راه ابریشم ادبیات
-
سلام
از راه ابریشم ادبیات راضی هستین؟
میخوام تهیه کنم:/ -
سلام
میخوام تهیه کنم:/ -
سلام
میخوام تهیه کنم:/Dayan Khaje درود و دوصد بدرود .
بله بله ، اول پیله رو با دقت ببینید و فرسنگ به فرسنگ جلو بیاین .
عالیههههههههه ، شاید بتونم بگم کامل ترین منبع هست و در زمان کوتاه بهترین نتیجه رو میده .
پیشنهاد میدم . -
Dayan Khaje درود و دوصد بدرود .
بله بله ، اول پیله رو با دقت ببینید و فرسنگ به فرسنگ جلو بیاین .
عالیههههههههه ، شاید بتونم بگم کامل ترین منبع هست و در زمان کوتاه بهترین نتیجه رو میده .
پیشنهاد میدم .mahdi shokry ممنون
-
خیلی ها رو دیدم میگن که خوب نیست
ولی من خودم به شخصه با راه ابریشم عاشق ادبیات شدم
ولی ببینین اصلی که توی ادبیات هست اینکه خودتووننن باید بخونین و صرفا با دیدن فیلم هیچ اتفاقی نمیفته
پیشنهاد من اینکه در کنار راه ابریشم یه دفترچه یا کتاب جدا هم برای لغات و املا بگیرین -
ولی ببینین اصلی که توی ادبیات هست اینکه خودتووننن باید بخونین و صرفا با دیدن فیلم هیچ اتفاقی نمیفته
پیشنهاد من اینکه در کنار راه ابریشم یه دفترچه یا کتاب جدا هم برای لغات و املا بگیرینJasmin_____e Barati
من خودم دانش اموز دهم هستم و خیلی وقت دارم فقط میخوام بیشتر زحمت بکشم تا تو سال اخر کارم راحت باشه -
سلام
من تازه تهیه کردم
و خوبه انصافا منم دیدم بعضی ها ناراضی بودند ولی به نظر من واقعا با راه ابریشم ادبیات رو یاد میگیره نه این که مثل کتاب های کمک درسی فقط حفظ کنی
من یه کتاب تست داشتم تستاشو رو هوا میزدم ولی آزمون ها هیچی به هیچی الان واقعا میبینم با راه ابریشم دارم یاد میگیرم به معنای واقعی نه این که تستای آبکی بزنمو الکی اعتماد به نفس بگیرم -
پیشنهاد من اینکه در کنار راه ابریشم یه دفترچه یا کتاب جدا هم برای لغات و املا بگیرینJasmin_____e Barati اخه داستان اینه
برخی به دنبال یه اتفاق عجیب میگردن تو راه ابریشم.
نه بابا چیزی قرار نیست منجی بشه برات که خودتم باید بخونی دیگه .
بکر میکنن الان دیگه راه ابریشم ادبیات رو خریدن فقط فیلمشو ببینن ۱۰۰ میزنن -
من پیله رو که دیده بودم فقط خوشم نمدونم چرا نیومده بود اما الان که شروع کردم خیلی خوبه به ادبیات علاقه مند شدم