اگه از الان واسه کنکور شروع کنم میتونم رتبه خوبی بیارم؟
-
سلام من توی درس خوندن خیلی کم کاری میکنم یعنی میتونم بگم نصف صفحه رو که خوندم زود خسته میشم و اصلا نمیتونم دیگه درس بخونم تا الان بیشترین ساعتی که درس خوندم شیش ساعت بوده و من بعد شیش ساعت اون قدری خسته میشم که فقط میخوابم
من وقتی یه مبحثی رو میخونم بعد دو سه روز کلا همش از یادم میره و واقعا این برام مشکله و نمیدونم باهاش چیکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید -
سلام من توی درس خوندن خیلی کم کاری میکنم یعنی میتونم بگم نصف صفحه رو که خوندم زود خسته میشم و اصلا نمیتونم دیگه درس بخونم تا الان بیشترین ساعتی که درس خوندم شیش ساعت بوده و من بعد شیش ساعت اون قدری خسته میشم که فقط میخوابم
من وقتی یه مبحثی رو میخونم بعد دو سه روز کلا همش از یادم میره و واقعا این برام مشکله و نمیدونم باهاش چیکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنیدkdcb slsk سلام چرا نشه هنوز خیلی وقت هست با یه اراده قوی مطمعن باش میشه
ببینید برای اینکه ساعت مطالعه بره بالا خودتون رو مجبور کنید که مثلا امروز نیم ساعت باید بیشتر بخونی اینطور رفته رفته عادت میکنی
در مورد فراموشی هم بگم که ممکنه درسنامه رو خوب یاد نمیگیری یا تست نمیزنی
به نظرم برای اینکه یادت نره هر پنج شش روز یه بار از هر مبحثی که خوندی دو سه تا تست ستاره دار(نکته دار و ترکیبی) بزن
امیدوارم موفق باشی -
kdcb slsk سلام چرا نشه هنوز خیلی وقت هست با یه اراده قوی مطمعن باش میشه
ببینید برای اینکه ساعت مطالعه بره بالا خودتون رو مجبور کنید که مثلا امروز نیم ساعت باید بیشتر بخونی اینطور رفته رفته عادت میکنی
در مورد فراموشی هم بگم که ممکنه درسنامه رو خوب یاد نمیگیری یا تست نمیزنی
به نظرم برای اینکه یادت نره هر پنج شش روز یه بار از هر مبحثی که خوندی دو سه تا تست ستاره دار(نکته دار و ترکیبی) بزن
امیدوارم موفق باشیعباس زنگارکی واقعا از راهنماییت ممنونم
من یه مشکلی که دارم اینکه کتاب رو خوب میفهمم ولی وقتی میرم درسنامه های کتاب کار رو میخونم همه چیز رو قاطی میکنم حس میکنم سطحش خیلی زیاده واسه همین موندم کدوم رو بخونم بهتره -
عباس زنگارکی واقعا از راهنماییت ممنونم
من یه مشکلی که دارم اینکه کتاب رو خوب میفهمم ولی وقتی میرم درسنامه های کتاب کار رو میخونم همه چیز رو قاطی میکنم حس میکنم سطحش خیلی زیاده واسه همین موندم کدوم رو بخونم بهترهkdcb slsk در اگه از الان واسه کنکور شروع کنم میتونم رتبه خوبی بیارم؟ گفته است:
من یه مشکلی که دارم اینکه کتاب رو خوب میفهمم ولی وقتی میرم درسنامه های کتاب کار رو میخونم همه چیز رو قاطی میکنم حس میکنم سطحش خیلی زیاده واسه همین موندم کدوم رو بخونم بهترهچه لزومی داره بعد کتاب خوندن درسنامه بخونی!؟
تست نمیزنی بعد کتاب خوندن!؟ -
kdcb slsk در اگه از الان واسه کنکور شروع کنم میتونم رتبه خوبی بیارم؟ گفته است:
من یه مشکلی که دارم اینکه کتاب رو خوب میفهمم ولی وقتی میرم درسنامه های کتاب کار رو میخونم همه چیز رو قاطی میکنم حس میکنم سطحش خیلی زیاده واسه همین موندم کدوم رو بخونم بهترهچه لزومی داره بعد کتاب خوندن درسنامه بخونی!؟
تست نمیزنی بعد کتاب خوندن!؟ -
ممنون میشم راهنماییم کنیدkdcb slsk
ه ساعت درس خوندن معادل ۳ ساعت کوهنوردی اینو یکی از سایتا گفته پس بهتره بیشتر از غذا استفاده کنی در روز دو وعده میوه بخورالبته که به لطف و کرامت مستر روحانی این امر مقدور نیست ولی سعی کن که بخوری البته زیاد ضروری نیست فقط وعده های اصلی غذاتو خوب بخور چون درس خوندن خیلی انرژی الخصوص فسفر میبره
به قول معروف باید فسفر بسزونی خب باید فسفر داشته باشی که بسزونی دیگهاگر قیر این هست دیگه مشکل تنبلی خودت هست
-
Sharllot تست میزنم اما توی درسنامه کتابکار مطالبی میگه که حل کردن تست رو آسون میکنه و اینکه مطالبی که توی درسنامه کتاب کار هست توی خود کتاب درسی نیست
kdcb slsk
درسته
ولی همون نکات تو دل تستا هم هست
سعی کن تو دروسی مثل دینی و زیست به کتاب درسی قانع بشی و نکاتشون رو از تستا دربیاری
اینطوری تو تایمتم صرفه جویی میشه
این 6ساعتی ک میخونی، با رعایت استراحت و تنوع دررسا هست!؟
ینی اینطوری نیس ک مثلا 3تا درس اختصاصی رو پشت سرهم بخونی!؟ -
kdcb slsk
ه ساعت درس خوندن معادل ۳ ساعت کوهنوردی اینو یکی از سایتا گفته پس بهتره بیشتر از غذا استفاده کنی در روز دو وعده میوه بخورالبته که به لطف و کرامت مستر روحانی این امر مقدور نیست ولی سعی کن که بخوری البته زیاد ضروری نیست فقط وعده های اصلی غذاتو خوب بخور چون درس خوندن خیلی انرژی الخصوص فسفر میبره
به قول معروف باید فسفر بسزونی خب باید فسفر داشته باشی که بسزونی دیگهاگر قیر این هست دیگه مشکل تنبلی خودت هست
Reza Liryaee از لحاظ خوردن که هر وقت گشنم باشه میخورم اما تنبلی مشکل اساسیه منه
راحلی واسش نداری؟
-
kdcb slsk
درسته
ولی همون نکات تو دل تستا هم هست
سعی کن تو دروسی مثل دینی و زیست به کتاب درسی قانع بشی و نکاتشون رو از تستا دربیاری
اینطوری تو تایمتم صرفه جویی میشه
این 6ساعتی ک میخونی، با رعایت استراحت و تنوع دررسا هست!؟
ینی اینطوری نیس ک مثلا 3تا درس اختصاصی رو پشت سرهم بخونی!؟Sharllot از لحاظ تنوع درسی میتونم بگم خیلی مضخرفم وقتی یه درسی رو شروع میکنم فقط اون روز رو همون درس رو ادامه میدم یعنی من کلا تو روز شیش ساعتم رو فقط به یه مبحث یا یه کتاب اختصاص میدم و از لحاظ استراحت یه ساعت میخونم دو ساعت استراحت میکنم
-
من یه مشکلی که دارم اینکه کتاب رو خوب میفهمم ولی وقتی میرم درسنامه های کتاب کار رو میخونم همه چیز رو قاطی میکنم حس میکنم سطحش خیلی زیاده واسه همین موندم کدوم رو بخونم بهترهkdcb slsk اره بعضی نکات خیلی سختن اما سعی کن تو قالب تست یادبگیری که ثبت شه
البته اگه تو دروسی مثل ریاضی و فیزیک مشکل داریی به نظرم از تدریس دبیرای این سایت استفاده کن چون از رو درسنامه خوندن فیزیک و ریاضی خیلی سخته و وقت زیاد میخواد تا متوجه بشی، باید یه ته بندی قبلش بکنی -
kdcb slsk اره بعضی نکات خیلی سختن اما سعی کن تو قالب تست یادبگیری که ثبت شه
البته اگه تو دروسی مثل ریاضی و فیزیک مشکل داریی به نظرم از تدریس دبیرای این سایت استفاده کن چون از رو درسنامه خوندن فیزیک و ریاضی خیلی سخته و وقت زیاد میخواد تا متوجه بشی، باید یه ته بندی قبلش بکنیعباس زنگارکی تقریبی روزی چندتا تست واسه هر درس بزنم خوبه؟
-
Reza Liryaee از لحاظ خوردن که هر وقت گشنم باشه میخورم اما تنبلی مشکل اساسیه منه
راحلی واسش نداری؟
kdcb slsk منم مثل شما بودم و هستم یعنی دارم درس میخونم ولی دلم ضعف میره برا تماشا کردن شبکه چهار ، کلا درس همینه
ولی خب ما باید به هدفی که مشخص کردیم برسیم و این کنکور هم تو این مسیره پس باید رد شیم ازش
امیدوارم شعار گونه تایپ نکرده باشم -
عباس زنگارکی تقریبی روزی چندتا تست واسه هر درس بزنم خوبه؟
kdcb slsk نمیدونم این چیزی که میگم درست و منطقیه یا نه ، اما من خودم یه مدت ۵ صبح تا ۷ صبح تستای کنکور های اخیر رو میزدم هر روز صبح کنکور یه سال
اما درست و منطقیش رو از بقیه بچه ها بپرسید -
kdcb slsk منم مثل شما بودم و هستم یعنی دارم درس میخونم ولی دلم ضعف میره برا تماشا کردن شبکه چهار ، کلا درس همینه
ولی خب ما باید به هدفی که مشخص کردیم برسیم و این کنکور هم تو این مسیره پس باید رد شیم ازش
امیدوارم شعار گونه تایپ نکرده باشمعباس زنگارکی شعارگونه نیست اینجور حرفا باعث میشن انگیزم واسه درس خوندن زیاد بشه ممنونم
-
عباس زنگارکی شعارگونه نیست اینجور حرفا باعث میشن انگیزم واسه درس خوندن زیاد بشه ممنونم
kdcb slsk خواهش میکنم امیدوارم از فردا که یکم هست و شنبهس( گمونم) شروع کنید و به قولی از شنبه رو عملی کنید
-
kdcb slsk نمیدونم این چیزی که میگم درست و منطقیه یا نه ، اما من خودم یه مدت ۵ صبح تا ۷ صبح تستای کنکور های اخیر رو میزدم هر روز صبح کنکور یه سال
اما درست و منطقیش رو از بقیه بچه ها بپرسید -
اما درست و منطقیش رو از بقیه بچه ها بپرسیدعباس زنگارکی اگه بتونم این روش رو حتما عملی میکنم ممنون از راهنمایی هاتون
-
kdcb slsk خواهش میکنم امیدوارم از فردا که یکم هست و شنبهس( گمونم) شروع کنید و به قولی از شنبه رو عملی کنید
عباس زنگارکی فردا حتما باید عملیش کنم چون وقت کمه اما باید انجامش بدم تا به چیزی که میخوام برسم
-
عباس زنگارکی فردا حتما باید عملیش کنم چون وقت کمه اما باید انجامش بدم تا به چیزی که میخوام برسم
kdcb slsk موفق باشین
-
عباس زنگارکی جمعس