فقط معدل نهایی یا کل
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها من الان نزدیک یک ساله از هر کی این سوال رو میپرسم جواب درست حسابی بهم نمیده
سوالم اینه آیا برای کنکور فقط نوبت دوم تاکید میکنم نوبت دوم تاثیر داره یا نوبت اول و دوم با هم جمع میشن و معدل کن همونی هست که در کنکور تاثیر داره
ممنون میشم فقط کسایی که مطمعن هستن جواب بدن -
بچه ها من الان نزدیک یک ساله از هر کی این سوال رو میپرسم جواب درست حسابی بهم نمیده
سوالم اینه آیا برای کنکور فقط نوبت دوم تاکید میکنم نوبت دوم تاثیر داره یا نوبت اول و دوم با هم جمع میشن و معدل کن همونی هست که در کنکور تاثیر داره
ممنون میشم فقط کسایی که مطمعن هستن جواب بدنراضیه دهقانی راستی من دوازدهمی هستم
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
ممنون میشم فقط کسایی که مطمعن هستن جواب بدنراضیه دهقانی سلام
فقط معدل نوبت دوم
اونم نه کلش فقط معدلی که از امتحان نهایی میاد -
ممنون میشم فقط کسایی که مطمعن هستن جواب بدنراضیه دهقانی سلام
کف معدل قبولی رو باید داشته باشید تا بتونید کنکور بدید
تو کنکور فقط نمره برگه امتحان نهایی تاثیر داره -
ممنون میشم فقط کسایی که مطمعن هستن جواب بدنراضیه دهقانی
نوبت دوم
مهم تر معدل نهایی! -
ممنون میشم فقط کسایی که مطمعن هستن جواب بدنراضیه دهقانی
فقط کتبی نهایی حتی مسمتر نوبت دوم هم مهم نیستش -
راضیه دهقانی سلام
فقط معدل نوبت دوم
اونم نه کلش فقط معدلی که از امتحان نهایی میادRyhn E پس یعنی من الان برا نوبت اول مثلا درسی شدم ۱۵ ولی نوبت دوم ۲۰ اینجا فقط اون ۲۰ تاثیر داره درسته؟
-
Ryhn E پس یعنی من الان برا نوبت اول مثلا درسی شدم ۱۵ ولی نوبت دوم ۲۰ اینجا فقط اون ۲۰ تاثیر داره درسته؟
راضیه دهقانی دقیقا
حتی مستمر نوبت دومتم مهم نی:) -
راضیه دهقانی دقیقا
حتی مستمر نوبت دومتم مهم نی:)Ryhn E اها الان فهمیدم
خیلی ممنون از همگی شما دوستان عزیز -
راضیه دهقانی سلام
کف معدل قبولی رو باید داشته باشید تا بتونید کنکور بدید
تو کنکور فقط نمره برگه امتحان نهایی تاثیر دارهsina bigdeli سلام یعنی چی؟
یعنی اگه معدل نوبت اول بد باشه نمیذارن کنکور بدیم؟ -
sina bigdeli سلام یعنی چی؟
یعنی اگه معدل نوبت اول بد باشه نمیذارن کنکور بدیم؟Bahar Gh
بد ن
اگه بیفتی نمیتونی کنکور بدی
مثلا ۱۲/۰۱اووکیه -
@سمیه-صادقلو من الان ریاضی و فیزیک شدم ده بقیه ی نمره هام شاید بالای پانزده یا هفده باشه مستمر ندارم الان نمیتونم کنکور بدم؟الان توی ثبت نام کنکور معدل نوبت اول و مگه ازمون میخوان؟
-
@سمیه-صادقلو
من الان رفتم شرایط و نگاه کردم هیچی راجب معدل ترم یک نبود که فقط اشتغال به تحصیل و مدرک دیپلم و اعتقاد به اسلام و اینا بود -
@سمیه-صادقلو من الان ریاضی و فیزیک شدم ده بقیه ی نمره هام شاید بالای پانزده یا هفده باشه مستمر ندارم الان نمیتونم کنکور بدم؟الان توی ثبت نام کنکور معدل نوبت اول و مگه ازمون میخوان؟
Bahar Gh
خیالت تخت مشکلی پیش نمیاد نمیوفتی مستمرتم ی چیزی میزارن برات -
@سمیه-صادقلو
من الان رفتم شرایط و نگاه کردم هیچی راجب معدل ترم یک نبود که فقط اشتغال به تحصیل و مدرک دیپلم و اعتقاد به اسلام و اینا بودBahar Gh
بابا خب میگم ک مهم نیست فقط نیوفت همین همرمر هفتم بشی قبولی -
@سمیه-صادقلو واقعا؟اخه گفتن مستمر بهت نمیدیم هرچی خودت شدی فکر کنم منظورشون امتحاناتم بود
الان برای ثبت نام معدل ترم یک و باید بگیم؟
معدل از چند به بالا میشه کنکور داد؟ -
@سمیه-صادقلو من دوازدهمم هنوز خرداد امتحان نهایی دارم
-
Bahar Gh
منم دوازدهمم
میگم ک هنوز کلی مونده تا اونموقع بعدم اون معدل کتبی آخره ک مهمه ن این مستمر و نوبت اول و اینا -
@سمیه-صادقلو واقعا؟اخه گفتن مستمر بهت نمیدیم هرچی خودت شدی فکر کنم منظورشون امتحاناتم بود
الان برای ثبت نام معدل ترم یک و باید بگیم؟
معدل از چند به بالا میشه کنکور داد؟Bahar Gh
اره باو نمیشه ک صفر بزارن باز ی ۱۴ای ۱۲ای چیزی میزارن برات