کنکور تجربی بدم یا ریاضی؟
-
سلام رشته تجربی هستم یه ساله هم پشت کنکورم. امسال رو هم خوب نخوندم. سال دیش خیلی هزینه کردم از خریدن کتاب بگیر تا دی وی دی. البته دیر شروع کرم و دیر هم هزنیه کردم. از اسفند شروع کردم ولی زیاد نخوندم و رتبم شد کد پستی. امسال هم از مهر شروع کردم و بعد دوماه که ترازام بالا نمبرفت درسو ول کردم. الانم تو بهمن هستیم. امسالم هزینه کردم و منابعم رو عوض کردم. الان میترسم قبول نشم. چون معدلم هم بالا نیست اگه قبول نشم واسه سال بعد نمیتونم بمونم.
رشته ریاضی هم عین یه جاده خلوته هر درسو ۲۰ درصد بزنی میتونی از تهران سراسری هم قبول بشی.
درسته علاقه ندارم به رشته های ریاضی ولی بهتر از اینه که قبول نشم.
نظرتون درباره کامپیوتر صنعتی شریف چیه؟؟
لطفا کمکم کنید -
-
سلام رشته تجربی هستم یه ساله هم پشت کنکورم. امسال رو هم خوب نخوندم. سال دیش خیلی هزینه کردم از خریدن کتاب بگیر تا دی وی دی. البته دیر شروع کرم و دیر هم هزنیه کردم. از اسفند شروع کردم ولی زیاد نخوندم و رتبم شد کد پستی. امسال هم از مهر شروع کردم و بعد دوماه که ترازام بالا نمبرفت درسو ول کردم. الانم تو بهمن هستیم. امسالم هزینه کردم و منابعم رو عوض کردم. الان میترسم قبول نشم. چون معدلم هم بالا نیست اگه قبول نشم واسه سال بعد نمیتونم بمونم.
رشته ریاضی هم عین یه جاده خلوته هر درسو ۲۰ درصد بزنی میتونی از تهران سراسری هم قبول بشی.
درسته علاقه ندارم به رشته های ریاضی ولی بهتر از اینه که قبول نشم.
نظرتون درباره کامپیوتر صنعتی شریف چیه؟؟
لطفا کمکم کنیدمحمد طاها اصلانی
سلام
داداش چرا از اون ورِ بوم میوفتی حالا :|
کامپیوتر شریف از پزشکی تهران در اومدنش سخت تر نباشه راحت تر نیست :|
واحد های درسیِ رشته های مهندسی رو دانلود کن ببین شاید علاقه پیدا کردی خوشت اومد -
کامپیوتر شریف عالیه
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد