بدبخت شدیم
-
سلام عرض خسته نباشید خدمت دوستان الایی
من از فیلم ها استفاده کردم خیلی هم خوب بود دم همه گرم ولی میخوام اینو بگم چرا ما برای راه ابریشم 5.6 میلیون دادیم اونایی که بعدا اومدن 1 تومن میدن پول ما پول نیست پول اونا پوله واقعا متاسفم برای الا همه چیز به کنار شما به اونایی مجموعه رو خریدن بی احترامی کردین
حرف من حرف دل اون دسته از عزیزانی هست که اول راه ابریشم رو با هزار بدبختی و قرض کردن خریدن .دانش آموز کنکوری -
من از فیلم ها استفاده کردم خیلی هم خوب بود دم همه گرم ولی میخوام اینو بگم چرا ما برای راه ابریشم 5.6 میلیون دادیم اونایی که بعدا اومدن 1 تومن میدن پول ما پول نیست پول اونا پوله واقعا متاسفم برای الا همه چیز به کنار شما به اونایی مجموعه رو خریدن بی احترامی کردین
حرف من حرف دل اون دسته از عزیزانی هست که اول راه ابریشم رو با هزار بدبختی و قرض کردن خریدن .دانش آموز کنکوریعرفان نورانی سلام عزیز بی انصاف نباش
مثلا تابستون ۳ تومن بود الان دو تومن خب اونی که تابستون خریده بیشتر استفاده کرده وقت بیشتری داشته اینارم لحاظ کن -
بازده استفادهی اونی همین الان بخره با اونی از تابستون خریده یکی هست
اگه اینو قبول نداری اونی از یازدهم میخرده از امروز بیشتر وقت داره پس -
حرف من حرف دل اون دسته از عزیزانی هست که اول راه ابریشم رو با هزار بدبختی و قرض کردن خریدن .دانش آموز کنکوریعرفان نورانی
متاسفانه انگار آلا به نداری خورده یا برای راه ابریشم 2 بودجه می خواد که این شیوه رو پیش گرفته
و اگر نه کدوم آدم بی دردی دوره تخصصی رو یک ملیون و صد میفروشه
من خودم هم تابستون خریدم و الان که این قیمت رو دیدم واقعا پاییز در زمستان شدم -
نمیدونم چرا تفکرات همه ما مریضه/:
حتی اگه آلا این کارو برای منافع خودشم انجام داده باشه بازم خیرش به دانش آموز میرسه
مگه آلا مجبورتون کرده بود که تابستون پک رو بخرید؟
تازه همون تابستونشم طرح پرچم داشت که تخفیف 90 و 50 درصد بود
این یه رواله روتینه که هرکسی یه محصولی رو عرضه میکنه برای جذب مشتری مدتی تخفیف میگذاره
#نه-به-حاشیه -
سلام. به قول یکی از دوستان در نظر بگیرید شما که زودتر گرفتید خیلی بیشتر وقت داشتید ولی ما که تازه گرفتیم درحالی نصف شما خرج کردیم که مدت زیادی رو از دست دادیم. بعلاوه این یه شیوه معمول هست که هر چه به کنکور نزدیک میشیم تخفیف ها توی همجا بیشتر میشه و یجور قانون نانوشته هست و الا هم از این قضیه مستثنی نیست.
-
بازده استفادهی اونی همین الان بخره با اونی از تابستون خریده یکی هست
اگه اینو قبول نداری اونی از یازدهم میخرده از امروز بیشتر وقت داره پسعرفان نورانی
شما تا به حال ندیدید انتشارات و یا هر جایی نزدیک کنکور تخفیف بزارن؟
چطوری میگید استفاده کسی که اول سال خریده با الان یکسانه
مثلا یه نفر امسال کتاب سال های بعدشم میخره این ناحقیه؟
بی احترامیه؟
شما اگر از سال های قبل دنبال میکردید آلا رو متوجه میشدید نزدیک کنکور تخفیفات زیاد میشه