کیا پشت میز مطالعه درس نگاه میکنن؟؟!!
-
سلامی دوباره.
من کامپیوتر رو روی زمین گذاشتم و روی زمین درس نگاه میکنم.
میز کامپویتر و مطالعه هم ندارم. یه بالش زیرم میندازم و دراز میکشم و فیلم میبینم و درس نگاه میکنم.
میخواستم بدونم شما پشت میز درس میخونید یا مثل من هستید.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟ -
-
سلامی دوباره.
میز کامپویتر و مطالعه هم ندارم. یه بالش زیرم میندازم و دراز میکشم و فیلم میبینم و درس نگاه میکنم.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟محمد طاها اصلانی سلام با این روش به نظر من یادگیری به صفر میرسه
چون دراز کشیدن و دست زیر چونه گذاشتن و ..... علاوه بر از بین بردن تمرکز باعث کمر درد ،گردن درد ، خستگی زیاد وحتی خواب الودگی هم میشه
شاید یکی از دلایلی که داخل تاپیک قبلی پرسیدید همین باشه -
محمد طاها اصلانی سلام با این روش به نظر من یادگیری به صفر میرسه
چون دراز کشیدن و دست زیر چونه گذاشتن و ..... علاوه بر از بین بردن تمرکز باعث کمر درد ،گردن درد ، خستگی زیاد وحتی خواب الودگی هم میشه
شاید یکی از دلایلی که داخل تاپیک قبلی پرسیدید همین باشهMohammad Gh 1 شما پشت میز مطالعه میکنید؟
-
Mohammad Gh 1 شما پشت میز مطالعه میکنید؟
محمد طاها اصلانی بله و اگر رو زمین بخوام بخونم میشینم
-
محمد طاها اصلانی بله و اگر رو زمین بخوام بخونم میشینم
Mohammad Gh 1 یه عکس از میز مطالعه تون میتونید بفرستید؟
-
سلامی دوباره.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟محمد طاها اصلانی من هم میز مطالعه دارم هم میز کامپیوتر اما گذاشتم رو زمین چون مدت زمان زیاد رو صندلی کمر درد شدید میگیرم
-
محمد طاها اصلانی من هم میز مطالعه دارم هم میز کامپیوتر اما گذاشتم رو زمین چون مدت زمان زیاد رو صندلی کمر درد شدید میگیرم
Tahmineh Bahadoran منم مثل خودت کمر درد میگیرم برای همین بیشتر وقتا راه میرم یا دراز میکشم
-
Tahmineh Bahadoran منم مثل خودت کمر درد میگیرم برای همین بیشتر وقتا راه میرم یا دراز میکشم
Masih shirdel دقیقا
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
سلامی دوباره.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟محمد طاها اصلانی سلام من خودم فقط واسه فیلم دیدن میرم پشت میز و وقتی که میخوام جزوه بخونم یا تست بزنم روی زمین میشینم چون عادت کردم ولی داراز نمیکشم چون اشتباه ترین کاره چون مغز اینطور برداشت میکنه که الان وقت خوابه و کاراییش خیلی کم میشه
-
سلامی دوباره.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟پشت میز خیلی سخته اینطور خیلی عالیه
-
پشت میز خیلی سخته اینطور خیلی عالیه
Reza Liryaee الان کمرم و گردنم کج شده.
یه گلریزان بزارید یه میز بخرم -
سلامی دوباره.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟محمد طاها اصلانی
دوست من این ی چیز کاملا شخصیه ولی ب نظرم حتی شده روی ی میز و صندلی خیلی ساده
حتی پلاستیکی مثل اینا که تو کتابخونه هست مطالعه کنید
کمر و شونه کمتر اذیت میشه و کمتر خسته میشی -
سلامی دوباره.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟محمد طاها اصلانی من پشت میز
رو تخت
رو کاناپه
رو سرامیک
رو فرش
رو میز ناهار خوری
تو تراس -
سلامی دوباره.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟محمد طاها اصلانی
داداش من واسه همین میزو صندلی مجبور شدم تا ابان قید درس و بزنم برم کار وسایلو جور کنم و لی خدارو شکرهم با اون پول کتابارو گرفتم هم یه کیس و مانیتور و میز و صندلی گرفتم (شاید عقب افتادم ولی ارزششا داشت)
حالا بگم که روی میز بخون و حالت 90درجه داشته باش هر نیم ساعت هم از رو صندلی پاشو سعی کن عادت کنی -
محمد طاها اصلانی
داداش من واسه همین میزو صندلی مجبور شدم تا ابان قید درس و بزنم برم کار وسایلو جور کنم و لی خدارو شکرهم با اون پول کتابارو گرفتم هم یه کیس و مانیتور و میز و صندلی گرفتم (شاید عقب افتادم ولی ارزششا داشت)
حالا بگم که روی میز بخون و حالت 90درجه داشته باش هر نیم ساعت هم از رو صندلی پاشو سعی کن عادت کنیبچه ها یه چیز بتون بگم همه چیز به پول نیست من یه موبایل ۲ میلیونی متوسط دارم و یه میز نشسته که خم خیی راحتن و هم خیلی ارزون
ارتفاعش کمه میتونی بالش بزاری و بشینی پشت میز الان بهترینش ۳۰۰ هزارهبنظرم کامپیوتر خیلی بده من سه میلیون خرج کردم الانم دو ماهه که تعطیله و سه ماهم وقتمو گرفت الانم مثله چی پشیمونم
-
سلام وقتتون بخیر
درست ترین و بهترین روش مطالعه اینه که شما زاویه نود درجه با سطحی که دارید درس میخونید بسازید
وقتی شما میشینید و گردنتون رو خم میکنید به گردن به زانوها و به چشمها و سرتون فشار وارد میشه و زود خسته میشید
درحالت دراز کشیده هم شما تو وضعیت خواب قرار میگیرید و بازدهی مطالعه پایین میاد
مکان مطالعه فقط برای مطالعه است و بااااید ثابت باشه
وقتی مکان مطالعه متغیر باشه اولین اتفاقی که میفته اینه که تمرکز و آرامش ذهنتون رفته رفته کاهش پیدا میکنه
مکان مطالعه جای استفاده از گوشی جای خوابیدن جای خوردن و... نیست
فقط برای مطالعه است
اگر میز ندارید یک میز عسلی بردارید کتابهاتون رو روی اون بزارید و درس بخونید ؛ حتماهم توصیه میکنم مشاوره های تفتان و اقای امیراحمدی رو که در آلا هستن ببینید -
و اینکه وقتی دارین تست میزنید که باید بتونید مثلا یک ساعت رو حداقل بشینید چون توی کنکور قراره ۴ ساعت پشت هم تست بزنید
ولی برای مطالعه و یادگیری مطالب جدید هر ۴۵ یا ۵۰ دقیقه یک استراحت ۱۰ دقیقه ای داشته باشین -
سلامی دوباره.
بازده این طور درس خوندن چطوره؟محمد طاها اصلانی سلام موقه درس خوندن نباید دراز بکشید اصلا
این کارتون اشتباهه
من پشت میز و صندلی درس میخونم اما شما
میتونید ی میز کوچیک یچیزی بزارید جلوی خودتون جوری ک پشتتون به دیوار باشه و پشت اون بشنید درست و درس بخونید نه مث سریال دیدن دراز بکشید ی بشقاب تخمه هم بزارید کنارتون
توجه کنید اینکارا به ضرر خودتونه