ددلاین /گزارش نیمروزی/
-
درصد های این آزمون رو میگم اما دیگه من اینجا با عرض معذرت من نمیام براکه قرار هست در روز دوبار آنلاین شب یه بار اول صبح و یه بار آخر شب که تو چند تایپیک فعالیت دا م و به اینجا نمیرسم
@آرمان-میرانی سلام حداقل دوهفته یکبار به این تاپیک سر بزن خوشحال میشیم رتبه هم نداریم فقط پیشنهاد و راهکار برای افزایش درصد ها داریم و بیان تجربه های موفق
-
@آرمان-میرانی سلام حداقل دوهفته یکبار به این تاپیک سر بزن خوشحال میشیم رتبه هم نداریم فقط پیشنهاد و راهکار برای افزایش درصد ها داریم و بیان تجربه های موفق
فاضل جهانگیری سلام بله حتما
-
فیزیک ۷۵
زیست ۵۰
شیمی ۶۰
زمین ۴۰
ریاضی ۵۵@آرمان-میرانی درصدها تون عالیه با برنامه مطالعاتی راه ابریشم پیش میرید؟
فقط قول بده آزمون بعدی عمومی رو هم بترکونی -
@آرمان-میرانی درصدها تون عالیه با برنامه مطالعاتی راه ابریشم پیش میرید؟
فقط قول بده آزمون بعدی عمومی رو هم بترکونیفاضل جهانگیری با برنامه مطالعاتی راه ابریشم پیش نمیرم اما پشیمونم براکه شاید یه ایراد های کوچیک داشته باشه اما بازم متناسب با فیلم ها هست
عمومی ها فقط دینی خوب میزنم اونم اگه قبل آزمون بخونم که نخونده بودم و هیچی یادم نبود -
فاضل جهانگیری با برنامه مطالعاتی راه ابریشم پیش نمیرم اما پشیمونم براکه شاید یه ایراد های کوچیک داشته باشه اما بازم متناسب با فیلم ها هست
عمومی ها فقط دینی خوب میزنم اونم اگه قبل آزمون بخونم که نخونده بودم و هیچی یادم نبود@آرمان-میرانی موفق باشی عزیزم
-
@آرمان-میرانی موفق باشی عزیزم
فاضل جهانگیری همچنین
-
@zahra-zahraii سلام ببخشید شما راه ابریشمی هستید؟به نظرت راز موفقیت چیه؟
فاضل جهانگیری سلام
خیر نیستم
ساعت مطالعه بالا و تست زیاد تحلیل ازمون همین -
تا ظهر فقط تونستم ۲ ساعت درس بخونم چون امتحان داشتم
و ۵۰ تست هم داشتم -
zahra zhalehpour سلام از صب تا حالا نزدیک به ۶۰ تا تست مثلثات
-
از 7 صیح تا 1:15
ریاضی :2 و 15 تست
زیست:2ساعت مطالعه
کنکوری تجربی
سلام همگی خسته نباشید -
zahra zhalehpour سلام از صب تا حالا نزدیک به ۶۰ تا تست مثلثات
عباس زنگارکی ساعت مطالعه هم بنویس
-
تا ظهر فقط تونستم ۲ ساعت درس بخونم چون امتحان داشتم
و ۵۰ تست هم داشتمmahdieh salarieh خسته امتحان نباشی الان ی کم استراحت و بعد استارت قوی
-
سلام من صبح زبان دهم خوندم ۱:۳۰
بعداز ظهر هم سرکارم نمیخونم انشاله از فردا -
@آرمان-میرانی موفق باشی عزیزم
فاضل جهانگیری نهایتا تا ساعت 3 گزارش بدین تا رده بندی هم برسم انجام بدم
-
سلام ..ببخشید دیر شد
4 ساعت 70 تست -
zahra zhalehpour در ددلاین /گزارش نیمروزی/ گفته است:
دوستان اینجا گزارش نیمروزی فقط باشه بهتره و همون روز هم رتبه بندی اعلام میشه واینکه درصد ازمونا روهم هر دوهفته یکبار اعلام میکنیم و راه حل برای بهتر شدنش میدیم
وساعت مطالعه طبق روال قبل توی گروه گزارش ساعت مطالعه ارسال کنید و گزارش کامل هم که توی تاپیک to do List
اینجاییم تا بهانه های منطقی هم کنار بذاریم و بخونیم
یادمونم باشهsome watchikg me/یکی هست که منو میبینه -
zahra zhalehpour در ددلاین /گزارش نیمروزی/ گفته است:
دوستان اینجا گزارش نیمروزی فقط باشه بهتره و همون روز هم رتبه بندی اعلام میشه واینکه درصد ازمونا روهم هر دوهفته یکبار اعلام میکنیم و راه حل برای بهتر شدنش میدیم
وساعت مطالعه طبق روال قبل توی گروه گزارش ساعت مطالعه ارسال کنید و گزارش کامل هم که توی تاپیک to do List
اینجاییم تا بهانه های منطقی هم کنار بذاریم و بخونیم
یادمونم باشهsome watchikg me/یکی هست که منو میبینهzahra zhalehpour من تایپیک to do list رو ندارم میشه تگم کنید؟
-
zahra zhalehpour من تایپیک to do list رو ندارم میشه تگم کنید؟
mahdieh salarieh نمیدونم تگ شدی یا نه بچه ها لطفا یکی دوستون رو منشن کنه