تخفیف
-
سلام دوستان من یازدهمیم و هفتاد پنج درصذ تحقیف راه ابریشم دارم میخوام ببینم اگه الان بخرم از مطالب یک مهر هست؟ و اینکه سال بعد که میخوام استفاده کنم میتونم استفاده کنم با فقط تا کنکوره؟
-
سلام دوستان من یازدهمیم و هفتاد پنج درصذ تحقیف راه ابریشم دارم میخوام ببینم اگه الان بخرم از مطالب یک مهر هست؟ و اینکه سال بعد که میخوام استفاده کنم میتونم استفاده کنم با فقط تا کنکوره؟
homayoon ebrahimpoor و اینکه جزوات چاپیش در اختیازم قرار میگیره؟ و اینکه دیگه نیازی به کتاب تست نیست؟
-
homayoon ebrahimpoor واینکه من با توجه به تخفیفی که دارم کل رو بخرم یا درسی که مشکل دارم؟
-
سلام منم سوالم هیمنه اگر الان بگریم تا چه مدت می تونیم استفاده کنیم. تا دو سال دیگه میشه؟
-
homayoon ebrahimpoor و اینکه تست هاش در چه حدی مثلا تست ریاضی (رشته ریاضی) مثلا در حد کتاب های سطح بالای کنکور مثلا ای کیو یا نردبام هست یا درحد خیلی سبزه؟
-
-
homayoon ebrahimpoor سلام نخرین راه ابریشم دو داره میاد
-
homayoon ebrahimpoor سلام نخرین راه ابریشم دو داره میاد
Marzieh Abouei يعنی اگر الان بخریم همینم که هست نمی تونیم تا سال های بعد داشته باشیم؟
-
Marzieh Abouei يعنی اگر الان بخریم همینم که هست نمی تونیم تا سال های بعد داشته باشیم؟
@jahad-128 فاز جدیدش میاد اطلاع بیشتری ندارم ولی نخر!
-
homayoon ebrahimpoor سلام درباره راه ابریشم ۲ اول قبل خرید راه ابریشم فعلی تیکت بزنی به پشتیبانی و بپرس که ابریشم ۲ کی عرضه میشه یا اصلا چی هست کلا و بعد اینکه
وقتی بخری تا اخر عمرت ابریشم رو داری و اینکه پی دی اف جزوات در اختیارته و میتونی چاپش کنی یا از سایت چی بخونم بخری تستاش هم خوبه ولی به نظرم (نظر منه) یه کتاب تست هم بخری خوبه
اون انتخاب توعه که کل دروس رو بخری یا دروسی که مشکل داری عزیز
-
homayoon ebrahimpoor سلام درباره راه ابریشم ۲ اول قبل خرید راه ابریشم فعلی تیکت بزنی به پشتیبانی و بپرس که ابریشم ۲ کی عرضه میشه یا اصلا چی هست کلا و بعد اینکه
وقتی بخری تا اخر عمرت ابریشم رو داری و اینکه پی دی اف جزوات در اختیارته و میتونی چاپش کنی یا از سایت چی بخونم بخری تستاش هم خوبه ولی به نظرم (نظر منه) یه کتاب تست هم بخری خوبه
اون انتخاب توعه که کل دروس رو بخری یا دروسی که مشکل داری عزیز
عباس زنگارکی بدلیل سطح تست ها میگید یه منبع دیگه یا بدلیل تعداد تست؟
-
@jahad-128 فاز جدیدش میاد اطلاع بیشتری ندارم ولی نخر!
Marzieh Abouei چرا نخرم الان تخفیف دارم برای راه ابریشم دو که میاددیگه تحقیف ندارم
-
Marzieh Abouei چرا نخرم الان تخفیف دارم برای راه ابریشم دو که میاددیگه تحقیف ندارم
homayoon ebrahimpoor راه ابریشم دو فقط برای یازدهم ه؟
-
عباس زنگارکی بدلیل سطح تست ها میگید یه منبع دیگه یا بدلیل تعداد تست؟
homayoon ebrahimpoor نه من خودم راحتم تفکر دوتا طراح رو همزمان ببینم
مثلا استاد ثابتی یه جور تست طراحی کرده
اقای ابوالقاسم شعبانی هم یه جور دیگه
خب هرچی تست متنوع تر باشه بهتره
البته بازم میگم نظر منه -
homayoon ebrahimpoor راه ابریشم دو فقط برای یازدهم ه؟
@jahad-128 از پشتیبانی الا بپرسید
-
homayoon ebrahimpoor نه من خودم راحتم تفکر دوتا طراح رو همزمان ببینم
مثلا استاد ثابتی یه جور تست طراحی کرده
اقای ابوالقاسم شعبانی هم یه جور دیگه
خب هرچی تست متنوع تر باشه بهتره
البته بازم میگم نظر منهعباس زنگارکی بعد اگه بخرم سال اینده دیگه میتونم ازشون استفاده کنم یا فقط تا کنکور ۱۴۰۱؟
-
homayoon ebrahimpoor برای باقی درس ها که ضعیف نیستم بنظرتون با کتاب تست برم جلو یا راه ابریشم(اینجوری باشع فقط برای دو تا درس راه ابریشم میگیرم)