اطلاعیه ثبت نام کنکور سراسری 1401
-
سلام دوستان آلاییِ کنکوریِ 1401؛
دیگه داریم میرسیم به لحظهی شیرین ثبت نام کنکور 1401 و دیروز سازمان سنجش اطلاعیه مربوط به ثبتنام کنکور سراسری 1401 رو قرار داد تا خوشحالتر هم بشیمهمونطور که در تصویر اومده، واضح و مبرهن است که ثبت نام از روز 10 بهمن ماه (یعنی یکشنبه آینده) شروع میشه و تا ساعت 12 شب 17 بهمن ماه (یکشنبۀ بعدش) ادامه داره.
توصیههای اولیه:
ثبتنام رو نگذارید برای لحظات آخر (حتی برای روز آخر هم نذارید) سعی کنید زودتر انجام بدید
ترجیحاً ثبتنام رو به کافینت نسپرید و خودتون انجامش بدید
هر گونه کد رهگیری، شماره سریال و کدی که سایت بهتون میده رو با دقت یادداشت نموده و تا روز اعلام نتایج کنکور نزد خویش نگه دارید
monirs
سلام میشه منو راهنمایی کنید لطفا
مدرسم گفته تا ۱۰ ام باید کد سوابق تحصیلی رو بگیرم که برای ثبت نام کنکور لازمه ولی هرچقدر وارد سایتی که باید بگیرم میشم(sahat.medu.ir ) اصلا هنگه و نمیشه تایپ کرد کد ملی و شماره تلفن رو، شما میدونید مشکل از چیه؟ -
monirs
مدرسم گفته تا ۱۰ ام باید کد سوابق تحصیلی رو بگیرم که برای ثبت نام کنکور لازمه ولی هرچقدر وارد سایتی که باید بگیرم میشم(sahat.medu.ir ) اصلا هنگه و نمیشه تایپ کرد کد ملی و شماره تلفن رو، شما میدونید مشکل از چیه؟ -
@ladan-karami-karami
تا اونجایی که میدونم اون برای ورود به جلسست که باز اگه نداشتی میتونی از کارت ملی هم استفاده کنی
بهتون توصیه میکنم هرچه زودتر براش اقدام کنید(برای آینده ) -
@atena-karimi
من پارسال که این مشکل رو داشتم . اومدم کد رد کپی کردم(جای دیگه) و در محل مربوطه پیاده کردم(دیگه لازم نیست از کیبورد استفاده کنید) -
@atena-karimi
که اینطور....
راستی سایت گرفتن سوابق تحصیلی برای شما تغییر کرده؟ ما پارسال از سایت سنجش گرفتیم
خواهش میکنم -
Hhh Hh
من امروز از sahat.medu.ir
تایید کردم اطلاعاتمو@felli سلام چیکار میکنید؟ این کدا چین که دارین میگیرید؟
الان باید چیز خاصی بگیریم؟
-
Hhh Hh
من امروز از sahat.medu.ir
تایید کردم اطلاعاتمو -
بهار O_o
مدیر ما هماهنگ کرده بود
خودش نظام آموزشی و اینا رو اوکی کرده بود
بعد واس من رمز عبورش ارسال شد
وارد این سایت شدم و تو بخش کارنامه اطلاعاتمو چک کردم
بعد تایید اطلاعات زدم
ظاهرا اون کدی که فرستادن برای ورود به سایت هس
یبارم انگار برای تایید نمرات پایانی لازم میشه -
@atena-karimi
که اینطور....
راستی سایت گرفتن سوابق تحصیلی برای شما تغییر کرده؟ ما پارسال از سایت سنجش گرفتیم
خواهش میکنم -
سلام عکس واسه ثبت نام کنکور عکس پرسنلی باید ببریم کافی نت ؟
-
monirs
یه وقت ناراحت نشیدا
دس شما درد نکنهDr Aryan 0 در اطلاعیه ثبت نام کنکور سراسری 1401 گفته است:
monirs
یه وقت ناراحت نشیدا
دس شما درد نکنهخواهش میکنم
اشکال نداره یکمی هم شوخی میکنیم -
Fereshte Jafarvand در اطلاعیه ثبت نام کنکور سراسری 1401 گفته است:
عکس 4*3 نیازه
یا اسکن میکنید یا با گوشی ازش عکس میندازید، کراپ میکنید و مرتبش میکنید و اون رو بارگذار میکنید. فرقی نداره -
monirs
مدرسم گفته تا ۱۰ ام باید کد سوابق تحصیلی رو بگیرم که برای ثبت نام کنکور لازمه ولی هرچقدر وارد سایتی که باید بگیرم میشم(sahat.medu.ir ) اصلا هنگه و نمیشه تایپ کرد کد ملی و شماره تلفن رو، شما میدونید مشکل از چیه؟@atena-karimi سلام از تبلت یا کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده کنید وارد میشین تو قسمت ثبت نام کد ملی و چیزایی که خواسته رو وارد میکنین بعد وارد قسمت کارنامه میشین و نظری ۳۶۶ رو انتخاب میکتین و تاییدش میکنین همین یه کدم اونجا هس که قرمز رنگه ازش اسکرین بگیرین داشته باشین