مجازی
-
سلام ببخشید شهر ما قرمز شده و مدرسمون و فقط یک هفته تعطیل کردن الان به نظرتون هفته های بعد هم تعطیل میشه؟گفتن فقط تا پایان این هفته
خیلی دوست دارم تعطیل بشه این دوماه اخر و تا راحت با راه ابریشم برم جلو چون مدرسه نمیذاره و منم شروع صفرم
وضعیت شهر شما چجوریه؟ایا تعطیلید؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام ببخشید شهر ما قرمز شده و مدرسمون و فقط یک هفته تعطیل کردن الان به نظرتون هفته های بعد هم تعطیل میشه؟گفتن فقط تا پایان این هفته
خیلی دوست دارم تعطیل بشه این دوماه اخر و تا راحت با راه ابریشم برم جلو چون مدرسه نمیذاره و منم شروع صفرم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمBahar Gh نە اصلا ما قرارە از شنبە اجباری بشه همە برن مدرسە منم دوست دارم پیش مام تعطیل بشە چون اینجوری وقت
بیشتری واسە تست دارم
-
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمBahar Gh سلام مگ بعد از اول سال تا الاننننن که همششش مد رفتم این هفته اینده تعطیلم حالا مجازیه دیگ سعی مطالبی که بلدی رو روشون تسلط پیدا کنی
-
نگا کن اگه وضعیت توی شهرتون خیلی خرابه میتونی نری اما اگه خونوادت میگن باید بری و مجبوری خب برو و یه جوری با وضعیت کنار بیا من خودم خیلی دلم میخواد نرم اما با وضعیتی که دارم مجبورم میکنن برم اگه اشکالی واستون نداره شمارتون بدین تا یه صحبت با هم داشته باشیم
-
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمBahar Gh فکر کنم به خاطر اومیکرون تمام مدارس تعطیل شن...