نمرات نوبت اول
-
ببخشید من یه سوال داشتم اگ کسی تو ی درس اختصاصی زیر ده بشه هم مستمر هم پایانی نوبت اول اونوقت چی میشه؟
باید شهریور دوباره امتحان بده؟ -
البته من هنوز زیر ده نشدم فردا قرارها برم امتحان بدم
️
-
-
@zahra-zahraii
مطمئنی؟ -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
ببخشید من یه سوال داشتم اگ کسی تو ی درس اختصاصی زیر ده بشه هم مستمر هم پایانی نوبت اول اونوقت چی میشه؟
باید شهریور دوباره امتحان بده؟@سمیه-صادقلو عزیزم هنوز برف نیومده چرا پارو دستت گرفتی
عیب نداره اگر ترم دوم رو هم یه حداقلی نتونی بگیری که میانگین به ده برسه میتونی تک ماده بزنی یا شهریور امتحان بدی بستگی به نظر خودت داره(نمیدونم میانگین نمرات یا جمع نمرات یا فقط نمره پایانی باید هفت بشه که تک ماده بزنی در غیر این صورت شهریور شما را ملاقات خواهیم کرد)
-
@سمیه-صادقلو عزیزم هنوز برف نیومده چرا پارو دستت گرفتی
عیب نداره اگر ترم دوم رو هم یه حداقلی نتونی بگیری که میانگین به ده برسه میتونی تک ماده بزنی یا شهریور امتحان بدی بستگی به نظر خودت داره(نمیدونم میانگین نمرات یا جمع نمرات یا فقط نمره پایانی باید هفت بشه که تک ماده بزنی در غیر این صورت شهریور شما را ملاقات خواهیم کرد)
Sahar Rabiee
برف اومد البته برف نبود بهمنی بود برا خودش ولی در اون حدم نیستم درسم خوبه ولی برا امتحانای مدرسه وقت نمیزارم میانگین ۱۷ای ۱۶ای بشم شاید
-
@سمیه-صادقلو عزیزم هنوز برف نیومده چرا پارو دستت گرفتی
Sahar Rabiee
ترم دوم رو که قطعا قرارها وقت بزارم و میتونم ولی برا نوبت اول میانگین کل نمرات از ده بالاتر باشه حله ینی؟ -
L lO_Ol has marked this topic as solved on