شیمی
-
سلام دوستای گلم
من شنبه امتحان شیمی نوبت دارم اخریشه فقط من اصلا این دو فصل دوازدهم و یه نیم نگاهم نکردم لای کتاب و هم باز نکردم فردا میخوام بخونم ایا فیلم اموزشی چیزی سراغ دارید که خیلی سریع و با کیفیت یاد بده دوتاش و من یاد بگیرم و بعد کتابمم بخونم؟
از الان و کل فردارو وقت دارم بقیه ی امتحاناتمم همون روز اخر اینجوری خوندم حتی ریاضی و فیزیک بقیرو خوب شدم ولی این دوتا رو ده شدم دیگه شیمیم و نمیخوام ده بشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
شیمی -
سلام میتونید از داخل سایت الا نگاه کنین که موجود هست یا نه اگه بود ویدیو رو سریع نگاه کنید بعد از سایت قلم چی نمونه سوالات امتحانی نیم سال اولو دانلود کنید حل کنید اگه دیدید ضعیفید کتاب درسیو بخونین ولی چون تایمتون کمه توصیه من اینه که بیشتر نمونه سوال حل کنید تا ویدیو اموزشی
موفق باشید
-
سلام میتونید از داخل سایت الا نگاه کنین که موجود هست یا نه اگه بود ویدیو رو سریع نگاه کنید بعد از سایت قلم چی نمونه سوالات امتحانی نیم سال اولو دانلود کنید حل کنید اگه دیدید ضعیفید کتاب درسیو بخونین ولی چون تایمتون کمه توصیه من اینه که بیشتر نمونه سوال حل کنید تا ویدیو اموزشی
موفق باشید
shayan motaghi الا خیلی زیاده داداش
من میخوام سریع درس بده بعدم کتابمو بخونم -
سریعتر از الا من ندیدم کسی شیمی تدریس کنه بقیه ویدیو های اموزشی 1 ساعت تا 2 ساعته. سرعت ویدیو رو میتونید بالا ببرید ولی توصیه من اینه که اگه تسلط خیلی خیلی کم دارین با حل سوال تسلطتونو بیارین بالا چون 1.5 روز شما بیشتر وقت ندارین اگه قرار باشه بخونین مطالب زیاده فراموش میکنین
-
سلام خودت شروع کن از روی کتاب خوندن ، همه فیلم های آموزشی برای این دوفصل حجمشون زیده
-
سلام خودت شروع کن از روی کتاب خوندن ، همه فیلم های آموزشی برای این دوفصل حجمشون زیده
-
Bahar Gh اقای معینی تو ضبط سال ۹۷ فکر کنم
تو ۱۵ قسمت بسته بود دو فصل و نیم رو اون رو نگاه کنید و نمونه سوال حل کنید به وفور -
mohammadhosein Bahadori الان شیمی محسن هادی و هر دو فصل و روی هم حساب کردم پنج ساعته یعنی میتونم فردا بخونم؟
-
این پست پاک شده! -
mohammadhosein Bahadori الان شیمی محسن هادی و هر دو فصل و روی هم حساب کردم پنج ساعته یعنی میتونم فردا بخونم؟
Bahar Gh فقط بحث فیلم دیدن نیست ، شما باید حداقل یه بار خوب از روی کتاب بخونی و بفهمیش و تایم مورد نیاز برای خوب خوندن هر کس متفاوت هست
-
سلام
منم امتحان نوبت شیمی که داشتم ، مونده بودم چه جوری بخونمش ..تا اینکه رفتم جزوه ی استاد معینی رو دانلود کردم دیدم واقعا خیلی خوب توضیح دادن . پیشنهادم خوندن از روی جزوه ی ایشون هست
-
سلام دوستای گلم
من شنبه امتحان شیمی نوبت دارم اخریشه فقط من اصلا این دو فصل دوازدهم و یه نیم نگاهم نکردم لای کتاب و هم باز نکردم فردا میخوام بخونم ایا فیلم اموزشی چیزی سراغ دارید که خیلی سریع و با کیفیت یاد بده دوتاش و من یاد بگیرم و بعد کتابمم بخونم؟
از الان و کل فردارو وقت دارم بقیه ی امتحاناتمم همون روز اخر اینجوری خوندم حتی ریاضی و فیزیک بقیرو خوب شدم ولی این دوتا رو ده شدم دیگه شیمیم و نمیخوام ده بشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
شیمیBahar Gh
سلام، برو تو گوگل سرچ بزن: جمع بندی ترم اول استاد شهاب دانش، واقعا عالیه...
تو سایت اش ثبت نام کن و فیلم هاش رو ببین... فیلمهاش هم زیاد نیست...
فقط یه توصیه ای که دارم برات اینه که بشینی اون قسمت هایی که بلدی رو خودت بخونی و فیلم نبینی...
موفق باشی