یه رفیق به عنوان یه رقیب
-
HADAF Big من پشت کنکور اولین سالمه
-
@zahra-hamrang در یه رفیق به عنوان یه رقیب گفته است:
متاسفانه پسری
دختر بودی یه گروه داریم اونجا ادت میکردم🥲سلام .
کسانی که به جنسیت نگاه میکنند در سطح همین جنسیت میمانند
-
HADAF Big خوش من و حسین کرمانشاه
-
@zahra-hamrang قابل نداره (◔‿◔)
رضا بهرامی وای خدا
-
HADAF Big نه عزیزم مسئله اینه که از یه چیزایی حرف میزنیم گاهی که یکم زشته پیش پسرا
فقط که درس نیس...@zahra-hamrang در یه رفیق به عنوان یه رقیب گفته است:
HADAF Big نه عزیزم مسئله اینه که از یه چیزایی حرف میزنیم گاهی که یکم زشته پیش پسرا
فقط که درس نیس...اوکی
من منظورم گروه درسی بود:)
-
فقط که درس نیس...@zahra-hamrang حرفت درسته مشکلی نیست فقط یه راهنمایی چطوری گروه داشته باشیم ما سه تا
-
@zahra-hamrang حرفت درسته مشکلی نیست فقط یه راهنمایی چطوری گروه داشته باشیم ما سه تا
رضا بهرامی در یه رفیق به عنوان یه رقیب گفته است:
@zahra-hamrang حرفت درسته مشکلی نیست فقط یه راهنمایی چطوری گروه داشته باشیم ما سه تا
سریع لینکگروه رو میزاریم هر کی خواست اد بشع بعدش حذف میکنی
-
رضا بهرامی وای خدا
@zahra-hamrang
️
(ʘᴗʘ✿)
-
رضا بهرامی در یه رفیق به عنوان یه رقیب گفته است:
سریع لینکگروه رو میزاریم هر کی خواست اد بشع بعدش حذف میکنی
-
@zahra-hamrang در یه رفیق به عنوان یه رقیب گفته است:
HADAF Big
هشدار: لینک تبادل کنید از انجمن اخراج میشیداوکی بای
-
سلام دوستان حقیقتا من پشت کنکورم و با دوست هام ارتباط ندارم میخواستم ببینم کسی هست بیاد با هم رفیق شیم و رقیب چون واقعا برای پیشرفت لازمه
رضا بهرامی چی کار کنیم
-
@zahra-hamrang این چیه ؟!
-
@zahra-hamrang این چیه ؟!
رضا بهرامی چی
-
حسین نعمتی هشدار!
-
حسین نعمتی هشدار!
رضا بهرامی حاجی خب هشدار دادم دیگه لینک و شماره ردوبدل کنید اخراج میشید از انجمن
-
رضا بهرامی حاجی خب هشدار دادم دیگه لینک و شماره ردوبدل کنید اخراج میشید از انجمن
@zahra-hamrang عه نمیدونستم خیلی مونده تا یاد بگیرم
im noob
-
سلام دوستان حقیقتا من پشت کنکورم و با دوست هام ارتباط ندارم میخواستم ببینم کسی هست بیاد با هم رفیق شیم و رقیب چون واقعا برای پیشرفت لازمه
رضا بهرامی الان تا کجا خوندی
-
رضا بهرامی الان تا کجا خوندی
حسین نعمتی متغیره الان دهم دارم میخونم زیست دوازدهم تغریبا تموم شده یازدهم تا فصل ۲ خوندم دهم هم تا ۴ خوندم برگشتم از یک میخونم
-
@zahra-hamrang عه نمیدونستم خیلی مونده تا یاد بگیرم
im noob
رضا بهرامی چقدر خوندی ساعت مطالعت چقدره
-
رضا بهرامی چقدر خوندی ساعت مطالعت چقدره
Mahan Xodayi 2 سلام ۹ صبح شروع میکنم خوندن تا ۱۱ ،۱۲ شب ولی حدود ۴ ساعتش استراحته ما بقی درس حدودا ۱۰ ساعت