چه رشته ای برم ؟
-
دنبال علاقت برو
-
zahra maleki من دختم😐 ینی میدونی میگم مثلا پزشکی بخونم اگر دراومدم البته نمیشه همنجور تصمیم گرفت.ولی پزشکی بخونم بعد اپلای کنم برم 😅یه کشور دیگه تخصص بخونم و کار کنم 🥺غم غربت بکشم تا ادم شم
-
سلام ، ظهرتون بخیر
من نمره های ترم اولم همه ۲۰ شده(معدلمم ۲۰شده ) و نمیدونم که چه رشته ای برم .
هدایت تحصیلی هم میگه بر اساس علاقت انتخاب کن ، چون تو میتونی همه رشته ها رو پاس کنی .
مامانم میگه برو تجربی ، خودم دوست دارم برم انسانی .
میشه لطف کنید از سطح درس های انسانی و تجربی و ریاضی توضیح بدید .
مثلا سخته یا نه یا اصلا هر چیز دیگه .....
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0 سلام وقت شما بخیر
من ۳ سال پیش دقیقا توی دوراهی تجربی و انسانی مونده بودم ، با ۶ تا معدل ۲۰ از ۳ سال راهنمایی هم نوبت اول ها و هم دوم ها ، علاقه ی خودم انسانی بود ولی وقتی میدیدم دوستام که از من ضعیف تر بودن رفتن تجربی و به خودم گفتم که چرا من نرم؟ و بهتر میدونید که جو جامعه جوریه که رشته تجربی رشته زرنگا حساب میشه ، ولی الان پشیمونم بخاطر اینکه چرا نرفتم دنبال علاقم؟ رشته تجربی پر چالش ترین رشته ی تحصیلیه، فشار بالایی داره این رشته ، درس سختی مثل زیست شناسی ، متقاضیان زیاد و البته رقابت بشدت سخت تر نسبت به بقیه ، البته بازار کار بهتر ، قطعا خوب مقایسه کنید و توی مقایستون علاقه رو ۷۰ درصد کار بگیرید ، موفق باشید .... -
سلام ، ظهرتون بخیر
هدایت تحصیلی هم میگه بر اساس علاقت انتخاب کن ، چون تو میتونی همه رشته ها رو پاس کنی .
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0 انسانی فقط حفظیات و درک و فهم یک کلمات قلومبه سلومه هست تجربی هم باید زیست بخونی که واقعا سختی داره ریاضی هم خب ریاضیات هست با اینکه سخته ولی خب با جا زدن فرمول میتونی بری جلو . باز هم فقط با علاقه و طبق شغل ایندت برو جلو .
-
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0
سلام
حتما حتما هر چیزی رو برو که علاقته خانواده نظرشون محترمه ولی این تویی که میخوای درس بخونی و به نظر خودت بخوای رشته ایی رو بری که دوست نداری و در نهایت موفق نشی بهتره یا بری سراغ علاقت و نتیجه عالیی داشته باشی؟
مطمئنن راه پیش روت سخته پس مسیریو انتخاب کن که بتونی و بخوای که برای سختیش بجنگی -
سلام شبتون بخیر
لطفا تو هر تاپیکی که چت میکنید به عنوان تاپیک توجه کنید و فقط و فقط پست های مربوط به همون تاپیک رو بذارید
بحث رو به حاشیه نبرید و اسپم نفرستید تو تاپیک ها
اینطوری سوال استارتر تاپیک بی جواب میمونه و کلی باید بگرده دنبال جواب سوالش از بین اسپم ها
و بی نظمی هم تو آلاخونه زیاد میشه
ممنون که همراهی میکنید🌱
حسین زندی 0 zahra maleki mohammad m 1 gomnam gharib 0 mohammad reza 2 و دیگر دوستان -
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .Kosar M 0
ب اون رشته ک علاقه داری برو!
حتی اگه خانوادتم چیز دیگه گفدن
تو سر حرفت و تصمیمت بمون!
اصولن اگه اون رشته ک بری و بهش علاقه نداشه باشی
هیچ وقت موفق نمیشی! -
ببین ننه بابا ها همیشه میگن برو تجربی
منم سر این اومده بودم تجربی
یعنی ول میکردی من میخواستم جامعه شناسی یا فلسفه بخونم.اما این رو فکر نکن که دیگه راه برگشتی نیست! اونی که خودت میخوای رو بزن ( به حرف ننه بابام که میگن من تورو از خودت بهتر میشناسم گوش نکن چون قطعا تجربیه تهش 😂)
فوقش 2 ماه میخونی دهم می بینی کارت نیست تغییر رشته میدیدر اخر هم از هر کدوم از بچه ها بپرسی تو دبیرستان هزار تا علاقه رفته اومده تو مخیله شون ، هنوزم که هنوزه علاقه هامون کشف نشده این یه چیز واقعن واقعیه متاسفانه.
حجم دیکته ها برای بچه ها که پزشک اله بله
دندان پزشک پول میزنه و ...
مهندس بیکاره
هنر الافه
زبان الکیه
لایه ای ایجاد کرده که اونچیزی که براش ساخته شدیم دفن میشه تو علایق فیکمهندسی میشناسم که رفت دندون
پزشکی رو میشناسم که انصراف داد رفت سربازی ! -
من میگم کسی که بره دنبال علاقش و واقعاااا برای اون هدفش تلاش کنه موفق میشه
من خودم بین ریاضی و تجربی مونده بودم
میحواستم برم ریاضی
ولی خانوادم نمیزاشتن
نمیگم تجربی دوست ندارم
ولی ریاضی روهم واقعا دوست داشتم
اما تجربی هم واسم شیرینه -
پس برو دنبال علاقت و برای هدفت بجنگ
-
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید .این پست پاک شده! -
سلام من پشت کنکوری تجربی هستم و میخواستم نتیجه ای که الان بهش رسیدم را بهت بگم
ببین دروس مدرسه را (منظورم دبیرستان هست) میتونی با خوندن پاس کنی و خیلی مشکلی نیست
منم از اول ابتدایی تا نهم همه نمراتم بیست بود و واقعا هم درسم خوب بود ولی قضیه کنکور فرق داره، هر کی که نمره اش بیست بود حتما نباید بره تجربی! چقدر آدم دیدم که نمره شون بیست بود ولی اومدن و توی کنکور و حتی مدرسه موفق نشدن و تحقیر شدن
الان شاید بهت بگن که تو معدلت خوبه برو تجربی، ولی اگه بیای و علاقه نداشته باشی میشه برات یه جهنم که واقعا بهت لطمه میزنه، اونایی هم که به خاطر حرفشون اومدی بهت میگن که ما دخالت نکردیم خودت انتخاب کردی
الانم خواهشی که ازت دارم اینه که مشورت کن ولی تصمیم نهایی را خودت بگیر
میتونی با این معیار هایی که مینویسم رشته مورد علاقت را پیدا کنی:1-اول از همه فکر کن که همه رشته ها حقوق و درآمد یکسانی دارند، حالا که اینطوریه تو چه کاری خوشحال تری و ترجیح میدی کدوم رشته و شغل بری و وقتت را صرف اون بکنی؟
2-وقتی جواب سوال 1 را پیدا کردی، ببین که توی اون رشته استعداد داری و میتونی توش پیشرفت کنی و روحیه ات باهاش سازگاره یا نه؟
3-وقتی رشته و شغلی را پیدا کردی که بهش علاقه داری و استعداد هم داری، حالا دربارش تو اینترنت و آشناها (منظورم اونایی نیست که بدون تلاش هی غر میزنن
) تحقیق کن و ببین که بازار کارش چطوره؟ آیا توی کشور ما جای پیشرفت داره و تو میتونی توش پیشرفت کنی یا نه؟بعد پیدا کردن این جواب ها فکر کنم که بدونی دقیقا چی میخوای فقط توی جواب دادن به این سوال ها آرمانی فکر نکن واقعیت ها را ببین، واقعیت جامعه، کار، محیطی که توش هستی و...
این همه چیزی بود که میتونستم بهت بگم و اینکه امیدوارم رشته مورد علاقه ات را پبدا کنی و توش موفق بشی. -
سلام ، ظهرتون بخیر
من پایه نهم هستم .
ممنونم میشم راهنمایم کنید . -
@zahra-zahraii فقط علاقه نیست، ممکنه تو اون کار استعداد نداشته باشه یا اون رشته و شغل بازارکار مناسبی نداشته باشه
نباید چشممون را روی واقعیت ها ببندیم -
الان مهندس بیکار داریم
مهندسی داریم که تلاش کرد زحمت کشید بهترین درآمد رو هم داره
یادتون باشه اگر واقعااااا علاقه داشته باشید و تلاش کنید میتونید حتی اگه استعدادی هم نداشته باشید فقط باید بیشتر توی اون زمینه تلاش کنید
اگر بخواید میشه
اراده خودتون رو و تلاش خودتون رو دست کم نگیرید -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
سلام دوستان تبادل آیدی ممنوعه
ممنون از اینکه باهامون همراهی میکنید🌱
Reza Liryaee Dayan Khaje -
@zahra-zahraii فقط علاقه نیست، ممکنه تو اون کار استعداد نداشته باشه یا اون رشته و شغل بازارکار مناسبی نداشته باشه
نباید چشممون را روی واقعیت ها ببندیماحسان نوروزی کیوی در چه رشته ای برم ؟ گفته است:
نباید چشممون را روی واقعیت ها ببندیمبازار کار به توهم خالصه که گریبان گیر جوونای الان شده
در بدترین رشته مثل فلسفه کسی رو میشناسم که سال 96 فارغ شده و همه بهش میگفتن که حتمن برای شغل باید بری دوباره کنکور بدی و...
به خاطر درس بسیار قوی که داشت جذب خود دانشگاه شد و الان در فرانسه در بازه فرصت مطالعاتی هست و شاید دیگر باز نگرده!این توهمات رو بریزید دور
هرکس علاقه داشته باشه ، تلاشش مضاعفه ، در اون رشته در دانشکده تاپ میشه ، و رو زمین نمیمونه -
الان مهندس بیکار داریم
یادتون باشه اگر واقعااااا علاقه داشته باشید و تلاش کنید میتونید حتی اگه استعدادی هم نداشته باشید فقط باید بیشتر توی اون زمینه تلاش کنید
اگر بخواید میشه
اراده خودتون رو و تلاش خودتون رو دست کم نگیریدgomnam gharib 0 در چه رشته ای برم ؟ گفته است:
الان مهندس بیکار داریم
اگر بخواید میشه
اراده خودتون رو و تلاش خودتون رو دست کم نگیریدافرین
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد