یاخته های فاگوسیتوز کننده
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان

۲ تا سوال دارم
کجای کتاب گفته یاخته های فاگوسیتوز کننده تقسیم نمیکنند؟و اینکه واکوئل غذایی و گوارشی مختص پارامسی نیس؟
یعنی با این حساب ما انسان ها هم واکوئل غذایی و گوارشی داریم؟دوستان کسی نظری نداره؟
-
سلام دوستان

۲ تا سوال دارم
کجای کتاب گفته یاخته های فاگوسیتوز کننده تقسیم نمیکنند؟و اینکه واکوئل غذایی و گوارشی مختص پارامسی نیس؟
یعنی با این حساب ما انسان ها هم واکوئل غذایی و گوارشی داریم؟Sara_R
سلام- فاگوسیتوز کننده ها از تمایز سلول های مونوسیت به وجود آمده در نتیجه اگر بخواهیم بگوییم قرار تعدادشان زیاد بشه مونوسیت ها تقسیم میشوند بعد تمایز پیدا میکنند و میشن فاگوسیتوز کننده ها
(البته منظورم اینه که از خون خارج میشه و فکر کنم یه تغییرات کوچکی هم میکنه ،برای همین از لفظ تمایز استفاده کردم )
- فاگوسیتوز کننده ها از تمایز سلول های مونوسیت به وجود آمده در نتیجه اگر بخواهیم بگوییم قرار تعدادشان زیاد بشه مونوسیت ها تقسیم میشوند بعد تمایز پیدا میکنند و میشن فاگوسیتوز کننده ها
-
سلام دوستان

۲ تا سوال دارم
یعنی با این حساب ما انسان ها هم واکوئل غذایی و گوارشی داریم؟Sara_R
2. واکوئل غذایی و گوارشی مخصوص پارامسی و امثال خودش هست! که از این واکوئل برای تغذیه استفاده میکنه!
ولی در بدن ما یادتونه مواد درشت رو با آندوسیتوز میاوردیم داخل سلول؟!
در نتیجه یه کیسه غشایی داخل سیتوپلاسم میشد؟!
از اون طرف یادتونه یه اندام داشتیم به نام لیزوزوم؟!
خب این کتاب منظورشو بد رسونده ولی منظور از واکوئل غذایی همون کیسه غشایی هست که وارد کرده و منظورش از واکوئل گوارشی هم وقتی هست که آنزیم های لیزوزوم وارد اون ریز کیسه شده! -
سلام دوستان

۲ تا سوال دارم
یعنی با این حساب ما انسان ها هم واکوئل غذایی و گوارشی داریم؟Sara_R امیدوارم خوب منظورم رسونده باشم!
-
سلام دوستان

۲ تا سوال دارم
یعنی با این حساب ما انسان ها هم واکوئل غذایی و گوارشی داریم؟alireza ehsani
خیلی ممنونم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on