حرکت قطعه قطعه کننده روده بزرگ
-
سلام بچه ها خوبین؟بچه ها استاد موقاری توی یکی از نکاتشون گفتن که حرکت قطعه قطعه کننده در ابتدای روده باریک بیشتر هست تا هرچقدر میره جلوتر کمتر میشه و در روده حرکات قطعه قطعه کننده به نوعی نقش پیش برندگی(جلوبرندگی)را هم دارن به غیر از نقش اصلیشون البته ناگفته نماند که خب حرکات کرمی تاثیرش ن بیشتره چون این کار اصلیشون
حالا سوالم اینه که آیا در روده بزرگ هم همین طوریه یعنی حرکات قطعه قطعه کننده روده بزرگ هم به نوعی نقش جلو برندگی دارن یا خیر؟ -
سلام
روده بزرگ حرکات قطعه قطعه کننده نداره -
سلام بچه ها خوبین؟بچه ها استاد موقاری توی یکی از نکاتشون گفتن که حرکت قطعه قطعه کننده در ابتدای روده باریک بیشتر هست تا هرچقدر میره جلوتر کمتر میشه و در روده حرکات قطعه قطعه کننده به نوعی نقش پیش برندگی(جلوبرندگی)را هم دارن به غیر از نقش اصلیشون البته ناگفته نماند که خب حرکات کرمی تاثیرش ن بیشتره چون این کار اصلیشون
حالا سوالم اینه که آیا در روده بزرگ هم همین طوریه یعنی حرکات قطعه قطعه کننده روده بزرگ هم به نوعی نقش جلو برندگی دارن یا خیر؟هدی هاشمیان سلام خسته نباشید
دوستمون هم پایین گفت روده بزرگ حرکات قطعه قطعه کننده نداره و میشه گفت حرکات قطعه قطعه کننده مختص به روده باریک هست و در دیگر قسمت های دستگاه گوارش دیده نمیشه -
سلام
روده بزرگ حرکات قطعه قطعه کننده ندارهمعمار ویران بله متشکرم
-
هدی هاشمیان سلام خسته نباشید
دوستمون هم پایین گفت روده بزرگ حرکات قطعه قطعه کننده نداره و میشه گفت حرکات قطعه قطعه کننده مختص به روده باریک هست و در دیگر قسمت های دستگاه گوارش دیده نمیشه@yasin-sheibak بله درست میگین خودمم اصلا حواسم نبود سپاسگزارم
-
سلام در معده و روده باریک حرکات قطعه قطعه کننده داریم اما حرکات کرمی در سراسر لوله گوارش هست
@roghayeh-eftekhari ممنون ازت
-
@roghayeh-eftekhari ممنون ازت
هدی هاشمیان خواهش میکنم
-
سلام در معده و روده باریک حرکات قطعه قطعه کننده داریم اما حرکات کرمی در سراسر لوله گوارش هست
@roghayeh-eftekhari
حاج خانوم تو معده فقط کرمی داریم با اجازتون (: -
@roghayeh-eftekhari
حاج خانوم تو معده فقط کرمی داریم با اجازتون (:این پست پاک شده! -
@roghayeh-eftekhari
حاج خانوم تو معده فقط کرمی داریم با اجازتون (:معمار ویران در حرکت قطعه قطعه کننده روده بزرگ گفته است:
@roghayeh-eftekhari
حاج خانوم تو معده فقط کرمی داریم با اجازتون (:سلام
باز اکانت عوض کردین؟:/
نه خیر قطعه قطعه کننده هم داریم:/ -
معمار ویران در حرکت قطعه قطعه کننده روده بزرگ گفته است:
@roghayeh-eftekhari
حاج خانوم تو معده فقط کرمی داریم با اجازتون (:سلام
باز اکانت عوض کردین؟:/
نه خیر قطعه قطعه کننده هم داریم:/@roghayeh-eftekhari
چطور؟ شما مشکلی داری؟ :|
کلا معده فیزیکش یجوریه که قطعه قطعه کننده محاله توش..
قطعه قطعه کننده تو جاهای باریک مثل مری روده باریک روده بزرگ میتونه انجام بشه که از بین اینا هم فقط تو روده باریک هستش... -
@roghayeh-eftekhari
قطعه قطعه کننده تو جاهای باریک مثل مری روده باریک روده بزرگ میتونه انجام بشه که از بین اینا هم فقط تو روده باریک هستش...معمار ویران در حرکت قطعه قطعه کننده روده بزرگ گفته است:
@roghayeh-eftekhari
قطعه قطعه کننده تو جاهای باریک مثل مری روده باریک روده بزرگ میتونه انجام بشه که از بین اینا هم فقط تو روده باریک هستش...آره دارم:|
چیزی یادمه اینه تو معده قطعه قطعه کننده هست و حرکات کرمیم هست و کرمیشم نقش مخلوط کنندگی داره -
@roghayeh-eftekhari سلام ابجی شما اشتباه میکنی تو معده حرکات قطعه قطعه کننده نداریم
-
@yasin-sheibak بله درست میگین خودمم اصلا حواسم نبود سپاسگزارم
هدی هاشمیان خواهش
-
@roghayeh-eftekhari
حاج خانوم تو معده فقط کرمی داریم با اجازتون (:این پست پاک شده! -
@roghayeh-eftekhari سلام ابجی شما اشتباه میکنی تو معده حرکات قطعه قطعه کننده نداریم
@yasin-sheibak چه جالب
حتما شما درست میگین اما باز باید برم بخونم مرسی
معمار ویران -
معمار ویران در حرکت قطعه قطعه کننده روده بزرگ گفته است:
@roghayeh-eftekhari
قطعه قطعه کننده تو جاهای باریک مثل مری روده باریک روده بزرگ میتونه انجام بشه که از بین اینا هم فقط تو روده باریک هستش...آره دارم:|
چیزی یادمه اینه تو معده قطعه قطعه کننده هست و حرکات کرمیم هست و کرمیشم نقش مخلوط کنندگی داره@roghayeh-eftekhari
شما تصور کن تو معده به اون حجیمی چطور میخواد حرکت قطعه قطعه انجام بشه
مثلا دو طرفِ دیواره نزدیک بشن بهم بعد بچسبن و غذا رو خورد کنن؟ اصلا نمیشه
تو جاهای باریک که دو طرف دیواره راحت بهم نزدیک میشن همچین چیزی ممکنه
راجب مشکلت هم...مشکل خودته به من مربوط نیس :| -
@roghayeh-eftekhari
راجب مشکلت هم...مشکل خودته به من مربوط نیس :|معمار ویران در حرکت قطعه قطعه کننده روده بزرگ گفته است:
@roghayeh-eftekhari
راجب مشکلت هم...مشکل خودته به من مربوط نیس :|منطقی بود
بابت اشتباهم عذرخواهی میکنم وممنون
بلاکت میکنم ها:|