عقب افتادن از درس ها و ...
-
Dr Aryan 0 این که صفر نیست ببینید خودش گفته اختصاصیام خوبن و بهتر از عمومیه و اینکه گفت درسارو در حد مدرسه خونده
بهار O_o
خودش میگه دوماهه نخوندم
با صفر فرقی نداره -
بهار O_o
برای کسی که صفره عرض کردم
نه یه کنکوری متوسط و عالیDr Aryan 0 آقا دعواتون میشه چرا. هرکی یک نظری داره. به نظرم فقط اختصاصی خوندن هم شاید خوب باشه ولی باید روتین عمومی کنارش باشه. حالا اینا به کنار راه ابریشم رو چیکار کنم؟ من با فیلم راحت ترم. راه ابریشم میتونه کمک کنه؟
-
Dr Aryan 0 آقا دعواتون میشه چرا. هرکی یک نظری داره. به نظرم فقط اختصاصی خوندن هم شاید خوب باشه ولی باید روتین عمومی کنارش باشه. حالا اینا به کنار راه ابریشم رو چیکار کنم؟ من با فیلم راحت ترم. راه ابریشم میتونه کمک کنه؟
Asghar Ejl فیلمای نمونشو ببین همون مبحثو تست کار کن اگ جواب داد بخر
-
Dr Aryan 0 آقا دعواتون میشه چرا. هرکی یک نظری داره. به نظرم فقط اختصاصی خوندن هم شاید خوب باشه ولی باید روتین عمومی کنارش باشه. حالا اینا به کنار راه ابریشم رو چیکار کنم؟ من با فیلم راحت ترم. راه ابریشم میتونه کمک کنه؟
Asghar Ejl
کسی دعوا کرد؟ -
Asghar Ejl منم صفرم خب؟
ولی اختصاصیم از عمومیم قویتره.
شما در درجه اول ببین وضعت چیجوریه -
Asghar Ejl
به هرحال این راه درستیه که گفتم
خود دانی -
Asghar Ejl
کسی دعوا کرد؟Dr Aryan 0 نه منظورم اون سم و سم پاشی بود.
-
Dr Aryan 0 در عقب افتادن از درس ها و ... گفته است:
تا عید فقط اختصاصی بخون
بعد عید عمومی و اختصاصیسم ؛)
HADAF Big موافقم
-
Asghar Ejl منم صفرم خب؟
ولی اختصاصیم از عمومیم قویتره.
شما در درجه اول ببین وضعت چیجوریهبهار O_o منم
-
بهار O_o منم
Asghar Ejl خب وقتی اختصاصیت قویتره از اونجایی ک مهمه اختصاصی و همش باید تست بزنی تا مسلط شی پس عمومیاتو درکنار اختصاصیت بخون ولی ب قول Dr Aryan 0 تمرکز بیشترت رو اختصاصی باشه قب عید
-
HADAF Big موافقم
-
Dr Aryan 0 نمیشه ک کلا بزاری کنار برادرمن
-
Dr Aryan 0 نمیشه ک کلا بزاری کنار برادرمن
sina bigdeli
برادر عزیز برای ایشون که نزدیکه صفره گفتم نه یه فرد عادی -
دو ماهه هیچی نخونده معلومه بیشتر اختصاصیا از یادش رفته
-
نظر من اینه ک باید کم کمش روزی ی ساعت عمومی بخونه
ولی باز هر چی نظر خودشه -
نظر من اینه ک باید کم کمش روزی ی ساعت عمومی بخونه
ولی باز هر چی نظر خودشهsina bigdeli
تا عید میشه ۶۰ ساعت
فرق خاصی نمیکنه
عمومی فراره -
کم کم روزی باید ۱۲ ساعت بخونی
فقط اختصاصی -
کم کم روزی باید ۱۲ ساعت بخونی
فقط اختصاصیDr Aryan 0 خیلی ممنون از راهنمایی تون . به این سوالم هم اگ میشه پاسخ بدین. با راه ابریشم میتونم برسم؟؟
-
sina bigdeli
تا عید میشه ۶۰ ساعت
فرق خاصی نمیکنه
عمومی فرارهDr Aryan 0
شما درست میگی استاد
-
Dr Aryan 0 خیلی ممنون از راهنمایی تون . به این سوالم هم اگ میشه پاسخ بدین. با راه ابریشم میتونم برسم؟؟
Asghar Ejl
بله صد در صد