ترکیبی به نام آرش و ابریشم
-
سلام به همگی . دوستان من تازگیا شروع به کنکوری خوندن کردم و میخوام تمام تلاشمو کنم تو این ۵ ماه باقی مونده . فارغ التحصیل هستم و زمان کافی هم دارم خداروشکر .
من راه ابریشم دروس تخصصی رو دارم ولی درسی مثل ریاضی و شیمی که حجم فیلم هاش بسیار زیاده ، بهم استرس میده . طوریکه میترسم از خوندن این دو درس چون مطمئن نیستم بتونم خودمو برسونم .
تصمیم گرفتم اول جمع بندی آرش رو ببینم (که حجم کمتری داره و آرامش بیشتری دارم باهاش. همچنین درسنامه و نکات تستی رو به طور جمع و جور گفته ) برای زدن تست های بیشتر ، از تست های تسلط راه ابریشم استفاده کنم . به نظرتون کارم درسته؟! -
-
سلام به همگی . دوستان من تازگیا شروع به کنکوری خوندن کردم و میخوام تمام تلاشمو کنم تو این ۵ ماه باقی مونده . فارغ التحصیل هستم و زمان کافی هم دارم خداروشکر .
من راه ابریشم دروس تخصصی رو دارم ولی درسی مثل ریاضی و شیمی که حجم فیلم هاش بسیار زیاده ، بهم استرس میده . طوریکه میترسم از خوندن این دو درس چون مطمئن نیستم بتونم خودمو برسونم .
تصمیم گرفتم اول جمع بندی آرش رو ببینم (که حجم کمتری داره و آرامش بیشتری دارم باهاش. همچنین درسنامه و نکات تستی رو به طور جمع و جور گفته ) برای زدن تست های بیشتر ، از تست های تسلط راه ابریشم استفاده کنم . به نظرتون کارم درسته؟!bahar mohammadi 0 سلام اره خوبه البته اگه قبلا یه چیزایی خونده باشین زمان مدرسه که با ارش دوباره یادتون بیاد (اگه ارش مثل چاپار ها باشه)
-
سلام آرشو دیدم کامل بود(زیستشو)
منم متاسفانه زیاد تابم کافی ندارم برا درسنامه بزارم تا الان داشتم فقط میخوندم دیگه وقتشه تست بزنم ولی هرچی میخونم انگار باز نیاز دارم ب خوندن ک این بخاطر اینه ک تست نمیزنم ما باید با تست زدن درسو بیشتر یاد بگیریم یه بار خوندی کافیه دیگ برو سمت تست اشکال نداره هرچقدر غ میزنی بعد یه مدت روون میشه دستت از تست زدن اون مبحث خوشت میاد من این حالتو برا فیزیکم هفته پیش تجربه کردم
-
تصمیم گرفتم اول جمع بندی آرش رو ببینم (که حجم کمتری داره و آرامش بیشتری دارم باهاش. همچنین درسنامه و نکات تستی رو به طور جمع و جور گفته ) برای زدن تست های بیشتر ، از تست های تسلط راه ابریشم استفاده کنم . به نظرتون کارم درسته؟!bahar mohammadi 0 صفر صفری؟ یا درسنامه رو در حد مدرسه ای بلدی و گیرت ت تسته؟
-
bahar mohammadi 0 صفر صفری؟ یا درسنامه رو در حد مدرسه ای بلدی و گیرت ت تسته؟
بهار O_o
نه صفر صفر نیستم .یه چیزایی از هر درس بلدم -
بهار O_o
نه صفر صفر نیستم .یه چیزایی از هر درس بلدمbahar mohammadi 0 خب خوبه ، پس زودتر شروع کن که وقتشه
-
بهار O_o
نه صفر صفر نیستم .یه چیزایی از هر درس بلدمbahar mohammadi 0 خوبه همون آرش ولی دیدی جاییو متوجه نشدی برو کلیپ ابریشمشو ببین
-
bahar mohammadi 0 خوبه همون آرش ولی دیدی جاییو متوجه نشدی برو کلیپ ابریشمشو ببین
بهار O_o باشه مرسی از کمکت🌷
-
bahar mohammadi 0 خوبه همون آرش ولی دیدی جاییو متوجه نشدی برو کلیپ ابریشمشو ببین
این پست پاک شده! -
bahar mohammadi 0 خب خوبه ، پس زودتر شروع کن که وقتشه
عباس زنگارکی اوکی😃🌷👌
-
تصمیم گرفتم اول جمع بندی آرش رو ببینم (که حجم کمتری داره و آرامش بیشتری دارم باهاش. همچنین درسنامه و نکات تستی رو به طور جمع و جور گفته ) برای زدن تست های بیشتر ، از تست های تسلط راه ابریشم استفاده کنم . به نظرتون کارم درسته؟!bahar mohammadi 0 سلام
ببینین الان کمتر از 5 ماه مونده تا کنکور اگ بخواین فقط فیلم ببینین درواقع این 5 ماه هدر میره
نظر من اینه اگ خودتون میتونین بخونین فیلم نبینین فقط مبحثایی ک ضعف دارین ببینین و اینم بگم بیشتر یادگیری در تست
تست زیاد زیاد زیاد بزنین تحلیل کنین نکاتشو بنویسین
مثل منم پشت کنکوری هستی پس حداقل 12 ساعت داشته باش 3 ساعت بزار عمومی 9 ساعت اختصاصی
فیلم تا ی حد تسلط میده بقیه با تست
تست راه ابریشم اول خودت بزن اگ درست بود ک هچی اگ غلط بود فیلمشو ببین
اگ از کتاب تست میزنی تحلیل حتی درستاشم بخون نکته هاش تو ی دفتر بنویس
حتما ازمون بده و مهمتر تیکه تیکه تحلیل کن نکاتشو تو درس مربوطه بنویس
موفق باشی دوست عزیز:cherry_blossom: -
بهار O_o باشه مرسی از کمکت🌷
bahar mohammadi 0 🌷🌷 فقط یه چیزی.
ارش شیمی همش تسته درسنامه تدریس شد؟ متوجه میشی؟
اصلا نیازی نداری حتی یه دور درسنامه رو بحونی؟
تست میزنی بعد تحلیلشو میبینی؟ -
bahar mohammadi 0 سلام
ببینین الان کمتر از 5 ماه مونده تا کنکور اگ بخواین فقط فیلم ببینین درواقع این 5 ماه هدر میره
نظر من اینه اگ خودتون میتونین بخونین فیلم نبینین فقط مبحثایی ک ضعف دارین ببینین و اینم بگم بیشتر یادگیری در تست
تست زیاد زیاد زیاد بزنین تحلیل کنین نکاتشو بنویسین
مثل منم پشت کنکوری هستی پس حداقل 12 ساعت داشته باش 3 ساعت بزار عمومی 9 ساعت اختصاصی
فیلم تا ی حد تسلط میده بقیه با تست
تست راه ابریشم اول خودت بزن اگ درست بود ک هچی اگ غلط بود فیلمشو ببین
اگ از کتاب تست میزنی تحلیل حتی درستاشم بخون نکته هاش تو ی دفتر بنویس
حتما ازمون بده و مهمتر تیکه تیکه تحلیل کن نکاتشو تو درس مربوطه بنویس
موفق باشی دوست عزیز:cherry_blossom:@zahra-zahraii کاملا با حرفتون موافقم اینکه یادگیری بیشترش با تسته تا درسنامه. ولی به شرطی که درسنامه بلد باشی تا موثر باشه تست زدن و تحلیل کردن.
مثلا استاد طلوعی. بدون تدریس ایشون نمیتونی تستارو با خلاقیت ها و تکنیک ها بزنی باید حتما درسنامه ابریشمو ببینی.
برای عمومیا میشه این کارو کرد و فقط تست زد.
برای اختصاصی زیست و شیمیم میشه بدون فیلم پیش رفت یا حتی ریاضی ، ریاضیم میشه خود درسنامه رو از تو تست یاد گرفت البته به شرطی که یه چیزایی بلد باشی تستارو زیاد بزنی کامل مسلط میشی.bahar mohammadi 0 -
@zahra-zahraii کاملا با حرفتون موافقم اینکه یادگیری بیشترش با تسته تا درسنامه. ولی به شرطی که درسنامه بلد باشی تا موثر باشه تست زدن و تحلیل کردن.
مثلا استاد طلوعی. بدون تدریس ایشون نمیتونی تستارو با خلاقیت ها و تکنیک ها بزنی باید حتما درسنامه ابریشمو ببینی.
برای عمومیا میشه این کارو کرد و فقط تست زد.
برای اختصاصی زیست و شیمیم میشه بدون فیلم پیش رفت یا حتی ریاضی ، ریاضیم میشه خود درسنامه رو از تو تست یاد گرفت البته به شرطی که یه چیزایی بلد باشی تستارو زیاد بزنی کامل مسلط میشی.bahar mohammadi 0