خوندن برا کنکور از بهمن !!؟
-
بهار O_o خیلی درس ها رو بلد نیستم
در حد متن کتاب تازه اونم اگه فراموش نکرده باشم
نیاز به تدریس اساسی دارم . بخاطر همین یکی از دوستام بهم راه ابریشم پیشنهاد داد
توی صفحه محصولات آلا رفتم و توضیحات راه ابریشم رو خوندم . با توجه به اینکه هم تست داره هم درسنامه ؛ برای من گزینه خوبیه ؟Cherry blossom Butterfly smile
حجم راه ابریشم خیلی بالا است ، به نظر من بگردید دنبال یه منبع دیگه -
بهار O_o خیلی درس ها رو بلد نیستم
در حد متن کتاب تازه اونم اگه فراموش نکرده باشم
نیاز به تدریس اساسی دارم . بخاطر همین یکی از دوستام بهم راه ابریشم پیشنهاد داد
توی صفحه محصولات آلا رفتم و توضیحات راه ابریشم رو خوندم . با توجه به اینکه هم تست داره هم درسنامه ؛ برای من گزینه خوبیه ؟Cherry blossom Butterfly smile خود منم با ابریشم تازه شروع کردم.
البته یه سری مباحثو از ده و یازده رو قبلا تو تابستون دیده بودم.
ابریشم حجمش بالاس.من هر ۴ تا عمومیو هم دارم ولی فقط از زبان استفاده میکنم چون وقت نمیشه.
از تو اختصاصیا ب نظرم خودت بخون ببین کدوم مباحثو ضعف داری رجوع کن به فیلم اگه واقعا همشونو ضعف داری و خودت نمیتونی از پسش بر بیایی فیلماشو ببین دیگه فشرده ببین.
میتونی
میرسی
ولی سخته باید تحمل کنی -
Hhh Hh mohammadhosein Bahadori taeb 313 Tanha Gharibe zahra maleki zahra zhalehpour آرمان محمودی بهار O_o مهدی علیزاده از همه خیلی ممنونم امیدوارم موفق بشم
-
فقط یه سوال
حالا که میخوام با راه ابریشم پیش رم ؛ از اول شروع کنم یا اینکه از همین جا همراه ا بقیه شروع کنم
برای بودجه بندی قلمچی هم همینطور
از اول بخونم یا برای آزمون دوهفته دیگه بخونم ؟ -
فقط یه سوال
حالا که میخوام با راه ابریشم پیش رم ؛ از اول شروع کنم یا اینکه از همین جا همراه ا بقیه شروع کنم
از اول بخونم یا برای آزمون دوهفته دیگه بخونم ؟Cherry blossom Butterfly smile سلا بنظرم چون میخوایی الان شروع کنی خودت یه بودجه بندی برا خودت بساز
-
Cherry blossom Butterfly smile سلا بنظرم چون میخوایی الان شروع کنی خودت یه بودجه بندی برا خودت بساز
بهار O_o پس برای آزمون های قلمچی ام نیازی نیست بخونم ؟
چجوری یه برنامه اصولی و مفید میشه ریخت ؟ -
فقط یه سوال
از اول بخونم یا برای آزمون دوهفته دیگه بخونم ؟Cherry blossom Butterfly smile در خوندن برا کنکور از بهمن !!؟ گفته است:
فقط یه سوال
از اول بخونم یا برای آزمون دوهفته دیگه بخونم ؟Hhh Hh شما هم میشه نظرتون رو بفرمایید :smiling_face_with_halo: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Cherry blossom Butterfly smile در خوندن برا کنکور از بهمن !!؟ گفته است:
فقط یه سوال
از اول بخونم یا برای آزمون دوهفته دیگه بخونم ؟Hhh Hh شما هم میشه نظرتون رو بفرمایید :smiling_face_with_halo: :beaming_face_with_smiling_eyes:
Cherry blossom Butterfly smile
طبق توصیه عوامل آلا
فرسنگ های قبلی رو چاپارش رو ببینید (جاهایی رو که متوجه نشدید برید اون قسمت رو تو فرسنگ نگاه کنید) و از ادامه با فرسنگا پیش بیایید
فکر کنم با قلمچی هم میشه پیش رفت البته سخته(چون حجم فیلما زیاده)
این نظر منه
بقیه شاید بهتر راهنماییتون کنن -
طبق توصیه عوامل آلا
فرسنگ های قبلی رو چاپارش رو ببینید (جاهایی رو که متوجه نشدید برید اون قسمت رو تو فرسنگ نگاه کنید) و از ادامه با فرسنگا پیش بیایید
این نظر منه
بقیه شاید بهتر راهنماییتون کننHhh Hh در خوندن برا کنکور از بهمن !!؟ گفته است:
طبق توصیه عوامل آلا
فرسنگ های قبلی رو چاپارش رو ببینید (جاهایی رو که متوجه نشدید برید اون قسمت رو تو فرسنگ نگاه کنید) و از ادامه با فرسنگا پیش بیاییدیعنی بنظرتون الان همگام با بقیه بیام و قبلی ها رو در کنارش چاپار ببینم ؟ خود مطالب چاپار اونقدر کامل هست که دیگه نیاز به مطالب فیلم ها نباشه ؟ اگر قیلم ها رو بینم واقعا خیلی وقت گیره ؟ دلم نمیخواد حالا که میخوام بخونم ؛ نکته ای رو از قلم بندازم
یعنی کلا قلمچی رو بزارم کنار و حتی ازمون های جمعه ها یش رو ندم !!؟
-
Hhh Hh در خوندن برا کنکور از بهمن !!؟ گفته است:
طبق توصیه عوامل آلا
فرسنگ های قبلی رو چاپارش رو ببینید (جاهایی رو که متوجه نشدید برید اون قسمت رو تو فرسنگ نگاه کنید) و از ادامه با فرسنگا پیش بیاییدیعنی بنظرتون الان همگام با بقیه بیام و قبلی ها رو در کنارش چاپار ببینم ؟ خود مطالب چاپار اونقدر کامل هست که دیگه نیاز به مطالب فیلم ها نباشه ؟ اگر قیلم ها رو بینم واقعا خیلی وقت گیره ؟ دلم نمیخواد حالا که میخوام بخونم ؛ نکته ای رو از قلم بندازم
Cherry blossom Butterfly smile در خوندن برا کنکور از بهمن !!؟ گفته است:
یعنی بنظرتون الان همگام با بقیه بیام و قبلی ها رو در کنارش چاپار ببینم ؟ خود مطالب چاپار اونقدر کامل هست که دیگه نیاز به مطالب فیلم ها نباشه ؟ اگر قیلم ها رو بینم واقعا خیلی وقت گیره ؟ دلم نمیخواد حالا که میخوام بخونم ؛ نکته ای رو از قلم بندازم
تو چاپار همه نکات رو نمیگن. نکات مهم رو میگن. مثلا چاپار شیمی حفظیاتش رو باید از رو جزوه فرسنگ خودتون بخونید.
جاهایی رو که متوجه نشدید برید اون قسمت رو از رو فیلم های فرسنگ نگاه کنیدیعنی کلا قلمچی رو بزارم کنار و حتی ازمون های جمعه ها یش رو ندم !!؟
نه. گفتم فکر کنم با قلمچی بشه پیش رفت. ولی بیشتر مشاورا میگن برای شروع از صفر بهمن نمیشه کاملا با برنامه آزمون پیش رفت. چون بعضی مطالب رو باید از قبل خونده بشه یا حذفیات داشته باشید
راستی فیلم های دوره شروع از نو رو هم میتونید ببینید .مشاورا بهتر توضیح میدن بنظرم
بنظر من آزمون دادن رو قطع نکنید -
Hhh Hh در خوندن برا کنکور از بهمن !!؟ گفته است:
طبق توصیه عوامل آلا
دوره شروع از نو آلا
https://alaatv.com/landing/27