زیست دونی
-
درضمن انقباض که بیشتر نمیشه اتفاقا ازبین میره که غذا وارددمعده بشه
-
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
EHSAN75 با ورود موج دودی و ورود غذا به کاردیا که نوعی ماهیچه طولی داره انقباضات بیشتر میشن تا غذا واردش بشه و عبور کنه نه که انقباض از بین بره
طووولی؟؟؟
حلقوی ازنوع اسفتگتر غیرارادی منقبض هست گلم -
@dr-yassi
ببخشید اشتبا شد ماهیچه حلقوی
ولی انقباضش از بین میره ولی شما گفتین انقباضش شدیدتر میشه!!!!EHSAN75 در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-yassi
ببخشید اشتبا شد ماهیچه حلقوی
ولی انقباضش از بین میره ولی شما گفتین انقباضش شدیدتر میشه!!!!من گفتم انقباضش شدیدتر میشه؟
-
درضمن انقباض که بیشتر نمیشه اتفاقا ازبین میره که غذا وارددمعده بشه
-
EHSAN75 با ورود موج دودی و ورود غذا به کاردیا که نوعی ماهیچه طولی داره انقباضات بیشتر میشن تا غذا واردش بشه و عبور کنه نه که انقباض از بین بره
@اسمان-ابی ببخشید یه لحظه خودمم قاطی کردم تو معدس که انقباضا شدید تر میشه تا به سمت پیلور بره
اشتباهش سر همون طولی حلقویه -
EHSAN75 در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-yassi
خب منم ک همینو گفتم شما گفتی انقباض بیشتر میشهبه قول _MILAD_ داری اشتباه میزنی...
میشه پیامی که من این جمله رو گفتم ریپلای کنی؟؟ -
-
دوستان موضوع تست یه چیز دیگه بود :| کسایی که تازه اومدن موضوع تست اصن نکته علمی نبود، بلکه نکته تست زنی بود
-
درمورد اون تست همه گزینه ها درست هستن و تست غلطیه
-
دوستان اگه این چند روزه همراه این تاپیک بوده باشین، تقریبا تونسین که زیست خوانی رو به روش حرفه ای یاد بگیرین! حالا میخوام یه متن بذارم و از همون تست بدم، تا ببینین چقدر خوب میتونین یه متنو تحلیل کنین! صرفا درمورد زیست هم نیست!
-
بعد اینکه این متون رو خوندین به تستای بعدی پاسخ بدین -
چند مورد صحیح است؟
الف)تنها ذره شناخته شده ی اتم، الکترون نیست.
ب)برقکافت یعنی عبور جریان برق از درون محلول یک ترکیب شیمیایی نافلزدار است.
ج)فیزیک دان ها برای توجیه مشاهدات دالتون، ذره ای بنیادی پیشنهاد دادند.
د)پس از کشف الکتریسیته جاری(مالشی)، این نظریه که منشاء بارهای مثبت و منفی از خود جسم است، ارائه شد.1)1
2)3
3)2
4)4 -
متن بعدی رو میذارم
-
متن بعدی رو میذارم
-
سلولهای بنیادی خونساز سلولهای نارسی هستند که میتوانند به سلولهای خونی تبدیل شوند. این سلولهای بنیادی در مغز استخوان، جریان خون داخل عروقی و خون بند ناف وجود دارند.
گاه در اثر میزان بالای شیمیدرمانی یا پرتودرمانی برای درمان کانسر(سرطان) این سلولها نیز در بدن فرد بیمار آسیب جدی میبینند؛ پیوند مغز استخوان (BMT) ویا سلولهای بنیادی خون محیطی (PBSCT) فرایندهایی هستند که به وسیله آنها، کمبود سلولهای بنیادی تا اندازهای جبران میشود. -
سلولهای بنیادی خونساز سلولهای نارسی هستند که میتوانند به سلولهای خونی تبدیل شوند. این سلولهای بنیادی در مغز استخوان، جریان خون داخل عروقی و خون بند ناف وجود دارند.
گاه در اثر میزان بالای شیمیدرمانی یا پرتودرمانی برای درمان کانسر(سرطان) این سلولها نیز در بدن فرد بیمار آسیب جدی میبینند؛ پیوند مغز استخوان (BMT) ویا سلولهای بنیادی خون محیطی (PBSCT) فرایندهایی هستند که به وسیله آنها، کمبود سلولهای بنیادی تا اندازهای جبران میشود.این پست پاک شده! -
گاه در اثر میزان بالای شیمیدرمانی یا پرتودرمانی برای درمان کانسر(سرطان) این سلولها نیز در بدن فرد بیمار آسیب جدی میبینند؛ پیوند مغز استخوان (BMT) ویا سلولهای بنیادی خون محیطی (PBSCT) فرایندهایی هستند که به وسیله آنها، کمبود سلولهای بنیادی تا اندازهای جبران میشود. -
چند مورد نادرست است؟
الف)سلول های خونساز نارس را نمیتوان در سرخرگ بند ناف مشاهده کرد.
ب)نمیتوان به طور کامل ضرر شیمی درمانی با اثر بالا به سلول های بنیادی را جبران کرد.
ج)سلول های بنیادی قطعا به سلول های خونی تبدیل می شوند.
د)با پیوند مغز استخوان میتوان به تولید سلول های خونی کمک کرد.