چه رشته ای برم ؟
-
سلام ، ظهرتون بخیر
من نمره های ترم اولم همه ۲۰ شده(معدلمم ۲۰شده ) و نمیدونم که چه رشته ای برم .
هدایت تحصیلی هم میگه بر اساس علاقت انتخاب کن ، چون تو میتونی همه رشته ها رو پاس کنی .
مامانم میگه برو تجربی ، خودم دوست دارم برم انسانی .
میشه لطف کنید از سطح درس های انسانی و تجربی و ریاضی توضیح بدید .
مثلا سخته یا نه یا اصلا هر چیز دیگه .....
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید . -
-
سلام ، ظهرتون بخیر
هدایت تحصیلی هم میگه بر اساس علاقت انتخاب کن ، چون تو میتونی همه رشته ها رو پاس کنی .
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0
سلام
1- شما که تو همه درسا 20 شدی احتمالا به همشون علاقه داری
با این همه
به کدوم تیپ درسا بیشتر علاقه داری؟
علوم و ریاضی؟
یا فارسی و عربی و قرآن ؟2- کدوم شغل برات جذاب تره تا در آینده انتخابش کنی؟
مثلا یه پزشک بشی
یه مهندس بشی
یه شاعر
یک دبیر
یک وکیل؟
یا ...3- کدوم برات تو اولویت هست؟
- علاقه؟
- پول و پرستیژ (همون مقبولیت اجتماعی)
اینا همش تاثیر داره
-
اول به علاقه خودت نگا کن
من رشتم ریاضیه از نظر خودم تنها رشته ای بود ک هم علاقه داشتم و هم استعدادش رو تو رشته ما اکثریت برای فیزیک و بقیه دروس تخصصی فرمول هارو باید بلد باشی و استفاده اون ها توی مسائل
جامعه آماری این رشته چندسالیه ک خیلی کاهش داشته و میتونی با ی درصد نرمال تو بهترین دانشگاه ادامه تخصیل بدی اما علاقه ی خودتو فراموش نکن رفیق😊❤ -
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0 در انتخاب رشته باید با تفکر تصمیم بگیری نه احساسات رو وارد کار کنی.
اولین چیزی که باید بهش دقت کنی اینه که تو کدوم درسا رو بهش علاقه داری ، مثلا من خودم اصلا با زیست میونه خوبی ندارم ولی عاشق ریاضیات هستم .
از طرفی از بچگی علاقه مهندسی های تاپ رو داشتم مثل هوانوردی و الکترونیک و برای همین رفتم ریاضی
الانم برگردم ۳ سال پیش دوباره همین راه رو میرم .
بهت پیشنهاد میکنم این سه عامل رو در نظر داشته باش ، علاقه ،استعداد و توانایی هات .
اگر هم خیلی وسواس داری پیشنهاد میکنم با مشاور تحصیلی متخصص صحبت کن .
موفق باشی😊 -
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0 سلام ، به خودت بستگی داره
به حرف کسی هم گوش نکن برو سمت علاقت -
Kosar M 0 در انتخاب رشته باید با تفکر تصمیم بگیری نه احساسات رو وارد کار کنی.
اولین چیزی که باید بهش دقت کنی اینه که تو کدوم درسا رو بهش علاقه داری ، مثلا من خودم اصلا با زیست میونه خوبی ندارم ولی عاشق ریاضیات هستم .
از طرفی از بچگی علاقه مهندسی های تاپ رو داشتم مثل هوانوردی و الکترونیک و برای همین رفتم ریاضی
الانم برگردم ۳ سال پیش دوباره همین راه رو میرم .
بهت پیشنهاد میکنم این سه عامل رو در نظر داشته باش ، علاقه ،استعداد و توانایی هات .
اگر هم خیلی وسواس داری پیشنهاد میکنم با مشاور تحصیلی متخصص صحبت کن .
موفق باشی😊mahdi shokry سلام میتونم بپرسم الان شما چه رشته ای میخونین ؟ منم اول ریاضی دراومدم بعد گفتن برو تحربی اومدم تجربی ولی باز میگم شاید پزشکی خوندن و پزشک بودن با روحیات من سازگار نباشه دوازدهمم هستم و راه برا تغییر رشته تقریبا نمونده😐🥺نمیدونم اصن کاش ریاضی میخوندم برا دخترا واقن پزشکی سخته یه مقدار البته نه اینکه نمیتونن نه خوب هم میتونن
نمیدونم میشه معایب و مزایای رشتتونو بگید ممنون میشم🌺 -
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
من دنبال علاقم رفتم
و واقعا با هدف اومدم تو رشته تجربی
ببین هدفت چیه چی میخوای از خودت
هدف ادماست که راه رو به اونا نشون میده -
mahdi shokry سلام میتونم بپرسم الان شما چه رشته ای میخونین ؟ منم اول ریاضی دراومدم بعد گفتن برو تحربی اومدم تجربی ولی باز میگم شاید پزشکی خوندن و پزشک بودن با روحیات من سازگار نباشه دوازدهمم هستم و راه برا تغییر رشته تقریبا نمونده😐🥺نمیدونم اصن کاش ریاضی میخوندم برا دخترا واقن پزشکی سخته یه مقدار البته نه اینکه نمیتونن نه خوب هم میتونن
نمیدونم میشه معایب و مزایای رشتتونو بگید ممنون میشم🌺mohammad m 1 سلام ، راستش من از راهنمایی تصمیم خودم رو گرفته بودم
من بشدت تو مهندسی استعدادو علاقه دارم . از کودکی کار های فنی انجام میدادم
خیلی ربات ساختم ، چندین بار مسابقه رباتیک کشوری شرکت کردم ، تنوستم تو رشته کیتاروبو رتبه اول کشوری بیارم تو مشهد .
بعد برای همین راهنمایی که بودم تابستونا میرفتم مکانیکی ، و الان سیستم موتور ماشین های سنگین رو یادگرفتم بعد دیدن علاقه زیادی به ماشین ندارم.
از سال دهم وارد برنامه نویسی شدم ، الانم مشغولم .
البته دوست دارم دانشگاه هوانوردی شاخه خلبانی یا تعمیر هواپیما بخونم.
به نظر شما دونبال علاقت برو البته منطقی تصمیم بگیر حالا که تالان پی تجربی رو گرفتی تا کنکور ادامه بده و تسلیم نشو ، و دوباره میتونی دنبال رشته های مهندسی بری . حتما موفق میشی. -
mohammad m 1 سلام ، راستش من از راهنمایی تصمیم خودم رو گرفته بودم
من بشدت تو مهندسی استعدادو علاقه دارم . از کودکی کار های فنی انجام میدادم
خیلی ربات ساختم ، چندین بار مسابقه رباتیک کشوری شرکت کردم ، تنوستم تو رشته کیتاروبو رتبه اول کشوری بیارم تو مشهد .
بعد برای همین راهنمایی که بودم تابستونا میرفتم مکانیکی ، و الان سیستم موتور ماشین های سنگین رو یادگرفتم بعد دیدن علاقه زیادی به ماشین ندارم.
از سال دهم وارد برنامه نویسی شدم ، الانم مشغولم .
البته دوست دارم دانشگاه هوانوردی شاخه خلبانی یا تعمیر هواپیما بخونم.
به نظر شما دونبال علاقت برو البته منطقی تصمیم بگیر حالا که تالان پی تجربی رو گرفتی تا کنکور ادامه بده و تسلیم نشو ، و دوباره میتونی دنبال رشته های مهندسی بری . حتما موفق میشی.mahdi shokry
داداش اگه ایلان ماسکی چیزی شدی اسم منو یادت باشه منم استخدام کن قربونت:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0 زندگی شماست و چیزی رو بخونید که دوست دارید
ولی حتما خانواده رو قانع کنید مثلا بیشتر خانواده به خاطر درآمد رشته های تجربی دوست دارن بچه هاشون بره تجربی ولی شما میتونی بگی تو خودِ رشته انسانی هم رشته حقوق وکالت و ..... درآمد خوبی دارن و فلان و بهمان
منظورم اینه در کل قانع شون کنید
چون بعدا پشیمون میشید اگر به سمت علاقه تون نرید -
بچه هایی که از خون و چرک و زخم و اینا میترسن الکی نگن ما دکتر میشیم حتی برای رشته هایی مثل پرستاری و مامایی هم حساب باز نکنن اینقدر شجاعت میخواد تو مامایی که هنر داشته باشی بتونی بچه رو به دنیا بیاری نه اینکه یکی داره زایمان میکنه بعد تو به جای کمک پس بیفتی
-
دنبال علاقت برو
-
zahra maleki من دختم😐 ینی میدونی میگم مثلا پزشکی بخونم اگر دراومدم البته نمیشه همنجور تصمیم گرفت.ولی پزشکی بخونم بعد اپلای کنم برم 😅یه کشور دیگه تخصص بخونم و کار کنم 🥺غم غربت بکشم تا ادم شم
-
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0 سلام وقت شما بخیر
من ۳ سال پیش دقیقا توی دوراهی تجربی و انسانی مونده بودم ، با ۶ تا معدل ۲۰ از ۳ سال راهنمایی هم نوبت اول ها و هم دوم ها ، علاقه ی خودم انسانی بود ولی وقتی میدیدم دوستام که از من ضعیف تر بودن رفتن تجربی و به خودم گفتم که چرا من نرم؟ و بهتر میدونید که جو جامعه جوریه که رشته تجربی رشته زرنگا حساب میشه ، ولی الان پشیمونم بخاطر اینکه چرا نرفتم دنبال علاقم؟ رشته تجربی پر چالش ترین رشته ی تحصیلیه، فشار بالایی داره این رشته ، درس سختی مثل زیست شناسی ، متقاضیان زیاد و البته رقابت بشدت سخت تر نسبت به بقیه ، البته بازار کار بهتر ، قطعا خوب مقایسه کنید و توی مقایستون علاقه رو ۷۰ درصد کار بگیرید ، موفق باشید .... -
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0 انسانی فقط حفظیات و درک و فهم یک کلمات قلومبه سلومه هست تجربی هم باید زیست بخونی که واقعا سختی داره ریاضی هم خب ریاضیات هست با اینکه سخته ولی خب با جا زدن فرمول میتونی بری جلو . باز هم فقط با علاقه و طبق شغل ایندت برو جلو .
-
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
سلام
حتما حتما هر چیزی رو برو که علاقته خانواده نظرشون محترمه ولی این تویی که میخوای درس بخونی و به نظر خودت بخوای رشته ایی رو بری که دوست نداری و در نهایت موفق نشی بهتره یا بری سراغ علاقت و نتیجه عالیی داشته باشی؟
مطمئنن راه پیش روت سخته پس مسیریو انتخاب کن که بتونی و بخوای که برای سختیش بجنگی -
سلام شبتون بخیر
لطفا تو هر تاپیکی که چت میکنید به عنوان تاپیک توجه کنید و فقط و فقط پست های مربوط به همون تاپیک رو بذارید
بحث رو به حاشیه نبرید و اسپم نفرستید تو تاپیک ها
اینطوری سوال استارتر تاپیک بی جواب میمونه و کلی باید بگرده دنبال جواب سوالش از بین اسپم ها
و بی نظمی هم تو آلاخونه زیاد میشه
ممنون که همراهی میکنید🌱
حسین زندی 0 zahra maleki mohammad m 1 gomnam gharib 0 mohammad reza 2 و دیگر دوستان -
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ب اون رشته ک علاقه داری برو!
حتی اگه خانوادتم چیز دیگه گفدن
تو سر حرفت و تصمیمت بمون!
اصولن اگه اون رشته ک بری و بهش علاقه نداشه باشی
هیچ وقت موفق نمیشی!