کنکور۱۴۰۲
-
سلام الان خبر اومده ۱۴۰۲ برگشته و ۱۴۰۳و۱۴۰۴ هم پایانی ده و یازده خواهیم داشت الان برای ۱۴۰۲ اجرا میشه؟ یعنی عمومی ها حذف میشه؟یا برای ۱۴۰۳ و۱۴۰۴خواهد بود؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
طبق این متن ۱۴۰۲ کنکور سر جاشه و از ۱۴۰۳ به بعد کنکور برداشته میشه...
بهتون پیشنهاد میدم که کلا به این خبرا توجه نکنید و مثل قبل به درس خوندتون (که عمومی ها هم باشه) ادامه بدید
که اگه هم برداشته شد ضرر نکنید
(بنظر منم برای سال ۱۴۰۲ این اجرایی نیست چون باید زمینش فراهم بشه که اینطور نشده و..... ) -
نه دروس عمومی که حذف شد . الان مشکل اینه میخوان معدل دهم و یازدهم هم حساب کنم یا نه
من نمیدونستم دهم هم حساب میشه برای ترم اول نخوندم معدلم شده ۱۷ الان اعصابم خیلی خرابه . من نمیدونستم میخوان دهم هم تاثیر بدن -
نه دروس عمومی که حذف شد . الان مشکل اینه میخوان معدل دهم و یازدهم هم حساب کنم یا نه
من نمیدونستم دهم هم حساب میشه برای ترم اول نخوندم معدلم شده ۱۷ الان اعصابم خیلی خرابه . من نمیدونستم میخوان دهم هم تاثیر بدنHossein Rashnoo
تا جزءیات اعلام نشده و کاملا قطعی نشده نگران نشید
تابحال خبرای از این دست خیلی بوده -
سلام الان خبر اومده ۱۴۰۲ برگشته و ۱۴۰۳و۱۴۰۴ هم پایانی ده و یازده خواهیم داشت الان برای ۱۴۰۲ اجرا میشه؟ یعنی عمومی ها حذف میشه؟یا برای ۱۴۰۳ و۱۴۰۴خواهد بود؟
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAli Ebrahimy نه عمومی ها حذفن از ۱۴۰۲
-
من نمیدونستم دهم هم حساب میشه برای ترم اول نخوندم معدلم شده ۱۷ الان اعصابم خیلی خرابه . من نمیدونستم میخوان دهم هم تاثیر بدنHossein Rashnoo نگران نشید چون کشوری نبوده صد درصد اگه برای همه یکسان نباشه تاثیر نمیدن بعدم نمره برگه نوبت دوم نه نوبت اول