شروع راه ابریشم از بهمن
-
سلام علیکم
آقا من 12 ریاضی هستم، و این پک راه ابریشم را تا امروز تهیه میکنم، ولی الان یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارم اینه که من چطور و از کجا باید این راه را شروع کنم که بتونم درس ها را برسونم؟ لطفا اگه میتونید کمکم کنین🌹 -
-
سلام به نظرم قبل خرید به همه جوانب فکر کنید و برنامه تون رو مشخص کنید و اگر به نتیجه رسیدید پک رو بخرید
-
سلام علیکم
آقا من 12 ریاضی هستم، و این پک راه ابریشم را تا امروز تهیه میکنم، ولی الان یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارم اینه که من چطور و از کجا باید این راه را شروع کنم که بتونم درس ها را برسونم؟ لطفا اگه میتونید کمکم کنین🌹حسین مهدوی سلام خوبی منم مثل شمام اما من از اواسط آذر ماه خریدم ببین الان فرسنگ ششم هستیم دروس عمومی و شیمی بیا فرسنگ ششم فیزیک از فرسنگ پنجم که شروع نوسان و موجه حسابان هم کل فرسنگ ششم از اول که پیوستگی هست البته توسیه ای که دارم اگه وقت داری یا ریاضیات فرسنگ 4 رو ببین یا همایش های گدارش رو (فقط درسنامه)
-
سلام علیکم
آقا من 12 ریاضی هستم، و این پک راه ابریشم را تا امروز تهیه میکنم، ولی الان یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارم اینه که من چطور و از کجا باید این راه را شروع کنم که بتونم درس ها را برسونم؟ لطفا اگه میتونید کمکم کنین🌹حسین مهدوی
سلام . منم تازه شروع کردم و چون حجم راه ابریشم برام زیاد بود تصمیم گرفتم درسنامه آرش رو ببینم که نسبت به فیلم های راه ابریشم ، حجم کمتری داره و خلاصه و مفید نکات تستی رو گفته و در کنارش چن تا تست نسبتا خوب حل کرده .
برای تست زنی هم میرم تست های تسلط و آموزشی راه ابریشم رو میزنم .
من وقتی یک فیلم ۳۰ دقیقه درسنامه راه ابریشم رو با یک فیلم ۱۵ دقیقه آرش مقایسه میکنم ، به این نتیجه میرسم که تعداد نکته در فیلم آرش بیشتر هست . (طبیعیه دیگه چون همایش جمع بندی هر ۳سال هست🙃)اگه خواستین و راحت بودین میتونین اینجوری پیش برین
-
سلام علیکم
آقا من 12 ریاضی هستم، و این پک راه ابریشم را تا امروز تهیه میکنم، ولی الان یکی از بزرگترین مشکلاتی که دارم اینه که من چطور و از کجا باید این راه را شروع کنم که بتونم درس ها را برسونم؟ لطفا اگه میتونید کمکم کنین🌹حسین مهدوی اگه اشتباه نکنم با خرید پک راه ابریشم ، همایش جمع بندی آرش و گدار اون دروس به صورت رایگان داده میشه
پس نیازی نیس هم راه ابریشم بگیرید و هم آرش -
حسین مهدوی سلام خوبی منم مثل شمام اما من از اواسط آذر ماه خریدم ببین الان فرسنگ ششم هستیم دروس عمومی و شیمی بیا فرسنگ ششم فیزیک از فرسنگ پنجم که شروع نوسان و موجه حسابان هم کل فرسنگ ششم از اول که پیوستگی هست البته توسیه ای که دارم اگه وقت داری یا ریاضیات فرسنگ 4 رو ببین یا همایش های گدارش رو (فقط درسنامه)
محمد جواد شاکری ممنونم، چاپار چطوره؟ یعنی چقدر میشه روش حساب کرد؟
-
محمد جواد شاکری ممنونم، چاپار چطوره؟ یعنی چقدر میشه روش حساب کرد؟
حسین مهدوی ببین فکر نکن که وای چاپار فلان یا بهمان فقط و فقط مرور فرسنگه اگر تو اون فرسنگ صفر باشی واقعا بدردت نمیخوره