شماچی کار میکنید ؟
-
سلام روزتون بخیر
من یک هفته ای میشه که صبح ها و بیدار نمیشم ، و همش تا ۹ صبح خوابم و از همه کار هاممی مونم قبل ها خیلی دیر میخواستم پاشم شیش و نیم صبح بود در حالی که تا ساعت ۱۲ داشتم نکته می نوشتم ، اما الان که ساعت ۱۱ میخوابم ساعت ۹ یا ۱۰ به زور پا می شم 🤕😫
شما چی کار میکنید که زود پا شید ؟
تو این یه هقته از همه ی کارام موندم
یه راهنمایی بکنید خواهشا -
سلام
برنامه Alarmy نصب کن رو گوشیت -
سلام
برنامه Alarmy نصب کن رو گوشیتاین پست پاک شده! -
Kosar M 0
نه
از اسمش مشخصه
یه آلارم هستش که نمیذاره بخوابی
بعد خاموش کردنِ زنگِ آلارمش یه سری مراحل داره که باید انجامشون بدی وگرنه ول نمیکنه- مثلا چند تا سوال ریاضی حل کنی(ضرب جمع تقسیم اینا)
- یه بارکد رو اسکن کنی
- چند قدم راه بری
و ...
کلا برنامه ای هست که کار آدم رو راه میندازه تو این ماجراها...حداقل برا من که اینطور بوده (:
-
سلام روزتون بخیر
من یک هفته ای میشه که صبح ها و بیدار نمیشم ، و همش تا ۹ صبح خوابم و از همه کار هاممی مونم قبل ها خیلی دیر میخواستم پاشم شیش و نیم صبح بود در حالی که تا ساعت ۱۲ داشتم نکته می نوشتم ، اما الان که ساعت ۱۱ میخوابم ساعت ۹ یا ۱۰ به زور پا می شم 🤕😫
سلام روزتون بخیر
سلام
برنامه Alarmy نصب کن رو گوشیتمعمار ویران در شماچی کار میکنید ؟ گفته است:
سلام
برنامه Alarmy نصب کن رو گوشیتاره این برنامه رو منم دارم خیلی خوبه با همین تونستم صبحا از خواب بیدار بشم ... نصب کن توهم امتحانش کن