تمام مباحث کنکور
-
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
در مورد خوندن درس ها کمک میخوام من راه ابریشم دارم که قراره از بهمن شروع کنم و مدرسه هم دارم تا الان که هیچی نخوندم الان چجوری باید بخونم؟ازمونی که ثبت نام کردم از الان تا ۲۰ اسفند کل پایه یازدهم و نصف ترم دو دوازدهم و ازمون میگیرن و من هنوز دهم و ترم یک دوازدهم و دارم اینارو کی بخونم؟
میخوام دهم و یازدهم و باهم بخونم و فقط یازدهم و ازمون بدم با توجه به اینکه ازمونم یازدهمه فعلا و دوازدهمم در کنار نصف ترم دو ترم یکم بخونم تا ۲۰ اسفند به نظرتون شدنیه با راه ابریشم؟تقریبا شش هفته وقت هست بعدشم که فقط مروره
و اینکه اگر نمیشه بهم بگین که برای یازدهم از هر کتابی چه پیش نیازهایی و باید از دهم بخونم و همینطور برای دوازدهم چی نیازه و چیکار کنم ممنون
@بچه ها تجربی راه ابریشم
@بچه های تجربی کنکور ۱۴۰۱ -
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
در مورد خوندن درس ها کمک میخوام من راه ابریشم دارم که قراره از بهمن شروع کنم و مدرسه هم دارم تا الان که هیچی نخوندم الان چجوری باید بخونم؟ازمونی که ثبت نام کردم از الان تا ۲۰ اسفند کل پایه یازدهم و نصف ترم دو دوازدهم و ازمون میگیرن و من هنوز دهم و ترم یک دوازدهم و دارم اینارو کی بخونم؟
میخوام دهم و یازدهم و باهم بخونم و فقط یازدهم و ازمون بدم با توجه به اینکه ازمونم یازدهمه فعلا و دوازدهمم در کنار نصف ترم دو ترم یکم بخونم تا ۲۰ اسفند به نظرتون شدنیه با راه ابریشم؟تقریبا شش هفته وقت هست بعدشم که فقط مروره
و اینکه اگر نمیشه بهم بگین که برای یازدهم از هر کتابی چه پیش نیازهایی و باید از دهم بخونم و همینطور برای دوازدهم چی نیازه و چیکار کنم ممنون
@بچه ها تجربی راه ابریشم
@بچه های تجربی کنکور ۱۴۰۱Bahar Gh
تا عید فقط اختصاصی بخون
قبل عید اختصاصی سه پایه باید تموم بشه
بعد عید عمومی رو بخون
تنها راه همینه
نظر یک مشاور زبده و با تجربه که بنده قبولش دارم -
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
@بچه ها تجربی راه ابریشم
@بچه های تجربی کنکور ۱۴۰۱Bahar Gh سلام
واقعا شدنی نیست که از الان تا قبل عید هر سه تا پایه رو جمع کنید
توصیه ی من اینکه اینجوری برنامه نریزید چون داخل اجراش به مشکل می خورید و باعث تضعیف رو حیه تون میشه
و اینکه پیشنهاد فعلی برای شروع اینکه طبق بودجه بندی آزمون هاتون برید جلو و اگر (تاکید می کنم اگر ) وقت اضافه آوردید از ترم اول دوازدهم یکم بخونید
از 20 اسفند تا آزمون های داخل عید و کل عید شما ه فرصت مرور جمع بندی کل رو دارید -
Bahar Gh
تا عید فقط اختصاصی بخون
قبل عید اختصاصی سه پایه باید تموم بشه
بعد عید عمومی رو بخون
تنها راه همینه
نظر یک مشاور زبده و با تجربه که بنده قبولش دارمDr Aryan 0 اخه توی ازمونهام عمومیم هست
همش میترسم نشه و قبول نشم اخه تا الان تستم کارنکردم فقطم پنج ماه مونده😔 -
Dr Aryan 0 اخه توی ازمونهام عمومیم هست
همش میترسم نشه و قبول نشم اخه تا الان تستم کارنکردم فقطم پنج ماه مونده😔Bahar Gh
همینو میگم تو آزمون ها فقط و فقط به اختصاصیا جواب بده
و فقط درصد اختصاصی برات مهم باشه
بعد عید رگباری روزی ۱۰۰ ۱۵۰ تا عمومی میزنی
۹۰ روز اینطوری بکنی میشه ۱۳۵۰۰ تست عمومی🤩🤩 که عالیه -
Bahar Gh سلام
توصیه ی من اینکه اینجوری برنامه نریزید چون داخل اجراش به مشکل می خورید و باعث تضعیف رو حیه تون میشه
و اینکه پیشنهاد فعلی برای شروع اینکه طبق بودجه بندی آزمون هاتون برید جلو و اگر (تاکید می کنم اگر ) وقت اضافه آوردید از ترم اول دوازدهم یکم بخونید
از 20 اسفند تا آزمون های داخل عید و کل عید شما ه فرصت مرور جمع بندی کل رو داریدmohammadhosein Bahadori
برنامه بد و گمراهی -
Dr Aryan 0 اخه توی ازمونهام عمومیم هست
همش میترسم نشه و قبول نشم اخه تا الان تستم کارنکردم فقطم پنج ماه مونده😔Bahar Gh
بخدا از خودم نمیگم تجربشو دارم -
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
@بچه ها تجربی راه ابریشم
@بچه های تجربی کنکور ۱۴۰۱Bahar Gh سلام عزیزم
ببین همه چی بستگی ب تلاش ادم داره هیچ کاری نشد نداره
درسته دیر شروع کردی ولی از الانم 5 ماه وقت هست
فیلم های الا خوبه ولی برای کسی که دهمه و میخواد شروع کنه
از الان وقت برای هدردادن نداری پس از اول بهمن نگو از الان شروع کن
اگ مدرسه میری حداقل از 5 شروع کن ولی ب 9 ساعت برسون تو مدرسه وقت خالی داری بخون
اگ پشت کنکوری ک باید بیشتر بخونی حداقل 10
اول بشین با خودت روراست باش ک کجاها ضعف داری بعد برو اگ خودت متوجه نمیشی فیلماش ببین
نقطه ضعفات ب قوتت تبدیل کن ولی نقطه قوتاتم از دست نده
خیلی روکتاب مسلط باش مخصوصا زیست و تستم ک نگم خیلییی بزن و مهمترش تحلیل
ازمونتم تحلیل کن
موفق باشی:cherry_blossom: -
سلام بچه ها حالتون خوبه؟
@بچه ها تجربی راه ابریشم
@بچه های تجربی کنکور ۱۴۰۱ -
به قول میکی موس که فقط یه گلوله برای پرتاب کردن داشت
میگفت فقط یه گوله داریم!!!!!!!😔😔😔
ولی در عوض گوله داریم🤩🤩
فقط ۵ ماه داریم😔😔😔😔
ولی ۵ ماه حسابی داریم که هر روزش به ۳ روز مهر ماه می ارزه🤩🤩🤩🤩🤩💯💯 -
به قول میکی موس که فقط یه گلوله برای پرتاب کردن داشت
میگفت فقط یه گوله داریم!!!!!!!😔😔😔
ولی در عوض گوله داریم🤩🤩
فقط ۵ ماه داریم😔😔😔😔
ولی ۵ ماه حسابی داریم که هر روزش به ۳ روز مهر ماه می ارزه🤩🤩🤩🤩🤩💯💯Dr Aryan 0 بله 5 ماهم زمان کمی نیست اصلا
-
انسان فقط زمانی شکست میخوره که نا امید بشه
لیس للانسان الّا ما سعی
نیست برای انسان مگر تلاش و پشتکار -
Bahar Gh سلام
از 20 اسفند تا آزمون های داخل عید و کل عید شما ه فرصت مرور جمع بندی کل رو داریدmohammadhosein Bahadori به نظرتون تا ۲۰ فروردین میتونم؟
-
mohammadhosein Bahadori به نظرتون تا ۲۰ فروردین میتونم؟
Bahar Gh بله
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد