مرور مباحث
-
سلام روزبخیر امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها من نکاتی که مهم بوده تله هایی که گیر کردم رو یادداشت کردم تا تقریبا هر هفته بخونم تا اون نکات وارد حافظه بلند مدتم شه اما یه مشکلی هست اونم این هست که چه زمانی از روز بهتره مرور کنم؟
بعضیا میگن شب قبل خواب خوبه اما من چون صب خیلی زود بیدار میشم دیگه ساعت ۷ ۸ شب نمیتونم تمرکز کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
بچه ها من نکاتی که مهم بوده تله هایی که گیر کردم رو یادداشت کردم تا تقریبا هر هفته بخونم تا اون نکات وارد حافظه بلند مدتم شه اما یه مشکلی هست اونم این هست که چه زمانی از روز بهتره مرور کنم؟
بعضیا میگن شب قبل خواب خوبه اما من چون صب خیلی زود بیدار میشم دیگه ساعت ۷ ۸ شب نمیتونم تمرکز کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401عباس زنگارکی
سلام روز شماهم بخیر
خب چ فرقی میکنه مهم اینه مرور کنید یکی صبا راحته یکی شبا یکی عصر مثلا من خودم عصر بهتر یاد میگیرم همیشه مرورامو حول و خوش ساعت پنج انجام میدم -
ممنون میشم راهنمایی کنید
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
سلام
ببین یکی میگه ۱۰ شب یکی میگه ۵ صبح یکی میگه ۵ عصر و...
هرکس براساس راحتی خودش میاد یه ساعتی مشخص میکنه
هروقت که به نظر خودت ی ساعتی رو پیدا کردی که انرژی داري و باهاش راحتی بزار برای مرور هات و براساس همون ساعتم پیش برو و اصلا تغییر نده ساعتش رو
مثلا ساعت ۱۰ صبح راحتی پس همش ۱۰ صبح مروراتو انجام بده
مثلا یه روز ۱۰ صبح مرور نکن یه روز ۴ بعدازظهر فقط یک ساعت مشخص پیش برو که عادت کنی
موفق باشی🍃🤍 -
ممنون میشم راهنمایی کنید
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
سلام وقتتون بخیر
ببینید درسته بدن هرکس یه جوریه
ولی سیستم بدن انسان به اینصورت ساخته شده که از ساعت ۳ تا ۶ صبح مغز تو اوج بازدهی خودش قرار میگیره وقتی کسی تو این ساعت بدنش رو فرم نیست واسه اینه که ذهنشو از حالت اصلی خودش دراورده
وقتی کسی تا ساعتد۳ صبح بیداره و به قول خودش اینجوری بهتر درس یاد میگیره واسه اینه که بدنشو از حالتی که باید باشه مغزش رو از اون حالت دراورده و داره
از مسیر درستش خارج میکنه
درکل از ساعت ۳ صبح تا ۱۲ ظهر و ازاونور از ساعت ۳ بعدازظهر تا ۷ غروب مغز در بهترین حالت خودش برای درس خوندن قرار میگیره
از ساعت ۷ تا ۱۰ رو کلا باید به مطالبی اختصاص داد که اونارو کاملاااا مسلطیم و میخوایم یک مرور سطحی داشته باشیم البته من خودم تو ساعت ۷ تا ۱۰ سعی مبکنم که مغزم خیلی خسته نباشه و بتونم درس بخونم اما درکل برای اینکه مطالب به حافظه بلندمدتتون بره این کار رو انجام بدین
امروز که خوندین اون مطلب رو فرداش دوباره اونو مرور کنید البته من خودم فکرمیکنم تست زدن تاثیر بیشتری داره بعد ۳ روز بعد دوباره تستش رو بزنید و سوال ازش حل کنید یک هفته بعدش دوباره این کار رو انجام بدین ولی اونجا دیگه تست آزمایشی یا سنجشی نزنید حتی اگر ۱۰ تا تست هم میخواید ازش بزنید با زمان بزنید وتایم بگیرید ۳ ماه بعد دوباره همون مطلب رو ازش تست کارکنید و بعد تست زدن یک مرور کوتاهی میتونید روی مطالب داشته باشین ۶ ماه بعدش دوباره این کار رو انجام بدین و بعداون هر ۶ ماه یک بار اگررر براتون تمکان پذیر بود با تست زدن اونارو بیشتر تثبیت کنید و حتما هم لازم نیست که حجم انبوهیی تست بزنید اگر در مراحل قبل کامل یاد گرفتین دیگه اینجا میتونید ۵ تا تست بزنید اگر دیدین که همچنان ضعف دارین پس یعنی شما توی یک مبحثی مشکل دارین اونم توی اموزشش و باید روی اموزش و یادگیری اون تمرکز کنید یک اصلی هست که میگه دامنه غلطهای شما مشخصه و باید اونو از بین ببرید و انقدر تمرین کنید که کاملا مسلط بشید به قول اقای امیراحمدی غلط ها نه به وجود میان نه از بین میرن بلکه از ازمونی به ازمون دیگه منتقل میشن -
عباس زنگارکی
سلام وقتتون بخیر
ببینید درسته بدن هرکس یه جوریه
ولی سیستم بدن انسان به اینصورت ساخته شده که از ساعت ۳ تا ۶ صبح مغز تو اوج بازدهی خودش قرار میگیره وقتی کسی تو این ساعت بدنش رو فرم نیست واسه اینه که ذهنشو از حالت اصلی خودش دراورده
وقتی کسی تا ساعتد۳ صبح بیداره و به قول خودش اینجوری بهتر درس یاد میگیره واسه اینه که بدنشو از حالتی که باید باشه مغزش رو از اون حالت دراورده و داره
از مسیر درستش خارج میکنه
درکل از ساعت ۳ صبح تا ۱۲ ظهر و ازاونور از ساعت ۳ بعدازظهر تا ۷ غروب مغز در بهترین حالت خودش برای درس خوندن قرار میگیره
از ساعت ۷ تا ۱۰ رو کلا باید به مطالبی اختصاص داد که اونارو کاملاااا مسلطیم و میخوایم یک مرور سطحی داشته باشیم البته من خودم تو ساعت ۷ تا ۱۰ سعی مبکنم که مغزم خیلی خسته نباشه و بتونم درس بخونم اما درکل برای اینکه مطالب به حافظه بلندمدتتون بره این کار رو انجام بدین
امروز که خوندین اون مطلب رو فرداش دوباره اونو مرور کنید البته من خودم فکرمیکنم تست زدن تاثیر بیشتری داره بعد ۳ روز بعد دوباره تستش رو بزنید و سوال ازش حل کنید یک هفته بعدش دوباره این کار رو انجام بدین ولی اونجا دیگه تست آزمایشی یا سنجشی نزنید حتی اگر ۱۰ تا تست هم میخواید ازش بزنید با زمان بزنید وتایم بگیرید ۳ ماه بعد دوباره همون مطلب رو ازش تست کارکنید و بعد تست زدن یک مرور کوتاهی میتونید روی مطالب داشته باشین ۶ ماه بعدش دوباره این کار رو انجام بدین و بعداون هر ۶ ماه یک بار اگررر براتون تمکان پذیر بود با تست زدن اونارو بیشتر تثبیت کنید و حتما هم لازم نیست که حجم انبوهیی تست بزنید اگر در مراحل قبل کامل یاد گرفتین دیگه اینجا میتونید ۵ تا تست بزنید اگر دیدین که همچنان ضعف دارین پس یعنی شما توی یک مبحثی مشکل دارین اونم توی اموزشش و باید روی اموزش و یادگیری اون تمرکز کنید یک اصلی هست که میگه دامنه غلطهای شما مشخصه و باید اونو از بین ببرید و انقدر تمرین کنید که کاملا مسلط بشید به قول اقای امیراحمدی غلط ها نه به وجود میان نه از بین میرن بلکه از ازمونی به ازمون دیگه منتقل میشنgomnam gharib 0
ببخشید یه اشتباهی شد
یه هفته بعد
بعدش ۳ هفته بعد⇨این حواسم نبود از قلم افتاد
بعدش ۳ ماه بعد -
ممنون میشم راهنمایی کنید
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401عباس زنگارکی gomnam gharib 0
Mellor Text
@سمیه-صادقلو
ممنون ازتون لطف کردین🌹