7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست دونی
-
بله! 2 درسته! البته که کلا غلطه!
-
پیشرفتتون خوب بود تو این چند دیقه! هرکسی میتونه ولی نیاز داره به تلاش!
-
@dr-bernosi نه خب شایدم تو خود سلول موسین و اب بشن موکوز و بعد موکوز ترشح بشه
کتاب جایی نگفته؟ -
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi نه خب شایدم تو خود سلول موسین و اب بشن موکوز و بعد موکوز ترشح بشه
کتاب جایی نگفته؟نه تو کتاب گفته نشده! در ضمن هیچوقت اینطوری نمیشه! چون خود سلول قربانی موکوز میشه! اگه دقت کنین گفته بعد از ترشح، آب چذب می کند
-
@dr-bernosi اره درسته
-
@dr-bernosi صفحه 43 رو نیگا کنین گفته موکوز
-
@dr-bernosi دیدین؟؟؟
گفته موکوز ترشح میکنن نه موسین -
@اسمان-ابی پس کاملا درسته
-
@اسمان-ابی یعنی سلول استوانه ایا که جزو بافت پوششش ان خودخود موکوزو ترشح میکنن
-
گزینه دو غلطه ک
اول سلول های پوششی موسین ترشح میکنن و بعد اون موسین با اب ترکیب میشه و بعد ترکیب چسبناکی ب نام موکوز رو میسازن و ....
ب نظر من گزینه ۳ درست تره چون با رسیدن هر موج دودی ب کاردیا انقباض ماهیچه های ان چه طولی و چه حلقوی متوقف میشه و کلا از حالت انقباض خارج میشه و غذا وارد معده میشه
البته من هنوز این فصل رو نخوندم ایشالا اگ بتونم بخونم خیلی عالیه -
@dr-bernosi صفحه 43 رو نیگا کنین گفته موکوز
در کل طبق کتاب باید گفته بشه موسین ترشح مییشه نه موکوز!
-
@حامیان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء-مشاور @administrators برای زسیت 2 فصل یک اقای رحیمی هی ت فیلم میگ جزوه جزوه من جزوه تک تک فصلاشون میخوام از کجا باید پیگیر بشم/؟
-
@dr-bernosi گزینه ۳ اشکالش چیه
-
@dr-bernosi من کتاب درسی ندارم متاسفانه
-
@اسمان-ابی
داری شوخی میکنی
درسته من هنوز این فصلو نخوندم ولی تسلطم هنوز سرجاشه
معلومه ک کاردیا در حالت عادی تو انقباضه و با رسیدن هر موج دودی و غذا به اون این انقباض از بین میره و غذا وارد معده میشه
توصیه میکنم این فصلو ی مرور بکنین -
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi اره درسته تو کتاب کلیشو گفته ولی اینی که من گفتم علمیشه من اینو گوشه کتابم نوشته بودم و اینجوری یاد گرفته بودم
تو کنکور هم همونی که من گفتم سال 95 مورد سوال قرار گرفته
دکتر یه خواهش....
نکات یه تاپیک
تست ها یه تاپیک
روش های تست زدن زیست یه تاپیک جداگانه باشه...
تابتونیم استفاده کنیم وزحماتتون هدرنره....
اینطور قاطیه ودوستان که خیلی پیام میفرستن تو این تاپیک متوجه گفته هاتون نمیشم... -
EHSAN75 با ورود موج دودی و ورود غذا به کاردیا که نوعی ماهیچه طولی داره انقباضات بیشتر میشن تا غذا واردش بشه و عبور کنه نه که انقباض از بین بره
طووولی؟؟؟
حلقوی ازنوع اسفتگتر غیرارادی منقبض هست گلم -
درضمن انقباض که بیشتر نمیشه اتفاقا ازبین میره که غذا وارددمعده بشه
-
@dr-yassi
ببخشید اشتبا شد ماهیچه حلقوی
ولی انقباضش از بین میره ولی شما گفتین انقباضش شدیدتر میشه!!!!