ایا کبد غده است ؟!😶
-
@سمیه-صادقلو خوب اخه کتاب میگه هرچیزی ک هورمون ترشح میکنه سلول برون ریزه نه غده حالا اگ این سلول ها تجمع کنن میشن غده یعنی تو فرض شما یه اشتباهی هست "هرچیزی که غده باشه هورمون ترشح میکنه ولی هرچیزی ک هورمون ترشح میکنه غده نیست"
my study
ببینید غده مجموعه ای از یاخته هاست ک هورمون ترشح میکنن قطعا توی کبد فقط یدونه یاخته نیست ک هورمون ترشح میکنه بالاخره ی چند تا هستن پس ینی مجموعه ای از یاخته هان که هورمون ترشح میکنن
در ضمن این هورمون اصلا برون ریز نیست درون ریزه تا اونجایی ک میدونم -
my study
ببینید غده مجموعه ای از یاخته هاست ک هورمون ترشح میکنن قطعا توی کبد فقط یدونه یاخته نیست ک هورمون ترشح میکنه بالاخره ی چند تا هستن پس ینی مجموعه ای از یاخته هان که هورمون ترشح میکنن
در ضمن این هورمون اصلا برون ریز نیست درون ریزه تا اونجایی ک میدونم@سمیه-صادقلو بله منظور منم درون ریز بود شرمنده اشتباه تایپی بود
نمیدونم چرا قانع نمیشم 😕 اشکالی نداره معمولا وقتی اینجوری گره میخوره سوالم و هبچ جوره تو کتم نمیره ی چن روز باید ولش کنم بعد دوباره برگردم بخونم معمولا درست میشه بعدش😅😄
ممنون بابت وقتی ک.گذاشتین🌸❤ -
@سمیه-صادقلو بله منظور منم درون ریز بود شرمنده اشتباه تایپی بود
نمیدونم چرا قانع نمیشم 😕 اشکالی نداره معمولا وقتی اینجوری گره میخوره سوالم و هبچ جوره تو کتم نمیره ی چن روز باید ولش کنم بعد دوباره برگردم بخونم معمولا درست میشه بعدش😅😄
ممنون بابت وقتی ک.گذاشتین🌸❤my study
خواهش میکنم ولی قانع شو دیگ اینهمه توضیح دادم آخه😁 -
hamed bagheri 0 منبع معتبر کجاست؟!! از کجامعلوم دوباره اینجوری نباشع ! وقتی حضوری از مرکز کتابفروشی وسط شهر میرم میخرم هزار جور چک میکنم جاهاییش ک.میدونم تطابق داشته باشه باز اینجوری سرم کلاه میره ! منبع معتبر دقیقا کجاست ؟! اگ سراغ دارین به منم بگین ممنون میشم! :))
my study نمیدونم والا :frowning_face: :face_with_tears_of_joy: من هزارتا کتاب درسی تالا خریدم حضوری هیچ موقع از این مشکلات نداشته / همون سال چاپ رو میبینم فقط
-
my study نمیدونم والا :frowning_face: :face_with_tears_of_joy: من هزارتا کتاب درسی تالا خریدم حضوری هیچ موقع از این مشکلات نداشته / همون سال چاپ رو میبینم فقط
hamed bagheri 0 دم کتابروشای شهر شما گرم ک کار درستن 👌👏
-
my study سلام دوست عزیز
نه، اینطور نیست. کبد غده نیست! ..کلیه هم غده نیست! بلکه هردوی اینها سلولهای ترشحی دارند ک هورمون ترشح میکنه..مثلا اریتروپویتین ترشح میکنن.
ب متن کتاب دهمم نگاه کنی نوشته: هورمون اریتروپویتین توسط گروه ویژه ای از یاخته های کلیه و کبد به درون خون ترشح میشود
این تاکیدی ک به "گروه ویژه" داره یعنی همه سلولهاش ترشحش نمیکنن فقط بعضی ها( این نکته توی تحلیل چندتا تست از منابع معتبر نوشته شده بود ک من اونجاها خوندم و اگه اشتباه نکنم آقای موقاری هم تو صفر تا صد گفته بودن) این سلولهای کبد درواقع سلولهای درون ریز دستگاه درون ریز هستن(زیست۱۱)
(اگه چندتا سلول درون ریز، کنار هم باهم تیم بشن بهشون میگیم غده درون ریز ولی اگه پراکنده باشن میگیم سلول درون ریز..بخاطر همین میگیم یاخته های درون ریز معده و دوازدهه) نمیدونم پایه چندمی ولی تو فصل۴ یازدهم قشنگ بهش اشاره شده دوست داری برو بخونش -
my study سلام دوست عزیز
نه، اینطور نیست. کبد غده نیست! ..کلیه هم غده نیست! بلکه هردوی اینها سلولهای ترشحی دارند ک هورمون ترشح میکنه..مثلا اریتروپویتین ترشح میکنن.
ب متن کتاب دهمم نگاه کنی نوشته: هورمون اریتروپویتین توسط گروه ویژه ای از یاخته های کلیه و کبد به درون خون ترشح میشود
این تاکیدی ک به "گروه ویژه" داره یعنی همه سلولهاش ترشحش نمیکنن فقط بعضی ها( این نکته توی تحلیل چندتا تست از منابع معتبر نوشته شده بود ک من اونجاها خوندم و اگه اشتباه نکنم آقای موقاری هم تو صفر تا صد گفته بودن) این سلولهای کبد درواقع سلولهای درون ریز دستگاه درون ریز هستن(زیست۱۱)
(اگه چندتا سلول درون ریز، کنار هم باهم تیم بشن بهشون میگیم غده درون ریز ولی اگه پراکنده باشن میگیم سلول درون ریز..بخاطر همین میگیم یاخته های درون ریز معده و دوازدهه) نمیدونم پایه چندمی ولی تو فصل۴ یازدهم قشنگ بهش اشاره شده دوست داری برو بخونش -
my study سلام دوست عزیز
.
سلام
-
.
کبد - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org › wiki › کبد
کبد یک عضو گوارشی کمکی است که مایع صفرا را تولید میکند. صفرا مایعی قلیایی است که شامل ... این عضو، هم سنگینترین عضو و هم بزرگترین غده بدن انسان است. -
.
-
سلام کبد غده است نه بدلیل اریتروپویتین بلکه به خاطر صفرا
تو 11ام میخونید که غدد دو نوع اند یکی درون ریز که باید سلول های درون ریز جمع باشند نه پراکنده نوع دوم هم غده برون ریزه که باید ترشحاتش رو از طریق مجرا به سطح یا حفرات بدن بفرسته
کبد شرایط نوع اول رو نداره ولی به خاطر صفرا غده برون ریز حساب میشه -
آه ..
-
همچنان قانع نمیشم کبد غده است
اخه اگ بخوایم اینجوری بگیم معده هم غده است روده هم غده است مغز هم غده است استخوان هم غده است چون همه اینا ب نوعی ترشح هورمون دارن ولی اندام هایی مثل همین معده و روده خودشون ب صورت کلی غده نیستن بلکه یاخته های ترشح هورمون دارن اگ کبد غده است چرا تو عکس ص 55 ک عکس غدد درون ریزو گذاشته کبد ک از قضا ب قول شما بزرگ ترین غده هم هست نیست ؟! من هنوز قانع نشدم ب نظرم کبد مثل کلیه و معده و روده و.... است ک یاخته های ترشح هورمون داره که شاید ی جاهایی اون سلول ها تو کبد غده تشکیل داده باشن ولی تمام کبد از اول تا اخرش ک سلول ترشح کننده هورمون نیست ک بهش بگیم غده... هست؟!my study منم با حرفات موافقم
-
قاطی کردم من حالا غده هست یا غده نیست؟؟؟
-
صفرا یک اندامه توی کبد چه ربطی داره که کبد غده باشه
بعد از یه طرف الان غده هیپوفیز که تو مغزه
غده فوق کلیه
غده لوزالمعده
غده تاراموس
غده تیروئید
اینا همه اندام هستن؟؟؟
لوزالمعده که اندامه توش شکی نیست -
صفرا یک اندامه توی کبد چه ربطی داره که کبد غده باشه
بعد از یه طرف الان غده هیپوفیز که تو مغزه
غده فوق کلیه
غده لوزالمعده
غده تاراموس
غده تیروئید
اینا همه اندام هستن؟؟؟
لوزالمعده که اندامه توش شکی نیستاولا که صفرا / یه مایعه نه اندام
دوما صفرا توسط کبد تولید میشه نه کیسه صفرا
سوما کی گفته کیسه صفرا تو کبده؟
چارما اندام بودن چه مغایرتی با غده بودن داره؟؟
-
اولا که صفرا / یه مایعه نه اندام
hamed bagheri 0 در ایا کبد غده است ؟!😶 گفته است:
اولا که صفرا / یه مایعه نه اندام
اووه😳چه جالب ممنون
نه من نگفتم اندام مغایرتی با غده بودن داره منظورم این بود که میتونیم بگیم هر غده ای اندامه دیگه؟