سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
نکته تست هامون سبطی
-
-
ShJ وقتی استاد گلی مثل آقای حسین خانی هست میخوای بری پیشه سبطی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وات؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه نصیحت دوستانه (پولت رو دور نریز) #فقط_استاد_حسین_خانی
-
محمد جواد شاکری
میشه بیشتر توضیح بدین مثلا اینکه چرا از چه لحاظ -
حسین خانی مسلط به لغات کتاب نیست
اکثرا میگع یادم نیست -
درنیکا محتشم نیا نیازه یه استاد به تمامی لغات پشت کتاب تسلط داشته باشه؟تو کلیات تسلط دارن بعضیاش که ده تا معنی داره خیلی عادیه که یادشون نباشه کامل.
-
Hasti Aghaee
ببخشیدا شغلش اینه ها
اونم ندونه که دیگه هیچی
انگار ثابتی بگه نیاز نیست کاربرد مشتقو بلد باشم -
ShJ ببین داداش من دوسال حسین خانی معلمم بود قدرش رو ندونستم مثل بعضی از این دوستان فکر کردم آره .... فلان ولی یادت باشه ایشون دکتری ادبیات دارن و رو دستشون به نظرم در ایران نیست!!! اینقدر که این بشر خوبه بعد تو ببین فیلم ها رو مطمئن باش اگه درصدت منفی باشه تو ادبیات (مثل خودم) اگر بادقت ببینی و تست ها رو حل کنی مثل الان من میشی من الان ادبیات (گاج و قلمچی و گزینه2) زیر 50 درصد نمی زنم اینقدر که این معلم خوب درس میده واقعا ارزش داره خرید پک ادبیات از دستش نده!!!!
-
محمد جواد شاکری
دوست عزیز اگه میخوای از یکی طرفداری کنی خب بکن.. چرا طرف مقابل رو میکشی پایین؟
استاد سبطی چه در زمینه ی تالیف چه در زمینه ی تدریس جزو بهترین های فارسی کنکور ایران هستن و اینکه میگی "پولت رو نریز دور" یعنی راجب این استاد چیزی نمیدونید انگار (بااحترام)
در رابطه با سوال دوستمون...راجب اساتید دیگه اطلاع ندارم اما اگه میخوای کلاس آقای سبطی رو شرکت کنی حتما قبلش یه سری مطالعه ها بکن چون از صفرِ صفر درس نمیده...ولی تو رو تا صد میبره (: -
Hasti Aghaee در نکته تست هامون سبطی گفته است:
درنیکا محتشم نیا نیازه یه استاد به تمامی لغات پشت کتاب تسلط داشته باشه؟تو کلیات تسلط دارن بعضیاش که ده تا معنی داره خیلی عادیه که یادشون نباشه کامل.
بالاخره یه استادی ۱۰ ۱۵ سال با یک سری کلمه ی تکراری رو به رو بشه ناخودآگاه همشون رو حفظ می شه
استاد حسین خانی استاد خیلی توانایی هستن ولی در تست های لغت و تاریخ ادبیات انگار جواب آخر رو می دونن و حل نمی کنن و تحلیل کامل نمی کنن
یک مقدار هم درسنامه رو سریع می بندن -
درنیکا محتشم نیا آبا مبحث مشتق با مبحث لغات برابره که مقایسه میکنی؟خیر.
شماهم کنکوری هستی آیا تمامی لغات رو بدون یدونه اشتباه بلدی؟خیر.چون لغات فراره -
Ilya Mansouri کاملا درسته وقتی چندین سال یسری چیزارو تکرار کنی ناخودآگاه حفظ میشه اما اگه توجه کنی هرساله بیشتر لغات عوض میشن یا معنیاشون بیشتر میشه
و تاریخ ادبیات که اصلا نیاز به تحلیل نداره کاملا حفظیه -
Hasti Aghaee درسته معنی لغت بعضی هاشون عوض می شن ولی معنی کلی کلمه عوض نمی شه که .شاید معنی دوم و سوم عوض بشه .تو فرسنگ ۳ تو تست های تسلط یه لغت بود معنی رو گفتن حضور ذهن ندارم
کل معنی کلمه عوض نمی شه که .معنای دوم یا سوم تغییر می کنه ولی اینکه در کل بگی یه کلمه رو نمی دونم یه مقدار جای بحث داره به هر حال .
منظورم از تحلیل ،جمله استنباطی های زیست نیست که
منظورم اینه که استاد تست تاریخ ادبیات رو می بینن پاسخ آخر رو می گن و می رن جلو .
حداقل اون گزینه هایی که غلطن رو درستش رو بگن خوب می شه که موضوع تاریخ ادبیات یادآوری بشه
در ضمن یک مشکل هم این هست که درسنامه های قراب به شدت خلاصه هستن
و دستور و ارایه هم در که در پیله ها تو ۲۹ قسمت بسته شد و البته تعدادی از جلسات پیله هم مربوط به حل تست هستن
تست سخت هم کمتر به چشم می خوره
این ها در کل یه سری انتقادات هستن که خیلی از بچه ها در مورد استاد حسین خانی دارن
ولی قطعا استاد خیلی با سواد و مسلط هستن ولی یک مقدار از لحاظ ارائه ی کار کنکوری شاید عالی عمل نکرده باشن -
Hasti Aghaee در نکته تست هامون سبطی گفته است:
درنیکا محتشم نیا آبا مبحث مشتق با مبحث لغات برابره که مقایسه میکنی؟خیر.
شماهم کنکوری هستی آیا تمامی لغات رو بدون یدونه اشتباه بلدی؟خیر.چون لغات فرارهخودتون می گید دانش آموز
یه دانش آموز یک سال و حتی کمتر با این لغات کار می کنه ولی یه استاد سال ها کارش اینه اصولا باید معنا های کلی یه واژه رو بدونه .
حالا اینکه دقیق تمام واژه ها و بر اساس چاپ جدید رو هم نگفت اشکالی نداره
تو زیست (که فکر کنم رشتتون انسانی هست و شاید متوجه نشید چی می گم ) جمله هایی هستن که هر سال تغییر می کنن و بعضی هاشون از لحاظ علمی حتی نادرست می شن ولی استاد موقاری خیلی دقیق اون ها رو می گن در تست ها .مثلا خیلی جالب می شه استاد موقاری بگن نمی دونم اون جمله چی بود و ...
در ضمن استاد حسین خانی روز تحلیل کنکور باید معانی رو دقیق بدونن تا بتونن تست رو برای ما دانش آموز ها حل کنن!!!!!!!!! -
معمار ویران دوست عزیز مشخص هست که شما هیچ اطلاعی راجع به استاد سبطی عزیز ندارید ایشون فقط در بحث قرابت ( متاب قرابت معنایی ایشون) خیلی سر و صدا کرد و معروف شد وگرنه در بخش دستور آریه و... ایشون اصلا معلومه نه چیزی بلدن نه اینکه چیزی از ادبیات حالیشونه ایشون در کتاب دستورشون چند غلط فاحش داشتن که بچه دبستانی می دونه آقا اون غلطه!!!!! ولی خب ایون جزوی از مافیا کنکور و یکی از بدترین معلمین ادبیات هست!!!(با احترم و به نظر خودم با تحقیق خودم به این نتیجه رسدیم ) استاد حسین خانی عزیز دکترای ادبیات فارسی دارن و دار ایران رو دستشون نیست !!!! امیدوارم خدا همه رو درست هدایت کنه انشاالله!
-
Ilya Mansouri متاسفم از نگاه سطحی که به راه ابریشم ادبیات دارید! بله 29 قسمت کمه برای پیله برای کسی که فقط نگاه کرده ببینه چند تا فیلم پیله داره! با احترام به شدت با نظرت مخالفم و این رو بگم که در ایران بهتر از آقای حسین خانی پیدا نکردم!
-
این پست پاک شده!
-
Ilya Mansouri بله هردانش آموزی نظر مربوط به خودشو داره
ولی خب اگه توجه کنید آقای چیذری یا آقای رضایی بقا هم تک تک گزینه هارو رد نمیکنن و توضیح نمیدن مخصوصا آقای چیذری آیا تک تک معنی گزینه هارو میخونه و با دلیل رد میکنن؟نه چون حفظیه و دانش آموز باید حفظ باشه
آخه همه ابیات یا نثر که از لحاظ قرابت مهم نیستن یا خیلیاشون تکراریه و واقعا با تست زیاد زدن خودمون راه میوفتیم
بنظرم گاهی ما دانش آموزا به چیزایی گیر میدیم که اونقدام مهم نیست صرفا میخوایم از هرچیزی یه ایرادی دربیاریم(توهین نمیکنم خودمم همینم،با احترام) -
محمد جواد شاکری در نکته تست هامون سبطی گفته است:
Ilya Mansouri متاسفم از نگاه سطحی که به راه ابریشم ادبیات دارید! بله 29 قسمت کمه برای پیله برای کسی که فقط نگاه کرده ببینه چند تا فیلم پیله داره! با احترام به شدت با نظرت مخالفم و این رو بگم که در ایران بهتر از آقای حسین خانی پیدا نکردم!
نگاه نگاه سطحی نیست .همه ی پیله و فرسنگ ۱ و بخشی ازفرسنگ ۲ رو دیدم و واقعا پشیمان شدم .حالا خوبه به مناسبت شب یلدا با تخفیف و با قیمت ناچیز گرفتم
یه بار دیگه متنم رو بخونید تا متوجه بشید که قبلا استفاده کردم و بی معنا بی معنا نظر ندید
من هم با احترام بسیار بیشتر ، با شدت بیشتر با نظر شما مخالفم
به هر حال انتخاب دبیر و خوب بودن دبیر رو هر فردی از دید خودش تعریف می کنه
و اگه در انجمن سرچ کنید تو بخش جست و جو می بینید که چقدر دانش آموز با نحوه ی تدریس استاد حسین خانی ارتباط نگرفتن .
این که استاد توانایی هستن کاملا درسته ولی از لحاظ ارائه ی کار کنکوری فکر نکنم کار خوبی ارائه داده باشن -
Hasti Aghaee تو زبان و دینی ادم قانع می شه چرا این گزینه درسته و بقیه ی گزینه ها لازم نیست تحلیل بشن ولی تو ادبیات استاد حسین خانی بدون تحلیل قانع کننده گزینه ی درست رو انتخاب می کنن تو بعضی تست ها
در ضمن این الکی ایراد در آوردن نیست .مثلا من به شدت از راه ابریشم استاد ثابتی راضیم با اینکه بعضی ارتباط نگرفتن. ولی من به نظرم ستون اصلی راه ابریشم ایشون هستن
از راه ابریشم شیمی هم همچنین البته حجم زیاد ابریشم شیمی یه مقدار اذیت می کنه ولی خیلی کامله . از راه ابریشم زیست هم راضیم و واقعا عالی هست . ولی مثلا از راه ابریشم استاد طلوعی خیلی راضی نیستم با اینکه خیلی ها باهاش نتیجه گفتن و این مشکل منه ارتباط نمی گیرم
ولی تو ادبیات خیلی از بچه ها هستن که حتی درباره ی تدریس استاد حسین خانی تاپیک زدن و گفتن که خیلی راضی نیستن