کمک در افزایش درصد شیمی !
-
تدریس استاد اقاجانی به اضافه تست
-
سلام دوستان !
شیمی درصدم صفرهتو آزمون ها ، منبعم هم مبتکران شیمی 1.2.3.4 هست راهنمایی میکنید چجور افزایش بدم درصدم رو ممنون ازتون
کدوم یکی از تدریس های دبیرهای الا بهتر ؟farzin علت این که درصدتون صفره چون تسلططتون تو مباحث پایینه سعی کنین قبل از حل تست اون مباحث حتما سوال تشریحی هم برای قسمت حلیات حل کنین و از زدن تستا اموزشی شروع کنین به تست زدن وبعد اینکه خوب مطالب رو متوجه شدین تست تالیفی و سراسری ها رو هم حتما کارکنین ایشالله که موفق بشین
-
تدریس استاد اقاجانی به اضافه تست
-
farzin علت این که درصدتون صفره چون تسلططتون تو مباحث پایینه سعی کنین قبل از حل تست اون مباحث حتما سوال تشریحی هم برای قسمت حلیات حل کنین و از زدن تستا اموزشی شروع کنین به تست زدن وبعد اینکه خوب مطالب رو متوجه شدین تست تالیفی و سراسری ها رو هم حتما کارکنین ایشالله که موفق بشین
-
از تدریس آقای صنیعی هم میتونی استفاده کنی. بچا تعریف میکردند.
اون شیمی 1 چی بود گفتی؟ -
سلام دوستان !
شیمی درصدم صفرهتو آزمون ها ، منبعم هم مبتکران شیمی 1.2.3.4 هست راهنمایی میکنید چجور افزایش بدم درصدم رو ممنون ازتون
کدوم یکی از تدریس های دبیرهای الا بهتر ؟ -
farzin در کمک در افزایش درصد شیمی ! گفته است:
س
دوستان من شیمی مبتکرانو مثل کتاب اول دبستان میدونم خیلی راحته به جز تست های سری خیلی سخت
برتای تسلط میتونین کتاب فار شیمی رو استفاده کنید خط به خطه جوری که باید کلا شیمی رو بلعیده باشید تا بزنید
-
farzin در کمک در افزایش درصد شیمی ! گفته است:
س
دوستان من شیمی مبتکرانو مثل کتاب اول دبستان میدونم خیلی راحته به جز تست های سری خیلی سخت
برتای تسلط میتونین کتاب فار شیمی رو استفاده کنید خط به خطه جوری که باید کلا شیمی رو بلعیده باشید تا بزنید
-
22ستاره در کمک در افزایش درصد شیمی ! گفته است:
ن که میگن در حد المپیاد شیمیه بعضی سوالا
ن بابا من میزنم به نظر خودم در حد کتابه من خارج کتاب چیزی ندیدم تا الان که زدم تست هاشو
-
مهمترین منبع برای شیمی کتاب درسیه درسنامه های مبتکران هم میتونه کتابو بیشتر توضیح بده و توو حل تستا بهت کمک زیادی بکنه که البته درسنامه هاش زیاده. استاد آقاجانی هم فوق العاده تدریس کردن و قلق های زیادی توو تست زنی بهتون یاد میدن همینطور مفهومی با توضیحات مفصل . ولی در کنار همه اینها حل تست خیلی خیلی لازم و ضروریه اما نه با دید سنجشی بلکه با دید آموزشی یعنی شما وقتی یه مبحثی رو با کمک استاد آقاجانی یا درسنامه و کتاب یاد گرفتید تست بزنید تا یادگیریتون کامل بشه و چه بسا ممکنه یه مبحث رو فقط با تست یاد بگیرید
اگه تست نزنید ممکنه اون مبحث رو سر آزمون غلط بزنید
وقتی یه مبحث رو مسلط شدید، تست سنجشی و زماندار بزنید -
سلام دوستان !
کدوم یکی از تدریس های دبیرهای الا بهتر ؟ -
farzin سلام اول کتابو عالی بخون بعد تدریس آقای آقاجانی بعدم تست
من با این روش به درصد ۷۰ رسیدم