سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
خوندن برای کنکور رو از کجا شروع کنم؟
-
sarvin Piri
خیلی ممنونم از پاسخگویی تون ، و ممنون هستم از فضایی که برای ما درست کردید تا سوال هامون رو بپرسیم .۱.من خیلی شنیدم که باید هر ویدیو و یا کتابی رو می خونیم باید خلاصه نویسی کنیم ، آیا درست هستش یانه ؟ خلاصه نویسی چه تاثیری روی روند درس خوندمون داره . ۲.راستش رو بخواین من همیشه سردرگم بودن در انتخاب کتاب تقویتی ، با خوندن چه کتابی دلمون قرص بشه که سوال های کنکور رو کم تا بیش می تونیم جواب بدیم و آیا درصد های آزمون مون می تونه سطح مون رو توی کنکور بیان کنه ؟ و آخرین سوال هم این بود که توی یک روز که می خواهم درس بخونم ، باید
همه ی درس های اختصاصی رو بخونم با حجم کمتر و یا خیر ، باید درس های اختصاصی رو با حجم بیشتر بخونم توی یک روز اما مثلاً فقط دو درس . -
این پست پاک شده!
-
sarvin Piri
بعد چجوری یک درس رو در حافظه ی بلند مدت مون ذخیره می کنیم ، برای مثال من یک پارگراف درس عمومی می خونم ، بعد حس می کنم که پارگراف قبلی رو فراموش کردم و میرم از اول می خونمش ، این طوری همش دلواپسی دارم که نکنه تو کنکور یادم نیاد ؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید -
N Amjadi در خوندن برای کنکور رو از کجا شروع کنم؟ گفته است:
sarvin Piri
خیلی ممنونم از پاسخگویی تون ، و ممنون هستم از فضایی که برای ما درست کردید تا سوال هامون رو بپرسیم .۱.من خیلی شنیدم که باید هر ویدیو و یا کتابی رو می خونیم باید خلاصه نویسی کنیم ، آیا درست هستش یانه ؟ خلاصه نویسی چه تاثیری روی روند درس خوندمون داره . ۲.راستش رو بخواین من همیشه سردرگم بودن در انتخاب کتاب تقویتی ، با خوندن چه کتابی دلمون قرص بشه که سوال های کنکور رو کم تا بیش می تونیم جواب بدیم و آیا درصد های آزمون مون می تونه سطح مون رو توی کنکور بیان کنه ؟ و آخرین سوال هم این بود که توی یک روز که می خواهم درس بخونم ، باید
همه ی درس های اختصاصی رو بخونم با حجم کمتر و یا خیر ، باید درس های اختصاصی رو با حجم بیشتر بخونم توی یک روز اما مثلاً فقط دو درس .سلام .خیر نیازی نیست هر کتاب و فیلمی که نگاه میکنین از روی کلش خلاصه نویسی انجام بدین فقط اون قسمتهایی رو خلاصه برداری کنین که مشکل دارین تو اون زمینه .مهم ترین نقش های خلاصه نویسی رو میشه نزدیک ازمون ک کنکور و ماه پایانی مونده به کنکور دید که با نوشتن یه خلاصه و بعدش زدن تست های مربوط به کنکور های سالهای قبلی تسلط و اعتماد به نفستون افزایش پیدا میکنه .در مورد کتاب کمک اموزشی هم بستگی داره که برای کدوم درس میخواین استفاده کنین چون نمیشه گفت که یک انتشارات کتابش برای همه درسا خوبه .اگه بگین که برای کدوم درس میخواین میتونم راهنمایی بیشتری بکنم .در مورد ازمون هم بستگی داره چه ازمونی شرکت میکنین که من خودم ازمونهای جامع سازمان سنجش رو که فک میکنم بعد از عید برگزار میشه رو توصیه میکنم به شدت که حتما شرکت کنین مخصوصا دوتا ازمون اخرش رو به نظر من نحوه سوال دادن این ازمون توی دوتا ازمون اخرش شاید ۸۰ درصد تعیین میکنه که کنکور در چه حدی خواهد بود پس لطفا این دوتا ازمون رو شرکت کنین و هر رتبه و ترازی رو بیارین تو کنکور هم تقریبا با یه مقدار اختلاف کوچیک همون رتبه رو میارین .در مورد منبع تست زنی هم بهترین منبع کنکور سالهای اخیر داخل و خارج کشور و سوالات ازمونهای ازمایشی جامع موسسات مختلف هست .در مورو سوال اخرتون خیلی بستگی داره به خودتون و کششی که دارین. معمولا مشاورا دوتا اختصاصی با دوتا عمومی تو برنامه میزارین با میانگین مطالعه ۱۰ ساعت .البته برای سال دوازدهم .من الان نمیدونم شما سال چندمی هستین .
-
sarvin Piri
بعد چجوری یک درس رو در حافظه ی بلند مدت مون ذخیره می کنیم ، برای مثال من یک پارگراف درس عمومی می خونم ، بعد حس می کنم که پارگراف قبلی رو فراموش کردم و میرم از اول می خونمش ، این طوری همش دلواپسی دارم که نکنه تو کنکور یادم نیاد ؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنیدببینین برای اینکه هر مطلبی تو ذهن انسان حک شه باید تکرار شه .اولا که با تمرکز کامل بخونین .وقتی درس میخونین ذهنتون رو اروم کنین و فکرتون رو روی درس متمرکز کنین .اگه یه درس عمومی رو میخونین مثلا ادبیات اولا سعی کنین معنی لغات رو توی جمله یاد بگیرین نه از اخر واژه نامه کتاب صرفا حفظش کنین مطمئن باشین اگه تو جمله یاد نگیرین تا کنکور یادتون نخواهد ماند.حتما وقتی یه درس عمومی رو میخونین بین فواصلی زمانی مرورش کنین مثلا لغات درس یک دهم رو امروز خوندین فردا شب قبل خوابیدن در حد ۵ دقیقه یه نگاه بندازین دوباره بعد دو روز بازم اینکار رو کنین .بعد یک هفته میتونین با تست زدن و توی تستا مرورش کنین که این نوع مرور کردن خیلی مهمه و بعدش دو هفته بعد اون درس رو با زدن تست مرور کنین تا به حافظه بلند مدت منتقل شه .
-
sarvin Piri
خیلی خیلی ممنون هستم از راهنمایی تون ، توضیحاتتون برام خیلی ارزشمند و البته مفید بود . برای درس های اختصاصی کتاب تقویتی می خواستم برای رشته ریاضی (فیزیک،شیمی ،هندسه،حسابان).بازم ازتون تشکر میکنم ، من امسال یازدهم هستم ، اما می خوام که پایه دهم رو کامل مرور و دوباره مطالعه کنم چون بعضی مطالب رو یادم رفته . -
sarvin Piri
خیلی ممنون از راهنمایی تون .بعد یکی دیگه از موضوعاتی که ذهنم رو به شدت درگیر کرده ، تغییر کنکور ۱۴۰۲ هستش .چون اگه درس های عمومی حذف نشه، من باید از امسال دروس عمومی رو بخونم و اونا رو توی برنامه ریزیم قرار بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی امسال من آزمون قلم چی شرکت کرده بودم ، آیا درصد های قلم چی میشه روش حساب باز کرد برای کنکور
ممنون، سپاس گزارم -
sarvin Piri
خیلی خیلی ممنون هستم از راهنمایی تون ، توضیحاتتون برام خیلی ارزشمند و البته مفید بود . برای درس های اختصاصی کتاب تقویتی می خواستم برای رشته ریاضی (فیزیک،شیمی ،هندسه،حسابان).بازم ازتون تشکر میکنم ، من امسال یازدهم هستم ، اما می خوام که پایه دهم رو کامل مرور و دوباره مطالعه کنم چون بعضی مطالب رو یادم رفته .سلام .من خودم رشتم تجربی بوده تو دبیرستان .پس فقط میتونم در مورد کتاب شیمی راهنماییتون کنم .در مورد بقیه کاتبهای تخصصی رستتون اگه بچه های ریاضی رو منشن کنین فک کنم اونا بهتر بتونن راهنماییتون کنن.برای شیمی اگه سطح سواد و پایه شیمیتون بالاس من خودم مبتکران رو پیشنهاد میکنم بعد اون نشرالگو رو .اگه متوسط هستین به نظرم خیلی سبز خوبه برای شروع .و اگه واقعا پایه شیمیتون صعیفه به نظرم اول روی جزوه دبیرتون و خوده کتاب درسی مسلط باشین بهتره .برای جمع بندی شیمی تو ماه اخر کنکور هم به نظرم فقططط سولای کنکور داخل و خارج حداقل ۵ سال اخیر رو حتما حل کنین .و دو تا ازمون اخر سنجش رو .
-
sarvin Piri
خیلی ممنون از راهنمایی تون .بعد یکی دیگه از موضوعاتی که ذهنم رو به شدت درگیر کرده ، تغییر کنکور ۱۴۰۲ هستش .چون اگه درس های عمومی حذف نشه، من باید از امسال دروس عمومی رو بخونم و اونا رو توی برنامه ریزیم قرار بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی امسال من آزمون قلم چی شرکت کرده بودم ، آیا درصد های قلم چی میشه روش حساب باز کرد برای کنکور
ممنون، سپاس گزارمببینین در مورد درسای عمومی باید این نکته رو بگم که شما در هر حالتی چه تو کنکور بیاد و چه نیاد باید بخونین چون که اون امتحان نهایی که قراره ازتون بگیرن نمره های اون رو برای درسای عمومی به نحوی لحاظ میکنن اگه قرار باشه دروس عمومی تو کنکور ازشون سوال نیاد .پس اصلا دست کم نگیرین دروس عمومی رو و خوب بخونین .در مورد تراز به نظر من تنها ترازی که میشه روش حساب کنین و اطمینان بیشتری داشته باشین همون ازمونای جامع سنجش هست که همه مشاوره اتفاق نظر دارن که حالا طول سال هر موسسه ای که ازموناشو شرکت کردین در کنار اون بعد عید ازمونای جامع سنجش رو شرکت کنین .چون نحوه سوال دهی و نحوه تراز دادنشون خیلی نزدیک به کنکور ه تو ازمونای جامعش .
-
sarvin Piri
ممنونم -