش) میشه ۷ ، اگه با کمترین شرکت کنه فقط کاهنده میتونه باشه یعنی ۱ (اندازه ای که میتونه بگیرع) با این کد حفظ کن باکَک ب ->بیشترین الف -> اکسنده ک_> کمترین ->کاهنده
-
@sania-andiravan سلام اگه با بیشترین عدد اکسایشش شرکت کنه فقط اکسنده هست بیشترینش ینر همه رو بده بره (لایه ظرفیتش) میشه ۷ ، اگه با کمترین شرکت کنه فقط کاهنده میتونه باشه یعنی ۱ (اندازه ای که میتونه بگیرع) با این کد حفظ کن باکَک ب ->بیشترین الف -> اکسنده ک_> کمترین ->کاهنده
-
سلام سانیا
خب این مدل سوالا اینطوریه که
عناصری که با بزرگترین عدد اکسایش خودشون در ترکیب شرکت کردن نمیتونن دیگه الکترون از دست بدن ..ینی فقط و فقط میتونن الکترون بگیرن و کاهش پیدا کنن بخاطر همین همیشه حالت اکسنده دارن .برای مثال تو همین سوالی ک گفتی اول ببین در کل کلر بیشترین عدد اکسایشش چنده ! خب میدونیم که +۷ هست ..حالا یک گزینه رو پیدا کن که عدد اکسایش کلر اونجا بشه+۷ ...کلر در این حالت نمیتونه دیگه الکترون از دست بده.هر چی بوده داده رفته .فقط میتونه الکترون بگیره و کاهش پیدا کنه(اکسنده بشه) -
اگر سوال گفت کاهنده میتونه باشه برعکسه
ینی کوچیک ترین عدد اکسایش کلر چنده؟ منفی ۱
خب گزینه رو بررسی کن و منفی یک رو پیدا کن
تو این حالت کلر دیگه نمیتونه الکترون بگیره و جا واسه الکترون نداره
فقط میتونم از دست بده .پس اکسید میشه و نقش کاهندگی داره
..... اگر هم که عده اکسایش بین بیشترین و کمترین مقدار باشه .هم میتونه اکسایش پیدا کنه هم کاهش -
Marzieh Abouei
آها راه حل خوبیه مرسی😍
و الان تو این سوال به عنوان اکسنده میخوادش دیگه؟یا اشتباه متوجه شدم؟@sania-andiravan نمیتونه کاهنده باشه یعنی فقط اکسنده هست
-
S Succinate has marked this topic as solved on
-
0-0ftm
Marzieh Abouei
خیلی خیلی ممنونم واقعاااا😍😍💙✨ -
0-0ftm
Marzieh Abouei
خیلی خیلی ممنونم واقعاااا😍😍💙✨@sania-andiravan در نمونه سوالی از فصل 2 شیمی 3 گفته است:
0-0ftm
Marzieh Abouei
خیلی خیلی ممنونم واقعاااا😍😍💙✨🤍🧡