کتاب دینی جامع
-
سلام دوستان کسی کتاب جامع سفیر خرد رو داره؟ وراضیه ؟ چه کتابی هستش ؟ از خیلی سبز و گاج بهترع؟
@yeganeh-fallah راه-ابریشمی-ها-دینی بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
سلام دوستان کسی کتاب جامع سفیر خرد رو داره؟ وراضیه ؟ چه کتابی هستش ؟ از خیلی سبز و گاج بهترع؟
-
@yeganeh-fallah
سلام
واقعا عالیه
درسنامه عالی و از اون بهتر سوالات تالیفی خط به خطش هست
من رو از هر منبع دیگه ای بی نیاز کرده -
@yeganeh-fallah
سلام
واقعا عالیه
درسنامه عالی و از اون بهتر سوالات تالیفی خط به خطش هست
من رو از هر منبع دیگه ای بی نیاز کردهmohammadhosein Bahadori بعد دوجلد هستش یعنی یه جلد سوال و یه جلد پاسخ
-
mohammadhosein Bahadori بعد دوجلد هستش یعنی یه جلد سوال و یه جلد پاسخ
@yeganeh-fallah
نه جلد اول برای دهم و یازدهم همراه پاسخنامه
جلد دوم دوازدهم و پاسخنامه -
@yeganeh-fallah
سلام بله من دارم
و واقعاً راضی هستم
درسنامه ش به شکل نموداری و کامل هست
از بقیه ی انتشارات برای دینی استفاده نکردم ولی بنظرم سفیر خرد میتونه انتخاب خوبی باشه -
@yeganeh-fallah
داره ولی بصورت pdf
برید تو کانال آقای بهمن آبادی اونجا هست -
@yeganeh-fallah
بخوام صادقانه بگم...
بنظرم کتابیه که بولد شده و فقط سوالاتِ خط به خطِ خوبی داره و بس
سوالای مفهومی در حد کنکور سراسری به هیچ عنوان نداره
پاسخنامه هاش پر از ضعفه
یکسری از سوالای کنکور ها که پوشش داده مال نظام قدیمه و اصلا اون مباحث تو نظام ما نیست
در کل من میکرو جامع گاج و خیلی سبز جامع رو ترجیح میدم...ولی واقعیت اینه که شما بدترین منبع دینی بازار رو هم کار کنید هیچی نمیشه...چرا که مهم ترین منبع تو دینی "کتاب درسی + کنکور های اخیر" هست و شما با همینا هم میتونید درصد 60 70 به بالا کسب کنید -
@yeganeh-fallah
داره ولی بصورت pdf
برید تو کانال آقای بهمن آبادی اونجا هستمعمار ویران ایدیشونو بهم میدین
-
معمار ویران ایدیشونو بهم میدین
@yeganeh-fallah
حقیقتش تبادل آیدی ممنوعه
تو گوگل یا خود تلگرام سرچ بزنید "کانال دینی بهمن ابادی" میاره براتون -
-