یه سوال جالب از حد
-
معمار ویران
مرسی از روحیه و امیدواری ک دادین جناب واقعا مارو با این درصد درخشان (۱۵)ندزدنمون ببرنمون فرار مغز ها بشیم ی وقت@سمیه-صادقلو
نه نگران نباش سپردم به بچه های بالا مراقبتون باشن -
معمار ویران نه من کوتاه میام
من بجا بی نهایت صفر تو مخرج گذاشتم:۱
یعنی من چشم پزشکیم برم کفایت نمیکنه
دیگ پیر شدمSara_R
اختیار دارید
باز حالا یه دور سوال و نگاه کنید کلید نهایی رو بدیم از رو جواب شما -
@سمیه-صادقلو
نه نگران نباش سپردم به بچه های بالا مراقبتون باشنمعمار ویران
Sara_R
اختیار دارید
باز حالا یه دور سوال و نگاه کنید کلید نهایی رو بدیم از رو جواب شمامعمار ویران تایید میکنم
لطفا بره اتاق ادیت و چاپ پاسخنامه -
معمار ویران تایید میکنم
لطفا بره اتاق ادیت و چاپ پاسخنامهSara_R
تمام
دادم ابراهیم خدایی ببره چاپخونه -
م معمار ویران marked this topic as a question on
-
م معمار ویران has marked this topic as solved on
-
Sara_R
تمام
دادم ابراهیم خدایی ببره چاپخونهمعمار ویران تشکر
-
معمار ویران
به تمام دوستانی که گ3 پیدا کردن تبریک میگم
شما سوالِ کنکورِ فوق لیسانس ریاضی محض 1400 رو درست جواب دادید
این نوید رو به شما میدم که کنکور امسال ریاضی رو حداقل 15 درصد میزنید(با توجه به کنکور 1400 منظورمه خب
)
تا سوالات جالبی دیگر...
-ستاد فزونیِ اعتماد به سقف انجمنمعمار ویران هاا مرسی
-
سلام دوستان
یه سوال جالب از مبحث حد دیدم، گفتم با شما هم به اشتراک بذارم تا روش فکر کنید
به نظرتون جواب چنده؟
خوب بزرگترین مخرج بینهایته و آخرین کسر یک بعلاوه یک بینهایتمه که عدد مخلوطهای و اگه کسریش کنیم میشه بینهایت به علاوه یک بر روی بینهایت که میشه بیش از یک جوابش و از 2تا بینهایت در هم ضرب شدن پس میشه بینهایت عدد ضرب در هم که قطعا از بینهایتِ فورجه بیشتره پس سفرش نمیکنه یکم که نمیشه یا میشه بینهایت یا الکترون بدون بار
البته من نظر دادم ریاضیمم دو ساله دیپلم گرفتم تازه یه ماهه شروع کردم میخونم به روشن من توجه نکنید تست و سوالا رو اشتب رو اشتباه بزنید
منتظر استاد بمونیم خودشون جواب بدن بهتره -
خوب بزرگترین مخرج بینهایته و آخرین کسر یک بعلاوه یک بینهایتمه که عدد مخلوطهای و اگه کسریش کنیم میشه بینهایت به علاوه یک بر روی بینهایت که میشه بیش از یک جوابش و از 2تا بینهایت در هم ضرب شدن پس میشه بینهایت عدد ضرب در هم که قطعا از بینهایتِ فورجه بیشتره پس سفرش نمیکنه یکم که نمیشه یا میشه بینهایت یا الکترون بدون بار
البته من نظر دادم ریاضیمم دو ساله دیپلم گرفتم تازه یه ماهه شروع کردم میخونم به روشن من توجه نکنید تست و سوالا رو اشتب رو اشتباه بزنید
منتظر استاد بمونیم خودشون جواب بدن بهترهحسین نعمتی
جواب دادن برادر -
منتظر استاد بمونیم خودشون جواب بدن بهترهحسین نعمتی
داداش دو دیقه بی نهایت ننویس ببینم چی میگی
مرسی که وقت گذاشتی..جوابم گفته شده قبلا -
حسین نعمتی
مرسی که وقت گذاشتی..جوابم گفته شده قبلا -
حسین نعمتی
مرسی که وقت گذاشتی..جوابم گفته شده قبلامعمار ویران میدونم ولی هر بار یه جواب پیدا میکنم
-
معمار ویران میدونم ولی هر بار یه جواب پیدا میکنم
حسین نعمتی اول بار همون گزینه سه بعد گزینه یک به هیچکدام