آزمون حضوری قلمچی چطوریه؟
-
من مشاوره های اقای امیراحمدی که تو همین الا هست و رایگان هست رو دیدم
ایشون میگن که ازمون ازمایشی خود کنکوره
شما لااقل تو شرایط کنکور قرار میگیرید
میدونید کدومو نزنید
چطور سوالارو حل کنید
پیشنهاد میکنم حتما مشاوره های اقای امیراحمدی رو ببینید -
من مشاوره های اقای امیراحمدی که تو همین الا هست و رایگان هست رو دیدم
ایشون میگن که ازمون ازمایشی خود کنکوره
شما لااقل تو شرایط کنکور قرار میگیرید
میدونید کدومو نزنید
چطور سوالارو حل کنید
پیشنهاد میکنم حتما مشاوره های اقای امیراحمدی رو ببینیدgomnam gharib 0 میدونم خوبه اما من دارم درسنامه و فیلم اموزشی میبینم.
من توی دو هفته نمیتونم هم بودجه بندی برسونم هم تست هارو بزنم.
یه مشاوری بهم گفت از مهر نرو بعد ۳ ماهه که خودت خوندی از آذر یا دی برو من ولی حرفش گوش نکردم. الان نه درست میرسم درسنامه بخونم نه تست بزنم. -
gomnam gharib 0 میدونم خوبه اما من دارم درسنامه و فیلم اموزشی میبینم.
من توی دو هفته نمیتونم هم بودجه بندی برسونم هم تست هارو بزنم.
یه مشاوری بهم گفت از مهر نرو بعد ۳ ماهه که خودت خوندی از آذر یا دی برو من ولی حرفش گوش نکردم. الان نه درست میرسم درسنامه بخونم نه تست بزنم.محمد طاها اصلانی
شما همزمان که درسنامه میخونید تست اموزشی مگه نمیزنید؟
مگه ۳ روز بعدش تست سنجشی نمیزنید؟
مگه یه هفته بعدش تست تثبیت نمیزنید؟ -
محمد طاها اصلانی
شما همزمان که درسنامه میخونید تست اموزشی مگه نمیزنید؟
مگه ۳ روز بعدش تست سنجشی نمیزنید؟
مگه یه هفته بعدش تست تثبیت نمیزنید؟gomnam gharib 0 من دهم و یازدهم و دوازدهم رو نخوندم اصلا. امسالم پشت کنکوری هستم. داشتم درسم رو میخوندم پشتیبان گفت باید حضوری امتحان بدی.
اگه حضوری ندم هم میگه چرا حضوری نمیدی. -
gomnam gharib 0 من دهم و یازدهم و دوازدهم رو نخوندم اصلا. امسالم پشت کنکوری هستم. داشتم درسم رو میخوندم پشتیبان گفت باید حضوری امتحان بدی.
اگه حضوری ندم هم میگه چرا حضوری نمیدی.محمد طاها اصلانی
شما اول جواب منو بدین
همون دهم و زیادهم میخونید تست میزنید یا نه؟ -
محمد طاها اصلانی
شما اول جواب منو بدین
همون دهم و زیادهم میخونید تست میزنید یا نه؟gomnam gharib 0 میزنم خیلی کممونده به مبحثش. بعضی وقتا دیدی سه ساعت یا حتی بیشتر خوندن درسنامه طول کشید. اون وقت نمیشه زد.
تست هام خیلی کمه روزانه فوقش ۳۰تا برای اختصاصی ها. عمومی هم وقت نمیکنم بخونم. -
gomnam gharib 0 میزنم خیلی کممونده به مبحثش. بعضی وقتا دیدی سه ساعت یا حتی بیشتر خوندن درسنامه طول کشید. اون وقت نمیشه زد.
تست هام خیلی کمه روزانه فوقش ۳۰تا برای اختصاصی ها. عمومی هم وقت نمیکنم بخونم.محمد طاها اصلانی
تست خیییلی مهمه خییییلی
دست کم نگیریدش -
میخوام تا عید آزمون ندم.
نظرتون چیه؟محمد طاها اصلانی
خیلی کار زشتیه
من خجالت کشیدم
بچه بزرگ کن اخر بگه ازمون نمیدم -
محمد طاها اصلانی
خیلی کار زشتیه
من خجالت کشیدم
بچه بزرگ کن اخر بگه ازمون نمیدمحسین زندی 0 بی مزه
-
حسین زندی 0 بی مزه
محمد طاها اصلانی
بی خوب -
محمد طاها اصلانی
تست خیییلی مهمه خییییلی
دست کم نگیریدشgomnam gharib 0 نظرتون چیه؟
-
محمد طاها اصلانی
بی خوبحسین زندی 0 تازه اومدی توهم انجمن.
-
gomnam gharib 0 نظرتون چیه؟
محمد طاها اصلانی
سلامی دوباره
نظرمن اینه
نگاه کنید شما حتما حتما فیلم های مشاوره اقای امیراحمدی که تو آلا هست و رایگانه رو ببینید ؛ خیلی کمکتون میکنه و هرقسمتش اخرش دیگه ۱۳ دقیقه است
هر پایه رو که میخواین جمع کنید تست یادتون نره
بعد همه رو باهم وسط نیارین یک دفعه بخواین دهم و یازدهم و دوازدهم رو یکهو ببنیدین اینجوری مغز قاطی میکنه ؛
اول دهم رو جمع کنید بازهم تاکید میکنم تست اموزشی تست سنجشی تست تثبیت و تست مرور خیییلی مهم هستن اگر شما این کارها رو انجام ندین اون درسنامه خوندنتون به قول معروف به درد جرز لای دیوارم نمیخوره
حتمااا باید وقتی درسنامه میخونید تست بزنید
دوازدهمتونم همزمان جمع کنید ؛ یعنی هر روز یک مقدار ساعت مطالعه به دهم یه مقدارم به دوازدهم چون امتحان نهایی دوازدهم دارین حتما دوازدهم روهم بخونید -
تست چیزیه که بیشتربچه های کنکور به خاطر نزدنش قبول نشدن ؛ شما دیگه فوقش تا اخر فروردین اختصاصی های هرسه پایه رو جمع بندی کنید تست بزنید حتمااا تست بزنید ؛ بعد فروردین تمرکز کنید روی عمومیا و فقط اختصاصیا رو تست بزنید ؛ از خرداد دیگه جمع بندی کنید و کاملا تست بزنید
آزمون روهم حتماااا شرکت کنید ؛ شرکت نکردنتون به ضرر خودتون تموم میشه ؛ شما دارین میخونین میرید و داده هاتون رو روی آزمون پیاده میکنید
میزان سرعتتون رو میتونید افزایش بدین
کنترل نزدن
کنترل زمان
و... -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد