تست های کتاب کار یا تست های راه ابریشم؟
-
سلام دوستان تا الان که خیلی راه رو طی کردین
میتونید انتقال تجربه کنید که تمرکزتونو گذاشتین روی تستای راه ابریشم بهتر جواب دیدین یا از کتاب کارهای خوب استفاده کردین؟
وقتایی که زمانتون محدود بوده سعی کردین از همون راه ابریشم ولی با سرعت بیشتر استفاده کنید یا بازهم کتاب کار؟
میدونید نگرانیم از بابت پاسخ نامه تشریهی نداشتن راه ابریشمه که این یکم وقت گیره برام -
میتونید انتقال تجربه کنید که تمرکزتونو گذاشتین روی تستای راه ابریشم بهتر جواب دیدین یا از کتاب کارهای خوب استفاده کردین؟
وقتایی که زمانتون محدود بوده سعی کردین از همون راه ابریشم ولی با سرعت بیشتر استفاده کنید یا بازهم کتاب کار؟
میدونید نگرانیم از بابت پاسخ نامه تشریهی نداشتن راه ابریشمه که این یکم وقت گیره برام -
منم به اندازه یه کوه کتاب کانون دارم که دیگه وقت نمیکنم بزنمشون با وجود تست های راه ابریشم
-
سلام
تست های راه ابریشم به نظر خودم کافیه
ولی بازم بعضی ها هستن که تشنه ی تست زدنن و دوس دارن خیلی بیشتر تست بزنن
هرجور که مایلی
️
-
برای ریاضیات ، تستای راه ابریشم به شدت کافیه
خیلی میخوای تست بیشتر بزنی ، ازمون دانلود کن اونارو تحلیل کن
برای فیزیک هم به این شکل بازم.میتونی از تحلیلای ازمونای مختلف استاد استفاده کنی
برای شیمی هم به نظرم هرچی تست بزنی از بعضی جاهاش کمه
-
نگا یه مشکلی که گاها توی تخصصیا هست اینه که تستا اموزشی طور چیده نشدن...مثلا واسه زیست و شیمی گاها تستای سخت اول گذاشته شدن و روند اسون به سخت ندارن؛تقریبا میشه گفت ازمونی طور چیده شدن(قروقاطی)،ولی تستای خوبی دارن،ینی تستا،تستای جونداری هستن و میتونه از بقیه کتاب ها بی نیازت بکنه
-
میدونید نگرانیم از بابت پاسخ نامه تشریهی نداشتن راه ابریشمه که این یکم وقت گیره برامهروقت که به یه منبع تکیه کردم و گفتم کافیه باخت دادم،
لاقل ازمونای مختلف رو کار کن با ابریشم -
منم الان همین مشکل را دارم نمیدونم تستهای تسلط راه ابریشم را بزنم یا تست های کتاب های کمک درسی
-
تست های راه ابریشم به جز زیستش کم هستن
-
تست های راه ابریشم به جز زیستش کم هستن
mahdi komari 0 زیبای خفته من نگاه تاریخ تاپیک کن
-
mahdi komari 0 زیبای خفته من نگاه تاریخ تاپیک کن
احمد خاوری والله خواستیم تاپیک های قدیم رو زنده کنیم
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد