روزی چندتا؟؟؟
-
سلام دوستان به نظر شما تعداد تست مطلوب در روز برای هر درس اختصاصی و عمومی چقدر هست؟؟
و اینکه از نظر شما سطح تست های آموزشی و تسلط چطوره؟؟؟ همون ها کافیه یا باید منبع دوم تهیه کرد؟
@دانش-آموزان-آلاء -
هرچی بیشتر تست بزنین با سوالات بیشتری آشنا میشین
-
Reza Liryaee ببینین درسته تحلیل تست مهمه ولی حداقل باید 200 ک بزنین اگر از هر اختصاصی 50 تا بزنین میشه 200
-
Reza Liryaeereplied to mohammadhosein Bahadori on ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگاه کن تو اگر ۲۰ تا تست بزنی تو یه روز و هر ۲۰ رو واقعا یاد بگیری بهتر از اینه که ۵۰۰ تا تست بزنی و بعد دو روز همه از یادت برن و خودتم زده بشی
-
ari_14replied to mohammadhosein Bahadori on ۴ بهمن ۱۴۰۰، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhosein Bahadori سلام
معقولش باتوجه ب اینک تو بهمن هستیم
حداقل اختصاصی 200 تا ک میتونین پخش کنین
عمومی بین 150 تا200
ولی حتما با تحلیل تست بدون تحلیل فایده نداره اصلااا -
mohammadhosein Bahadorireplied to Ryan Ask on ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ryan Ask خیلی ممنون
-
جوری نیست که بشه گفت باید اینقدر بزنی ولی هرچقدر بیشتر بزنی بهتره.
بخاطر تعداد تست الکی از تست رد نشو تگه نفهمیدیش چندین بار دیگه بخون هم تستو. -
sina bigdelireplied to mohammadhosein Bahadori on ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhosein Bahadori اره دیگه
-
mohammadhosein Bahadorireplied to sina bigdeli on ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
روزی؟؟؟ -
sina bigdelireplied to mohammadhosein Bahadori on ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhosein Bahadori تخصصی هر کدوم 50 تا عمومی هرکدوم 60 تا
-
عباس زنگارکیreplied to امیر رضا فتح اللهی on ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر رضا فتح اللهی دقیقا منم در تعجبم
-
والا من نمیدونم یه سری از دوستان چجوری ۴۰۰ ۵۰۰ میزنن والا من دارم هر روز هر درسی رو ۳۰ تست میزنم کلا روزی ۲۰۰ تا میشه ، خیلی هم اذیت میشم نهایت زورم فعلا همینه
-
بستگی داره کجای راهی تا حدود 500تست روزانه با کیفیت و با تحلیل تست هم میتونی برسی و بهتره از الان منبع اضافه نکنی جزوات رو اگر تموم کردی و مسلط شدی برا جمع بندی ی منبع اضافه کن
-
علی رضامسکریان فارغ التحصیلان آلاءreplied to Reza Liryaee on ۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Liryaee
لازم نيست همهش از تخصصي ها باشه
مثلا اگه از هر درس تخصصي 30
و از هر درس عمومي 70تست بزني
ميشه 370 تست -
Reza Liryaeereplied to علی رضامسکریان on ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
400 تا واقعا توقع بی جایی هست چون درس هایی مثله ریاضی و فیزیک و شمی همون قدر که زدن تست مهمه از اون بیشت رتحلیل و فر در رابطه با راه حل های اون هست
-
علی رضامسکریان فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط علی رضامسکریان انجام شده
سلام
اول بايد از روزي 100 تا شروع كني بعد تا روزي 400 تا برسوني (نزديكاي كنكور) با تحليل تك تك تست ها
راستش اينو از مشاور شنيدم و خودم هنوز اجراش نكردم
اگه مصمم باشي ميشه -
Mohammad Lotfi 0 تجربیreplied to mohammadhosein Bahadori on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhosein Bahadori به نظرم تعداد تست ملاک نیست مهم مقدار زمانیه که برا تست زنی میذاری مثلا من یه تایمی برای تست ریاضی در نظر میگیرم تو اون زمان ۵۰تا تست میزنم ولی همین زمان و برای دینی بذارم ۸۰تا تست میزنم
-
Reza Liryaeereplied to mohammadhosein Bahadori on ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhosein Bahadori اگر کنکوری هستی در کل در یک روز باید حداقل ۱۰۰ تا رو بزنی
ترتیبش ۷۰ ۳۰ کن یعنی ۷۰ درصد وقتت رو بذار برای تخصصی و ۳۰ درصد برای عمومی
پست 16 از 18