حد در بی نهایت ۲
-
Sara_R
سوال سختی پرسیدی. چون ضابطه f رو نداریم؟!
پرتوان و کم توان و ... واسه وقت هایی هست که ضابطه رو داریم. بعد توی ضابطه، جملهی دارای بیشترین توان رو بر می داریم.
این سوال که نمودار رو داده و یه کسر نوشته و خود f رو بالا و پایین کسر گذاشته، یه منظور دیگه داره. حلش، نسبت به بقیه یه مرحله اضافه تر داره که باید مفهومش درک بشه. حلشو بلدی از رو پاسخنامه یا بگم؟ -
Sara_R
سوال سختی پرسیدی. چون ضابطه f رو نداریم؟!
پرتوان و کم توان و ... واسه وقت هایی هست که ضابطه رو داریم. بعد توی ضابطه، جملهی دارای بیشترین توان رو بر می داریم.
این سوال که نمودار رو داده و یه کسر نوشته و خود f رو بالا و پایین کسر گذاشته، یه منظور دیگه داره. حلش، نسبت به بقیه یه مرحله اضافه تر داره که باید مفهومش درک بشه. حلشو بلدی از رو پاسخنامه یا بگم؟@amin-forouzan نه راه اصلیو بلدم
ببینید مثلا این سوال رو
توی پاسخنامه یکی از راه هارو از پر توان رفته بود
خط آخر این راه رو نوشتم

-
ببین
هم ارزی پرتوان برای موقعی هست که ابهام بی نهایت بر روی بی نهایت داری
مهم نیست ایکس متمایل به کجاس. مهم اینه ابهام چی هست
این ایکس به بی نهایت هست ولی ابهام 0/0 هستش واسه همین ازون راه های 0/0 میری که اینجا فکر کنم یه مزدوج بری حله
-
@amin-forouzan نه راه اصلیو بلدم
ببینید مثلا این سوال رو
توی پاسخنامه یکی از راه هارو از پر توان رفته بود
خط آخر این راه رو نوشتم

ولی اینجا ابهام بی نهایت بر روی بی نهایت داری تو قسمت دوم
وقتی ایکس میره منفی بی نهایت ، خروجی تابع هم میره منفی بی نهایت و باید بیای پرتوان بزاری چون ابهام بی نهایت بر روی بی نهایت هست
ولی قسمت اول سوال مشگلی نداره. دقیقا همون راهی که رفتی درسته
-
ببین
هم ارزی پرتوان برای موقعی هست که ابهام بی نهایت بر روی بی نهایت داری
مهم نیست ایکس متمایل به کجاس. مهم اینه ابهام چی هست
این ایکس به بی نهایت هست ولی ابهام 0/0 هستش واسه همین ازون راه های 0/0 میری که اینجا فکر کنم یه مزدوج بری حله
amirmohammad shakeri
آره اولی رو که بازنویسی کنی، معلوم میشه که در واقع رفع ابهام صفر صفرم هست نه بی نهایت -
@Amin-Forouzan
amirmohammad shakeriآهااا متوجه شدم دوستان تشکر🌸🌸
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
S Sara_R has marked this topic as solved on